• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر کنکوری 94 بودم ... !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر کنکوری 94 بودم ... !

من کنکوری 94 ام....... :(

پارسال همین موقع ما از یکی از بچه های مدرسه مون که اتفاقا رتبه اش تو منطقه تک رقمی شد همین سوال رو پرسیدیم.گفت من اگه جای شما بودم تو تابستون حتما قرابت معنایی کار می کردم و کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی رو قبل مهر تموم می کردم.من به حرفش گوش کردم و تا شهریور کتاب دکتر سبطی رو تموم کردم.این باعث شد تا آخر سال قرابت معنایی تبدیل شه به نقطه قوت من در ادبیات! ادبیاتی که بیشترین تعداد سوالاش به درک مفهوم شعرها و قرابت معنایی مربوط میشه.علاوه بر تست هایی که مستقیما از قرابت معنایی مطرح میشه،زدن تست های آرایه هم تا حد خیلی خیلی زیادی نیاز به درک معنا و مفهوم شعر داره.
حتی در درس عربی هم تست های قرابت معنایی پیدا میشه.
اگه تابستون یاد بگیرید خودتون معنا و مفهوم ابیات رو استخراج کنید در طی سال تحصیلی هم بهتر می تونید از کلاس ادبیات و مطالبی که معلم میگه بهر ببرید.

عربی رو حتما و حتما تو تابستون یه دور بخونین و بذارین کنار
حتما

يه سوال،من براي قرابت معنايي کتابچه ي اتمي را گرفتم بعد ميبينم که از هامون سبطي بسي تعريف ميشه،اون را هم بگيرم؟(با توجه به اينکه کنکورياي پارسال اکثرشون ميگن کاش يه کتاب را خوب کار ميکرديمُ اينا...)
+اين خوبه که ادبيات را هروز يه درس با تستش به مدت60دقيقه ميخونم؟(حس ميشه با اين اوصاف رو ارايه و قرابت وقت دارم کم ميذارم)

سلام،چندتا سوال:
1.سطح کنکور امسال را چطور ارزيابي ميکنيد؟-رشته رياضي-(اخه همه خيلي خيلي مينالن امسال!)
2.براي کسي که در تابستان هيچ کلاسي نميره حتي مدرسه رو چن ساعت مطالعه استاندارده و بايد به چه درسا و نکاتي بيشتر توجه کنه؟
3.درمورد اينکه من براي قرابت اتمي دارم نه هامون سبطي را نظرتون چيه؟ ;D :-"

آقا من اصلا نمیخوام و نمیتونم پشتیبان شما باشم، چون کنکور خوب ندادم، ولی یه تجربه ارزشمند دارم که بهتون میگم:یه سال خیلی خیلی خیلی خیلی وقت کافیه واسه بهترین رتبه، اصلا خرداد من فک میکردم که چی حالا؟ چه ربطی داره که معدل نهایی هرکس چقدر باشه؟ فقط این دوازده ماه مهمه،و سه ماه آخر، نهایی به درک که خراب کردی، هيچی نیست به خدا، کنکور رو ساده بگیرین لطفآ، نترسین ازش
من با صداقت میگم که خوب ندادم و با صداقت تر میخوام بگم فقط فقط فقط خودم مقصر بودم.
معلم سیری چنده واقعا؟ شرایط؟ بیخیال.
تو از همه فاکتورها مهم تری، خیلی سوال کنکور بزنین.
زیست یه کتاب تست خوب بگیر + خود کتاب، من فک کن دو بار هم این کتاب تست رو ریز به ریز بررسی کنی+ کتاب قشنگ بخونی، زیست عالی میشه درصدت
فقط یه جاس که حق داری فک کنی دیگه وقت نیست، فقط سر جلسه کنکور
بخون لطفآ.

من یه متر و ده سانت مو داشتم امسال اما به درسام رسیدم ;D
اصن مو ربطی نداره ده مین در روز وقت ادمو میگیره یعنی شماها تمام وقت درس میخونین که وقتتونو بگیره ؟ ;D
این واسه کسی خوبه که روزی 18 19 ساعت درس میخونه که ده دقیقه هم واسش ده دقیقست ;D

به نقل از :| :
يه سوال،من براي قرابت معنايي کتابچه ي اتمي را گرفتم بعد ميبينم که از هامون سبطي بسي تعريف ميشه،اون را هم بگيرم؟(با توجه به اينکه کنکورياي پارسال اکثرشون ميگن کاش يه کتاب را خوب کار ميکرديمُ اينا...)
+اين خوبه که ادبيات را هروز يه درس با تستش به مدت
60دقيقه ميخونم؟(حس ميشه با اين اوصاف رو ارايه و قرابت وقت دارم کم ميذارم)

)
اگه توی قرابت قوی هستی وقت گذاشتن روی قرابت هامون بنظرم وقت تلف کردنه!

اما درباره آرایه ها اگه حس میکنی که توی تشخیص شون مشکل داری بهتره اول کتاب همایش هامون بخش آرایه هاشوبخونی(باتوجه به اینکه هامون واسه ارایه کتاب جدا نداره)واقعا عالی توضیح داده بعد هم فقط تست ارایه بزن اما اگه تو ارایه مشکل نداری فقط تست بزن
لازمم نیس واسه قرابت وارایه وقت جدا بذاری شبی۵تا تست بزن! :)

به نقل از :| :
سلام،چندتا سوال:
1.سطح کنکور امسال را چطور ارزيابي ميکنيد؟-رشته رياضي-(اخه همه خيلي خيلي مينالن امسال!)
2.براي کسي که در تابستان هيچ کلاسي نميره حتي مدرسه رو چن ساعت مطالعه استاندارده و بايد به چه درسا و نکاتي بيشتر توجه کنه؟
3.درمورد اينکه من براي قرابت اتمي دارم نه هامون سبطي را نظرتون چيه؟ ;D :-"
١-منم مينالم ;D سخت بود بابا
٢- اگه از اونايي ك كم ميخوندي پارسال ، ساعتتو كم كم ببر بالا از ٨ مثلا شرو كن تا شهريور برسه ب ١٢عاليه اگرم نه بازه١٠-١٢ خوبه!
پايه رو تموم كني كافي و عاليه
ولي خوب تموم كني!!!!
٣-اگه ميخواي پايه اي حل كني مشكل قرابتو اين تلبستون بهترين مهلته ك هامون و تموم كني
الگو فقط تست داره!!! اونو طول سال كار كني بهتره فك كنم ;;)

Back
بالا