• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

بچه ها یکی از دوستان میخواد بره مهندسی کشاورزی تهران بعد تغییر رشته بده اصلا امکان پذیر هست یا نه ؟؟یکم توضیح لطفا

کسی از مهندسی ایمنی دانشگاه صنعت نفت اطلاعاتی نداره؟

• لایک
امتیازات: Aimoi

به نقل از Niloof@r :
اینی که میگن آسون تره یعنی مثلا 10% وقت آزادت بیشتره! اینجوری نیست که دندونا تو طول ترم سوت بزنن پزشکیا همش درس بخونن! اما خب بدیه پزشکی اینکه بعد 7 سال هیچی نیستی ;D اما دندون بعد 6 سال کار برات هست با درآمد خوب.

تو به 6 7 سال دیگه نگاه کن. ببین اون موقع حوصله ادامه درس دادن رو داری یا نه. یا ببین هدفت از انتخاب این دو رشته چیه؟ زودتر استقلال مالی پیدا کنی؟ یا حاضری در طول تحصیلت شیفتای 30 ساعته داشته باشی؟
اتا هفت سال دیگه فک کنم دندان و پزشکی ب قدر کافی اشباع شدن پس چ دندون بخونم چ پزشکی باید تخصص بگیرم پس پزشکی تبریز بهتر ازدندان رشت نیست؟

به نقل از آزاد... :
بچه ها یکی از دوستان میخواد بره مهندسی کشاورزی تهران بعد تغییر رشته بده اصلا امکان پذیر هست یا نه ؟؟یکم توضیح لطفا
به چی تغییر رشته بده؟!

به نقل از آزاد... :
کلاً اینطوری که من فهمیدم دانشگاه تهران برای تغییر رشته پدر آدم را در می آورد.

شهیدبهشتی تو مهندسی کامپیوتر بهتر از خواجه‌نصیره؟ تو همه گرایشا؟ ینی مثلن سخت‌افزار شهیدبهشتی رو قبل از نرم‌افزار خواجه‌نصیر بزنیم بهتره؟

به نقل از مهســـــــــــــا :
به چی تغییر رشته بده؟!
به نقل از SalehM :
کلاً اینطوری که من فهمیدم دانشگاه تهران برای تغییر رشته پدر آدم را در می آورد.

به یکی از این سه رشته نرم افزار صنایع برق هر کدومش رو توضیح بدید خدا خیرتون بده

میدونم رو تغییر رشته نمیشه حساب باز کرد اما میشه بگید بچه های تهرانی ...

روی تغییر رشته "اصلا" حساب باز نکنید :)

به نقل از آزاد... :
به یکی از این سه رشته نرم افزار صنایع برق هر کدومش رو توضیح بدید خدا خیرتون بده

میدونم رو تغییر رشته نمیشه حساب باز کرد اما میشه بگید بچه های تهرانی ...
ببین منم میخواستم بزنم فیزیک امیرکبیر، بعد تغییر بدم به برق. با هزار و یک نفر صحبت کردم. همه گفتن رشته ای که دوست داری بزن دانشگاه پایین تر بزن. دختر عموی خودم صنایع غذایی هم قبول میشد تبریز، رشته های خیلی چرت هم قبول میشد تهران. زد تبریز صنایع غذایی. الان داره میره یکی از دانشگاه های کالیفرنیا. منظورم اینه که علاقه ت رو دنبال کن. تغییر رشته یه ریسک بسیار بزرگه.

بچه ها من اصن از این اصلاحیه دفترچه سر در نمیارم! :-??
مثلن واسه پزشکی مشهد اومده با همون دوتا کدی که تو دفترچه قبلی بود زده کاهش ظرفیت و اینا بعد پایین همون صفحه اومده با یه کد جدید باز نوشته پزشکی مشهد و "پذیرش برای نیمسال دوم انجام خواهد شد" یامثلن واسه دارو مشهد نوشته افزایش ظرفیت از 20 به 24 ولی تو دفترچه قبلی ظرفیتش 37 بود نه 20! بعدشم نوشته نیمسال دوم، ینی اینا ظرفیت شبانس اصن ربطی به روزانه ها که تو دفترچه قبلی بود نداره؟!

Back
بالا