• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Sherlock

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع علیمپو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من از tehmovies دانلود میکنم شبکه نمایش هم گذاشتش چند بار ولی خب طول میکشه تا بخوان دوبلش کنن واسه من اعتیاداوره چون نمیتونم یه قسمتشو فقط یه بار ببینم ولی میشه که اعتیاد آور نباشه. bbc هم میذاره.ولی قسمتاش زیاد نیستن هر فصل سه قسمته و چند تا قسمت ویژه هر قسمت هم یک ساعت و نیم.فصل چهار هم تازه شروع شده و تا دو هفته دیگه تموم میشه

کدوم شبکه؟
زیاد اعتیاد آور نباشه سومم:-"
نمیدونم فعلا که پخش نمیکنه ولی قبلنا نمایش بود فک کنم، خوشبختم منم سومم ><متاسفانه اعتیاد آوره ولی تعداد قسمتاش زیاد نیست 4 تا فصل سه قسمتی + special که حالت سینمایی داره.

bbcفارسی؟ ببخشید من واقعا نمی دونم چی به چیه باید همه رو بپرسم :-"
اره عزیزم فارسی دوبله خود بی بی سی هم بود تا چند وقت پیش میذاشت ولی فصل سومش شاید الان تموم شده باشه ولی دوباره احتمالا بذارش
از اول دانلود کنی بهتره فک کنم

اره عزیزم فارسی دوبله خود بی بی سی هم بود تا چند وقت پیش میذاشت ولی فصل سومش شاید الان تموم شده باشه ولی دوباره احتمالا بذارش
از اول دانلود کنی بهتره فک کنم
خسته تر از اونیم ک دان کنم. :-"
منتظر میمونم :د

کسی قسمت اول سیزن چهارم رو دید؟
به نظر من یکی از نکات منفیش اینه که خیلی داره دور می‌شه از اون فضا و شخصیت شرلوک هلمزی.

به نظر من یکی از نکات منفیش اینه که خیلی داره دور می‌شه از اون فضا و شخصیت شرلوک هلمزی.
من دیدم
آره تقریبا .منم موافقم

آره

آره دیگه شرلوک منزوی و بی ادب آنتی سوشال نیست
موریارتیم که دیگه نیست ولی باید صبر کرد و دید

دوستان خواهشا اسپویل نفرمایید:-"
شاید ی بدبختی هنوز وقت نکرده ببینه

من که چیزی ازش حالیم نشد! نه از قسمت ویژه کریسمس نه قسمت اول فصل چهار. فک کنم باید دو قسمت بعدیشو با داداشم ببینم! :D

Back
بالا