- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان جابرابنحیان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی آیتی
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
یا صاحبالمصحّح.
یا صاحبالمصحّح.
12 صدم براي رشته رياضيبه نقل از jamesII :سوالی مطرحه که میگه هر نمره دینی با ضریب و ... اش
چند نمره از معدل نهایی کم میکنه؟
فقط معدل نهایی نه معدل کل؟
عاغا خب من الان حساب كردم، همه رو بيست بشي و ديني رو 19، معدل كتبي نهاييت ميشه 19.88به نقل از jamesII :یه بحث و بررسی داشته باشید اگه این ١٢ صدم تصویب شد قطعی اعلام کنید؟
آگه یه نگاهی به نمونه سوالای سالای قبل میکردین، برای اون قسمت بارم در نظر گرفته بود :)به نقل از Sadaf.EM :آقا سوال ۲۱ گفته بود دوران غیبت چه زمانی پایان می یابد!نگفته بود کی میدونه زمانش رو که!!!! ۲۵صدم برا اینه که بنویسی فقط خدا میدونه!!!![]()
من یادم نیس نوشتم یا نه! :-s
كي گفته اينجوريه؟ من برعكس شنيدما، از روي چي اين حرفو ميزني؟به نقل از arash.f :آقا الان بحث رو معدل تون برا چیه ؟ درسا به صورت مستقیم تو کنکور رو درس خودشون تاثیر میزارن .. دینی رو دینی تاثیر میزاره حالا جه فرقی میکنه معدل دیگه چی بشه ؟
ميدونم مستقيمه، منظورم اينه كه درس به درس نيس، معدل كتبي نهايي، روي تراز كلِ كنكورت تاثير ميزاره نه درس به درس...به نقل از Sanctum :درسته، تاثير مستقيم هست سال پيش هم همينجوري بود
خب آخه من از همه مشاورا و مديرا شنيدم تاثير كليه، كي بهت گفته درس به درسه؟به نقل از محمّد عرفان :همینه ، تاثیر درس به درسه
+
برای این که تاثیرش تو درصد کنکورتون رو ببینید درصد فرضیتون تو اون درس رو ضربدر 0.65 بکنید به علاوه نمرتون ضربدر 1.75 :
درصد با تاثیر نهایی=(درصد بدون تاثیر نهایی ×0.65)+(نمره نهایی ×1.75)
البته این درصورتیه که 35 % تاثیر مستقیم ودرس به درس باشه .
به نقل از مُحَمَّد :خب آخه من از همه مشاورا و مديرا شنيدم تاثير كليه، كي بهت گفته درس به درسه؟![]()
دقيقا دو صفحه قبلش عدم شايستگي انسانها رو نوشته بودبه نقل از M4T!N.G3N!US :nجا تو کتاب درمورد پایان دوران غیبت حرف زده بود. آدم نمیدونه کدومه بنویسه
کلا افتضاح بود. من که ارجاعش دادم!