- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- داراب
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- صنعتی (بخون لعنتی) اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !
سلام . منم همین جا یه چی بهتون بگم . یه چی که همه شصتاد بار بهتون گفتن و آخرش باز هم بهش عمل نمیکنید و مشکل ساز می شه . دیدم که می گما!
آغا چه ریاضی هستی چه تجربی چه حتی هنر ، در مطالعه و فهم دروس عمومیت بکوش فرزندم . البته یکی از آفت های این عمومی ها کلاس های اضافی بیرون از مدرسه ای هستن که همه میرن اما میبینیم که همه نتیجه نمیگیرن . به نظر من اگه معلم خودتون مطلب رو به حد کافی میرسونه دیگه الکی دنبال معلم دیگه ندوید و پول بابای بنده خداتون رو دور نریزید . (برید به جاش مویز بخرید بخورید هوشتون بیشتر شه!
) فهمتون رو از اون مبحث با تفکر دربارش و درگیر کردن خودتون باهاش زیاد کنید . می تونید سوال های بیشتری حل کنید . البته به توصیه ها درباره نوع سوالات که دوستان انجام دادن هم دقت کنید . خودم رو مثال میزنم . تونستم از درس عربی برای خودم یه عالم بسازم . واقعا بهش مثل یه زبان قاعده مند دیگه نگاه میکردم . ( نه مثل یک سری فرمول) تونستم توی درصد هام به رشد برسم . هنوز که هنوز با وجود اینکه یکسری قواعدش رو یادم نیست اما به راحتی میتونم با متون عربی کنار بیام . میخوام بگم برای درس ها خصوصا عمومی ها ، یه عالم بسازید و برید توش. B-)
برای درسای تخصصی تون مث ریاضی و فیزیک باید بگم حالا که هنوز کلی راه تا کنکور دارید ، سعی کنید مبحث ها رو به جای اینکه حفظی و فرمولی کار کنید ، مفهومی کار کنید . یادم میاد یه سری مطالب رو واقعا مفهوم دقیقی ازش درک نمیکردم و فقط سعی میکردم نمونه سوال ها و روند حل ها رو حفظ کنم . اونوقت یه کم که سوال پس و پیش میشد دیگه متزلزل می شدم و ذهنم به هم می ریخت .
خلاصه کنم . ... برای خودتون یه نظام فکری درسی بسازید . اینجوری همیشه موتور ذهنتون آماده ی حرکت هست .

سلام . منم همین جا یه چی بهتون بگم . یه چی که همه شصتاد بار بهتون گفتن و آخرش باز هم بهش عمل نمیکنید و مشکل ساز می شه . دیدم که می گما!
آغا چه ریاضی هستی چه تجربی چه حتی هنر ، در مطالعه و فهم دروس عمومیت بکوش فرزندم . البته یکی از آفت های این عمومی ها کلاس های اضافی بیرون از مدرسه ای هستن که همه میرن اما میبینیم که همه نتیجه نمیگیرن . به نظر من اگه معلم خودتون مطلب رو به حد کافی میرسونه دیگه الکی دنبال معلم دیگه ندوید و پول بابای بنده خداتون رو دور نریزید . (برید به جاش مویز بخرید بخورید هوشتون بیشتر شه!
) فهمتون رو از اون مبحث با تفکر دربارش و درگیر کردن خودتون باهاش زیاد کنید . می تونید سوال های بیشتری حل کنید . البته به توصیه ها درباره نوع سوالات که دوستان انجام دادن هم دقت کنید . خودم رو مثال میزنم . تونستم از درس عربی برای خودم یه عالم بسازم . واقعا بهش مثل یه زبان قاعده مند دیگه نگاه میکردم . ( نه مثل یک سری فرمول) تونستم توی درصد هام به رشد برسم . هنوز که هنوز با وجود اینکه یکسری قواعدش رو یادم نیست اما به راحتی میتونم با متون عربی کنار بیام . میخوام بگم برای درس ها خصوصا عمومی ها ، یه عالم بسازید و برید توش. B-) برای درسای تخصصی تون مث ریاضی و فیزیک باید بگم حالا که هنوز کلی راه تا کنکور دارید ، سعی کنید مبحث ها رو به جای اینکه حفظی و فرمولی کار کنید ، مفهومی کار کنید . یادم میاد یه سری مطالب رو واقعا مفهوم دقیقی ازش درک نمیکردم و فقط سعی میکردم نمونه سوال ها و روند حل ها رو حفظ کنم . اونوقت یه کم که سوال پس و پیش میشد دیگه متزلزل می شدم و ذهنم به هم می ریخت .
خلاصه کنم . ... برای خودتون یه نظام فکری درسی بسازید . اینجوری همیشه موتور ذهنتون آماده ی حرکت هست .

چرا که از الان اگه بخوای به کمیت فکر کنین بعد از عید می برین مث شما دوتا (بالایی ها) توجه کنین که تو مسابقه دو میدانی این مهم نیس که شما چقدر سرعتتون از بقیه موقع شروع مسابقه بیشتر بوده این مهمه که مسابقه رو اول با استقامت بگذرونین و در آخر سرعت تون رو زیاد کنین تا برنده مسابقه بشین البته استقامت شما هم باید در حدی باشه که از بقیه خیلی جا نمونین وگرنه نمی تونین برنده بشین. پاسخ قاطع به همه ی کسایی که این طرز فکر رو دارن B-)