• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشكالات درسي / دروس عمومی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aroosak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشكالات درسي / دروس عمومی

توحید در عبادت فقط نتیجه توحید در ربوبیت هست ؟ یا ربوبیت و خالقیت ؟ آیا ؟

مرسی :لایک

به نقل از Aroosak :
توحید در عبادت فقط نتیجه توحید در ربوبیت هست ؟ یا ربوبیت و خالقیت ؟ آیا ؟

مرسی :لایک
توحید در عبادت نتیجه توحید در ربوبیت و خالقیته...
البته توضیح زیاد داره...انواع توحید زیاده مثل توحید در تشریع و قانونگذاری،توحید در اطاعت و فرمانبرداری،توحید در حاکمیت و ولایت،توحید صفاتی،توحید ذاتی که اینا توضیح زیاد داره و به درد شما نمیخوره...

بچه ها من تو درسای عمومی رنگ کتابای درسیم رو ندیدم به غیر از دین و زندگی که گاهی نگاهی بهش میندازم .

مشکلِ خاصی هم نداشتم و اغلب از درصدام راضیم بودم .

حالا به نظرتون لازم هست از متن کتاب درسی ! برای درس ادبیات استفاده کرد ؟ زبان و عربی واقعا نیازی نیست یا من خودم

احساس نیاز ندارم . چون بعضی از درسای ادبیات باید متن درس یا شعر رو یک بار خوند که جواب داد بعضی سوالاتش . رو هر چند که من

این کار رو نمی کنم ، چون معمولا موضوع درس ها تو ذهنم موندن .

ممنون

به نقل از Veteran :
بچه ها من تو درسای عمومی رنگ کتابای درسیم رو ندیدم به غیر از دین و زندگی که گاهی نگاهی بهش میندازم .

مشکلِ خاصی هم نداشتم و اغلب از درصدام راضیم بودم .

حالا به نظرتون لازم هست از متن کتاب درسی ! برای درس ادبیات استفاده کرد ؟ زبان و عربی واقعا نیازی نیست یا من خودم

احساس نیاز ندارم . چون بعضی از درسای ادبیات باید متن درس یا شعر رو یک بار خوند که جواب داد بعضی سوالاتش . رو هر چند که من

این کار رو نمی کنم ، چون معمولا موضوع درس ها تو ذهنم موندن .

ممنون
بله ادبیات لازمه. حتما شعرای کتابُ بخون و مفهومای کلیشو یاد بگیر. یه چیزاییم ته هر درس هس به نام توضیحات. اونا خیلی مهمن حتما باید خونده بشن. درسای نثری مهمی مثل کبوتر طوقدار و قاضی بست هم که قطعا احتیاج به خوندن دارن!

سلام توی جمله اعرف مکانا طاهرا کان مدرسه الرسو ل یسرع الیه الاحبه الصغار و الکبار چند صفت مفرد و جمله ی وصفیه هست?

به نقل از unjust :
سلام توی جمله اعرف مکانا طاهرا کان مدرسه الرسو ل یسرع الیه الاحبه الصغار و الکبار چند صفت مفرد و جمله ی وصفیه هست?
اگه اشتباه نکنم طاهرا و الصغار و الکبار صفت مفرد هستن( سه تا) و کان مدرسه الرسول و یسری الیه...هم جمله وصفیه( 2تا ) :-" فقط یه سوالی اینجا منظور از رسول پیامبر هست آیا؟:-"
ینی ترجمه جمله میشه:"مکان پاکیزه ای را میشناسم که مدرسه پیامبر بود (و) دوستداران کوچک و بزرگ او به آن میشتابند؟ :-/

سلام
براي حروف مشبهه بالفعل اگر مبتدا مضاف و مضافٌ اليه باشه هردوس اسمِ اين حروف هست يا مضاف؟صفت و موصوف چطور؟

به نقل از B-) :
سلام
براي حروف مشبهه بالفعل اگر مبتدا مضاف و مضافٌ اليه باشه هردوس اسمِ اين حروف هست يا مضاف؟صفت و موصوف چطور؟

سلام ;;)
مضاف الیه خودش یه نقش مستقل تو زبان عربیه . پس همون مضاف میشه اسم حروف مشبه . و همینطور راجع به صفت .

انبیاء غیر منصرفه؟ دلیلشم بگین؟

همه اسامی مقصور و ممدود مختوم به اء زاید غیر منصرفن؟اگه نه ، کدوما غیر منصرفن؟

علم مونث که غیر منصرفه، مونث باید مونث حقیقی و لفظی باشه فقط؟ مثلا اگر یه شیء که شناخته شده و علم باشه و مونث(الان مثالی ندارم ازش) ، غیر منصرفه؟

برای آرایه ها چی بخونم و چی کار کنم که بتونم تستاشو جواب بدم؟؟؟

Back
بالا