الان منظورتون درس عربی بود یا فارسی؟به نقل از Aroosak :سلام .
فعل میتونه متمم داشته باشه؟ اگه داشته باشه آیا اون فعل حتما متعدی هست ؟ میشه مثال بزنین لطفا؟ مرسی
کُلُّ ( هر، همه )، بعض ( برخی )،حول (پیرامون ، درباره) مثل (مانند) ،غَیر( بجز ، مگر ) ،نَحو(به سمت ،به طرف)، ذو ( صاحب ) ذات، اُولو ( صاحبان )، لَدُن ( نزد )، سبحانَ، مَعاذَ، مَعَ، عندَ، بینَ، دونَ، قبلَ، بعدَ،أمامَ ، وراء،فوقَ ، تَحتَ ،خلفَ، اَیُّّّ ، حَسب، جمیع، وَحْد. کلمه « وَحدَ » فقط به ضمیر اضافه میشه...به نقل از Aroosak :ببخشید یه سری اسم هایی هستن که دائم الاضافه هستن در عربی. یعنی هرچی بعدشون اومده باشه حتما مضافه الیه هست. میشه اونایی که برای کنکور لازم هستند رو نام ببرین ؟
مرسی

اخه چطوری شما اینو تقسیم کردی!!!به نقل از فقط تیلور سویفت!!! :اقا تکواژ کوچکترین جز معنادار یا دستوری زبانه مگه نه؟
حالا واژه ی "حالت" رو در نظر بگیرین
گاج موضوعی اومده تکواژش رو عین واژه گرفته و واسه خیلی کلمات که میشه به جز های بیشتری تقسیم شن یه تیکه کلش رو تکواژ کرده
حالت:حالت ! در حالی که میتونیم بگیم حال/(فتحه)ت نمیتونیم؟

ا راست میگی خیر سرم تکواژو بسته بودم2هفته مرور نکردم همه چی بر باد رفتبه نقل از merzat :اخه چطوری شما اینو تقسیم کردی!!!
حالت خودش یه تکواژ ازاده...

معلومه مفهمومی نخوندی فقط حفظ کردی!!!به نقل از فقط تیلور سویفت!!! :ا راست میگی خیر سرم تکواژو بسته بودم2هفته مرور نکردم همه چی بر باد رفت
اقا نصیحت به تکواژ و واژه خوانان:زیاد به استثتا ها نپردازید من پرداختم اینقد که اصل موضوع یادم رفت!