• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درس خوندن تو ماه رمضون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درس خوندن تو ماه رمضون

به نقل از Aroosak :
من كه به هيچ وجه روزه نميگيرم.
كاهش قند خون و كاهش آب بدن و كاهش تمركز و خستگي و ... چطور ميشه با اينها درس خوند ؟

ببخشید شما مگه امسال کنکور نمیدی؟؟ :-"

یعنی پارسال روزه نگرفتی؟

اقا کسی که معتقد باشه میگیره و درسش رو هم حالا متناسب با تواناییش میخونه، کسی هم که معتقد نیست نمیگیره و درسشو مثل سایر ایام میخونه===> من درسمو مثل سایر ایام میخونم!

من تو ماه رمضون ن میتونم سحری بخورم چون انقد خوابم میاد ن افطار(نمیدونم چرا)جنازه میشم.تازه باید درسم بخونم ی روز پارسال گرفتم ساعت 4 اینا سر کلاس از سر درد مردم ...تازه سالای پیش نمیگرفتم حالا بیام امسال بگیرم؟؟ :(از یه طرفم آدم از خدا میخواد کمکش کنه بعد روزه نگیره...تازه اگه روزه بگیری نماز بخونی حال روحیت خیلی خوب میشه ....نمیدونم والا :-<

من تو ماه رمضون ساعت ومطالعه م رفت بالا حتی..

به نقل از ساغــــــــــــــــــر :
من تو ماه رمضون ساعت ومطالعه م رفت بالا حتی..
چرا و چگونه؟؟؟

من ک نیت کردم روزه بگیرم و اینجوری میخونم:2ساعت بعد افطارشروع میکنم تا بعدسحری ادامه میدم تاساعت8-9(تاجایی ک بکشم)بعدشم تاافطار میخوابم ;D ;D
امیدوارم جواب بده.. :-s ;)

حالا یه پیشنهاد بدین چه جوری بعد افطار خودمونو جمع کنیم ؟ :-?

به نقل از استرانسیم :

افطار سبک بخورید. چای و خرما. نون پنیر . شیرینی اضافی نخورید. نشینید تا سیر بشید بعد بلند شید :))
تا اخر شب کم کم بیاید بخورید

به نقل از استرانسیم :
یهو زیادآب ونوشیدنی خنک نخور.. غذا هم سبک بخور اما تاآخرشب چن باربخور..ایشلا ک بتونیم خودمونو جمع کنیم ;D ;)

به نقل از کهکشـــان-A.R :
افطار سبک بخورید. چای و خرما. نون پنیر . شیرینی اضافی نخورید. نشینید تا سیر بشید بعد بلند شید :))
تا اخر شب کم کم بیاید بخورید
اينارو ميدونيم، عمل كردن بهش سخته، چجوري بهش عمل كنيم؟ يهو وقت افطار كه ميشه ناخودآگاه به سفره هجوم برده ميشه :-"

Back
بالا