میگن موهاتونو کوتا کنین رسیدگیش وقتتونو نگیره؛ که حرف چرتیه البته؛ به درد اونایی میخوره که 24 ساعته درس میخونن و ماهی یا بار مامانشون پشت میز مطالعه رو سرشون آب میریزه تا گرد و خاکشون بره.به نقل از Mos :همونایی که موهاشونو کوتاه میکنن و بعد پشیمون میشن خوششون نمیاد پشت سرشون صاف باشه میرن کلیپس میزنن دیگه.
البته اونایی که موهاشونو باز میذارن که بریزه پشتشون، بعد در عین حال یه کلیپس هم میزنن که رو سرشون کله قند داشته باشن قضیه شون فرق داره انگار، باید ازشون پرسید.
در ضمن موضوع که سنگینیش نیست.میگن موهاتونو کوتا کنین رسیدگیش وقتتونو نگیره؛ که حرف چرتیه البته؛ به درد اونایی میخوره که 24 ساعته درس میخونن و ماهی یا بار مامانشون پشت میز مطالعه رو سرشون آب میریزه تا گرد و خاکشون بره.

تو سایت کانون و گزینه 2 به اندازه اضافی (نه لازم و کافی) مشاوره هست ! البته یکم کانون چرت و پرت داره ولی بازم خوبه ! قطعا بعضی مشاور ها خوب هستند ولی به نظرم 80 درصدشون سواد خاصی ندارند،اگه میخواین مشاور خوب پیدا کنید کارتون یکم سخته ! :) 
کتاب های پیشنهادی خودم رو هم در این جا ببینید !
)
) که یک برنامه ای داشته باشید کلا ! مثلا من یادمه یه برنامه بلند مدت داشتم اول تابستون که دقیقا کدوم روزا آزمون دارم و حتی تاریخ آزمونای سنجش هم رو نوشته بودم و تصمیم گرفته بودم برم سنجش یا فلان ! البته سنجش پیشنهاد میکنم جو گیر نشید ثبت نام کنید بجز آخریش !
)
بزنين،چون بعد يه مدت به وضعي ميرسه که نه بسته ميشه نه باز راحتتون ميذاره
،خلاصه تو تابستونم هست و اينجوري عذاب الهي بر خودتون روا ميداريد. #-o
نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و گفت که حتما با این نسخه خوب میشن. خود من پیش مشاور نرفتم،خودم برنامه ریزی کردم و کاملا هم راضی هستم و اگه دوباره برگردم پارسال به هیچ وجه برای رفتن پیش مشاور حتی شک هم نمی کنم اما یکی از بچه های فامیل یه سال از من کوچیک تره و کنکوری94 هست وقنی اومد از من پرسید کدوم مشاور خوبه؟من حتی یه بار هم بهش نگفتم پیش مشاور نرو!چون با شناختی که ازش دارم مطمئنم که به مشاور نیاز داره.از بچگی که با هم بزرگ شدیم این آدمی بود که خودش نمی تونست برای خودش برنامه ریزی کنه و همیشه خانواده اش بهش جهت میدادن.این آدم نمی تونه یه ساله اونم تو سال کنکور که بسیار مهم و سرنوشت ساز هست متحول شه!از طرفی هم به قدری برای کنکور و درس خوندن استرس داره که همه خانواده و اطرافیانش رو کلافه کرده،جوری هم هست که خانواده نمی تونن از پسش بر بیان.همچین فردی قطعا به مشاور نیاز داره،به یه مشاور خوب که روانشناسی خونده باشه نه مشاوری که صرفا بیاد هر هفته یه برنامه بذاره جلوش و بگه برو هفته بعد بیا! من که اصلا به مشاور اعتقاد ندارم گشتم و براش یه مشاور خوب پیدا کردم.به نقل از CrazyBóy :[size=10pt]مشاور سیخی چند ؟!ول کنید این لوس بازیارو ! تو سایت کانون و گزینه 2 به اندازه اضافی (نه لازم و کافی) مشاوره هست ! البته یکم کانون چرت و پرت داره ولی بازم خوبه !
در ضمن این مشاورای معروف الکی معروف شدن ! کسانی مثل من ،با تجربه و دانش بالا به انزوا کشیده شدیم واقعا !![]()
به نقل از Mos :کدوم تیکه رو میگی دقیقاً؟
کله قند همون کلیپسه دیگه! کلیپس میزنن بالا سرشون، انگار روسری کردی سرِ کله قند.