- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان جابرابنحیان
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی آیتی
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
یا صاحبالمصحّح.
یا صاحبالمصحّح.
12 صدم براي رشته رياضيبه نقل از jamesII :سوالی مطرحه که میگه هر نمره دینی با ضریب و ... اش
چند نمره از معدل نهایی کم میکنه؟
فقط معدل نهایی نه معدل کل؟
عاغا خب من الان حساب كردم، همه رو بيست بشي و ديني رو 19، معدل كتبي نهاييت ميشه 19.88به نقل از jamesII :یه بحث و بررسی داشته باشید اگه این ١٢ صدم تصویب شد قطعی اعلام کنید؟
آگه یه نگاهی به نمونه سوالای سالای قبل میکردین، برای اون قسمت بارم در نظر گرفته بود :)به نقل از Sadaf.EM :آقا سوال ۲۱ گفته بود دوران غیبت چه زمانی پایان می یابد!نگفته بود کی میدونه زمانش رو که!!!! ۲۵صدم برا اینه که بنویسی فقط خدا میدونه!!!
من یادم نیس نوشتم یا نه! :-s
كي گفته اينجوريه؟ من برعكس شنيدما، از روي چي اين حرفو ميزني؟به نقل از arash.f :آقا الان بحث رو معدل تون برا چیه ؟ درسا به صورت مستقیم تو کنکور رو درس خودشون تاثیر میزارن .. دینی رو دینی تاثیر میزاره حالا جه فرقی میکنه معدل دیگه چی بشه ؟
ميدونم مستقيمه، منظورم اينه كه درس به درس نيس، معدل كتبي نهايي، روي تراز كلِ كنكورت تاثير ميزاره نه درس به درس...به نقل از Sanctum :درسته، تاثير مستقيم هست سال پيش هم همينجوري بود
خب آخه من از همه مشاورا و مديرا شنيدم تاثير كليه، كي بهت گفته درس به درسه؟به نقل از محمّد عرفان :همینه ، تاثیر درس به درسه
+
برای این که تاثیرش تو درصد کنکورتون رو ببینید درصد فرضیتون تو اون درس رو ضربدر 0.65 بکنید به علاوه نمرتون ضربدر 1.75 :
درصد با تاثیر نهایی=(درصد بدون تاثیر نهایی ×0.65)+(نمره نهایی ×1.75)
البته این درصورتیه که 35 % تاثیر مستقیم ودرس به درس باشه .
به نقل از مُحَمَّد :خب آخه من از همه مشاورا و مديرا شنيدم تاثير كليه، كي بهت گفته درس به درسه؟
دقيقا دو صفحه قبلش عدم شايستگي انسانها رو نوشته بودبه نقل از M4T!N.G3N!US :nجا تو کتاب درمورد پایان دوران غیبت حرف زده بود. آدم نمیدونه کدومه بنویسه
کلا افتضاح بود. من که ارجاعش دادم!