• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

الان اگه ما از این کتابای جمع بندی استفاده کنیم که اکثرا سوالای کنکور های اخیر رو دارن بعد این سوالای کنکور رو ما میبینیم بعد برای وقتی که می خوایم کنکور های سالای پیش رو از خودمون امتحان بگیریم، سوالاش تکراری میشه و به نوعی میسوزه که! :D
راه حل چیست؟

دوستان امتحانات مدرسه رو کجای دلمون بزاریم؟...از 21 ام شرو میشه...من واسه اون روزا برنامه ریخته بودم.... ~X( ~X( ~X(
راهکار؟؟؟

به نقل از Ali.N :
دوستان امتحانات مدرسه رو کجای دلمون بزاریم؟...از 21 ام شرو میشه...من واسه اون روزا برنامه ریخته بودم.... ~X( ~X( ~X(
راهکار؟؟؟
یعنی وسط کنکور؟

به نقل از امــیـــررضـــا :
یعنی وسط کنکور؟

21 اردیبهشت :-"

چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشـــــــــــــــــــــــــــــــه ؟

به نقل از پری ناز :
چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشه چرا تموم نمیشـــــــــــــــــــــــــــــــه ؟
چِت کردن بچه هامون

به نقل از پری ناز :

به جای اینکه دعا کنیم تموم شه، بیاین از این روزا لذت ببریم. من خودم برام عجیبه که دعا کنم روزای زندگیم بگذره!

"زندگی" ،

آیا کنکور زندگی است ؟

آیا اینکه کلی کتاب شیرین داری برا خوندن اما نمیتونی، "چون کنکور داری" زندگی است ؟
آیا اینکه راحت قدم نمیزنی هنگام مهمونی ، خرید و ..، "زندگی" است ؟
آیا اینکه راحت اینترنت هم نیستی حتی (!) "زندگی" است ؟

* منم مخالفم با آرزوی سپری شدن زودهنگام زندگی، اما این "زندگی" نیست!

به نقل از نورا. :
"زندگی" ،

آیا کنکور زندگی است ؟

آیا اینکه کلی کتاب شیرین داری برا خوندن اما نمیتونی، "چون کنکور داری" زندگی است ؟
آیا اینکه راحت قدم نمیزنی هنگام مهمونی ، خرید و ..، "زندگی" است ؟
آیا اینکه راحت اینترنت هم نیستی حتی (!) "زندگی" است ؟

* منم مخالفم با آرزوی سپری شدن زودهنگام زندگی، اما این "زندگی" نیست!

خوب اینم تعریف شما از زندگیه! هرکی یه جوری از زندگی لذت میبره.

قرار هم نیست همیشه خوش بگذره

شما وقتی میخوای بری مسافرت و هدفت اینه که برسی یه جنگل سرسبز و مسیرت از یه بیابون بی اب و علف رد میشه ، واسه رسیدن به اون

جنگل باید اون بیابون رو هم تحمل کنی

چیزیه که هست متاسفانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا