• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كنكور 94 و آزمون هاي آزمايشي سنجش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aroosak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : كنكور 94 و آزمون هاي آزمايشي سنجش

به نقل از Aroosak :
سنجش امسال ميتركونه :x
شما بفرمائید برید سنجشتون؛ ولی خواهشا از روی غرض شخصی بقیه‌ی موسسات رو هم با خاک یکسان نکنید. شاید کسی باشه اینجا که با خوندن پستای شما بره سنجش و با این وضعیت سنجش، یک سالش نابود شه.

اگه مدرستون داخلی میگیره بهترین گزینه بعد کنکور سالهای قبل همین داخلیاست براتون.اگه نه بین گزینه2و قلمچی انتخاب کنید چون واقعا سنجش فانه
باورم نمیشد ک تو حوزش کنار هم رو ی نیمکت امتحان دادیم بچه های هم رشته :|نه شرایط ازمون داره نه سوال درست.عین اینه ک ب کلی آدم بگن این جدولا رو پر کنین نظرسنجیه :|
اصلا اگه درصدتون پایین شد تو سنجش ناراحت نشین.اصلا..

حتی.حتی اگه ی سوال ادبیات نهایتا بخواد از تو سنجش بیاد واقعا نمی ارزه ب این همه اتلاف وقت و انرژی

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از پوریا عابدی :
اگه مدرستون داخلی میگیره بهترین گزینه بعد کنکور سالهای قبل همین داخلیاست براتون.اگه نه بین گزینه2و قلمچی انتخاب کنید چون واقعا سنجش فانه
باورم نمیشد ک تو حوزش کنار هم رو ی نیمکت امتحان دادیم بچه های هم رشته :|نه شرایط ازمون داره نه سوال درست.عین اینه ک ب کلی آدم بگن این جدولا رو پر کنین نظرسنجیه :|
اصلا اگه درصدتون پایین شد تو سنجش ناراحت نشین.اصلا..

حتی.حتی اگه ی سوال ادبیات نهایتا بخواد از تو سنجش بیاد واقعا نمی ارزه ب این همه اتلاف وقت و انرژی

اخه من چند نفر رو میشناسیم از قلم چی بد می گفتن ولی سنجش رو خوب ارزیابی میکردن
مثلا می گفتن که سوالاتش همخوانی نداره با کنکور
و صد البته بیشتر دانش اموزان توش تقلب میکردن
و...

البته هرکس بهتره خودش بره و تجربه کنه.

به نقل از 1boy1 :
اخه من چند نفر رو میشناسیم از قلم چی بد می گفتن ولی سنجش رو خوب ارزیابی میکردن
مثلا می گفتن که سوالاتش همخوانی نداره با کنکور
و صد البته بیشتر دانش اموزان توش تقلب میکردن
و...

البته هرکس بهتره خودش بره و تجربه کنه.
این اصلا دلیل خوبی نیست. تو مدرسه هم تقلب میشه؛ پس دلیل بر اینه که هیچ کدوم از امتحانامون استاندار نیستن؟

من نمی‌گم قلم‌چی خوبه و بهترینه. من فقط دارم می‌گم سنجش این‌قدر ها هم که می‌گن تعریفی نیست. کسی رو می‌شناسم اغلب تو آزمون ها رتبه‌ی کشوریش دور و بر 200 بود؛ اومد تو سنجش شد 500. به قدری روحیش خراب شد که من خودمم افسردگی گرفتم اصلا. :| یه نگاه هم به تاپیک آزمون‌های سنجش بزنین می‌فهمین چند درصد از بچه‌ها ناراضی بودن ازش.

سنجش فقط 3تای آخرش!
اصلن نظم کنکور رو نداره!
بدون مراقب!همه کنار هم بی درو پیکر شلوغ پلوغ!سر وصدا!وقت تلف کردنی بیش نیس
خلاصه فقط آزمون دادن ملاک نیس ک!شرایطشم نباشه چی میشه فهمید؟
نظر من گزینه2یا قلم چی

• لایک
امتیازات: N!ma

سنجش خودمون رو من نديدم حوزه امتحانيش چطوره ولي دختر عموم ميگه سنجش شهرشون سالن امتحانات دانشگاه پيام نور برگزار ميشه و مراقب هاي جدي داره.

ولی به نظر من وقت تلف کردنه!
من خودم سوم که بودم!
برا آشنایی آزمونای پیش رو شرکت میکردم چون ساله ماسوم دانشگاه آزاد میشد داد!
فقط3تای آخرش سطحش شبیه کنکوره
یه کار نکنید که فقط آخر سال پشیمون بشید همین

بعله ، مراقب های خیلی جدی ای داره ، در حدی که مثن آزمون سنجش قبلی (اولین جامع) کسی شد نفر اول مشهد ، که دوستان با شناختی که داشتن از وضعیت رتبه و تراز و ایناش ، اصن در حد زیر 500 نیست ! بعد ایشون اومد اون شیمی ای رو که کاملا واضح بود ، خود طراح سوال هم خیلی از سوالا رو مجبور شده بود با حذف گزینه به جواب برسه (چون تو پاسخ نامش میفرمودن ، این که غلطه ، اونم غلطه ، اینم معلومه غلطه ، پس این درسته :د ولی دلیل درست بودن رو نگفتن :د) 98 % زدن :د فیزیک هم 90 و خورده ای :د بعد نقره المپیاد شیمی، شیمی رو 90 زده بود :-" :))
به قول یکی از دوستان ، این کانون و گزینه 2 و سنجش و ... خودشونو بکشن نمیتونن شبیه سوالا کنکور در بیارن سوالی رو ، چون اصن دیدگاهشون فرق داره با طراح های کنکور ! ولی بازم بین بدترین و بدترترین ، بدترین رو انتخاب کنید حداقل :د وقت هست ، تحقیق کنید !

به نقل از حمیـده :
این اصلا دلیل خوبی نیست. تو مدرسه هم تقلب میشه؛ پس دلیل بر اینه که هیچ کدوم از امتحانامون استاندار نیستن؟

من نمی‌گم قلم‌چی خوبه و بهترینه. من فقط دارم می‌گم سنجش این‌قدر ها هم که می‌گن تعریفی نیست. کسی رو می‌شناسم اغلب تو آزمون ها رتبه‌ی کشوریش دور و بر 200 بود؛ اومد تو سنجش شد 500. به قدری روحیش خراب شد که من خودمم افسردگی گرفتم اصلا. :| یه نگاه هم به تاپیک آزمون‌های سنجش بزنین می‌فهمین چند درصد از بچه‌ها ناراضی بودن ازش.

من در کل با هیچ کدومشون راحت نیستم

هرکی قراره رتبه خوب بیاره بدون قلم و گزینه و سنجش هم می تونه اینکار رو بکنه .

اتفاقا من خیلی ها رو دیدم که رتبه کنکوری که به دست اوردن با رتبه های سنجش هم خونی بهتری داشته.

+ بهتره این موسسه ها رو یک پل بدونیم ، چیزی که قراره ما رو به تلاش بیشتر وادار کنه. نه اینکه با رتبه های که میاریم ناراحت کنیم خودمونو بلکه به بگیم دفعه بعد، رتبه بهتر.

اگر هيچكدومو شركت نكنيم چي!؟ :-"

Back
بالا