توحید در عبادت نتیجه توحید در ربوبیت و خالقیته...به نقل از Aroosak :توحید در عبادت فقط نتیجه توحید در ربوبیت هست ؟ یا ربوبیت و خالقیت ؟ آیا ؟
مرسی :لایک

بله ادبیات لازمه. حتما شعرای کتابُ بخون و مفهومای کلیشو یاد بگیر. یه چیزاییم ته هر درس هس به نام توضیحات. اونا خیلی مهمن حتما باید خونده بشن. درسای نثری مهمی مثل کبوتر طوقدار و قاضی بست هم که قطعا احتیاج به خوندن دارن!به نقل از Veteran :بچه ها من تو درسای عمومی رنگ کتابای درسیم رو ندیدم به غیر از دین و زندگی که گاهی نگاهی بهش میندازم .
مشکلِ خاصی هم نداشتم و اغلب از درصدام راضیم بودم .
حالا به نظرتون لازم هست از متن کتاب درسی ! برای درس ادبیات استفاده کرد ؟ زبان و عربی واقعا نیازی نیست یا من خودم
احساس نیاز ندارم . چون بعضی از درسای ادبیات باید متن درس یا شعر رو یک بار خوند که جواب داد بعضی سوالاتش . رو هر چند که من
این کار رو نمی کنم ، چون معمولا موضوع درس ها تو ذهنم موندن .
ممنون

اگه اشتباه نکنم طاهرا و الصغار و الکبار صفت مفرد هستن( سه تا) و کان مدرسه الرسول و یسری الیه...هم جمله وصفیه( 2تا )به نقل از unjust :سلام توی جمله اعرف مکانا طاهرا کان مدرسه الرسو ل یسرع الیه الاحبه الصغار و الکبار چند صفت مفرد و جمله ی وصفیه هست?
فقط یه سوالی اینجا منظور از رسول پیامبر هست آیا؟

به نقل از B-) :سلام
براي حروف مشبهه بالفعل اگر مبتدا مضاف و مضافٌ اليه باشه هردوس اسمِ اين حروف هست يا مضاف؟صفت و موصوف چطور؟