- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
من کلی گفتم خب...یعنی کلا نرم-آيتی-سخت...
واسه اینکه خیلی بهتره سوادشون.
علوم کامپیوتر شریف درسته تو دانشکده ریاضیه ولی برید ببینید درسایی که پاس میکنن رو! میگم کمتر از ۲۰ واحد فرق داره با نرمافزارشون! واسه همین نمیشه دورشتهایشون کرد.
بعد هم اینکه باز اونا راحتتر کنکور ارشد نرمافزار میدنا... ۲-۳ تا علوم کامپیوتری شریف که میشناسم امسال میخوان کنکور بدن گفتن تقریبا همه درسای کنکور نرمو پاس کردن.
آهان بعد یه چیزی. من اصراری ندارم علوم کامپیوتر شریفو حتما قبل بهشتی بزنید (هرچند اگر خودم بودم صددرصد اینکارو میکردم) ولی دیگه از علم و صنعت که بالاتر بزنید واقعا! (درمورد جو علم و صنعت یه پرس و جویی بکنید
)
آيتی نداره؟!به نقل از سعیـد :بهشتی و علم و صنعت آیتی نداره
الان من با cs شریف مشکل دارم! اگه کسی نخاد اپلای کنه چرا باید بالاتر از بهشتی و علم و صنعت بزنه؟ یعنی ارتباط csی های شریف از کامپیوتریای بهشتی و علمص با بازار بیشتره؟ cs تو دانشکده ریاضیه؟ به علاوه اینکه خب تو ارشد واقعا csو خیلی از شاخه های کامپیوتر از هم فاصله میگیرن و خب کنکور کامپیوتر دادن واسه یه csی سخت تر از کامپیوتریه.
من کلی گفتم خب...یعنی کلا نرم-آيتی-سخت...واسه اینکه خیلی بهتره سوادشون.
علوم کامپیوتر شریف درسته تو دانشکده ریاضیه ولی برید ببینید درسایی که پاس میکنن رو! میگم کمتر از ۲۰ واحد فرق داره با نرمافزارشون! واسه همین نمیشه دورشتهایشون کرد.
بعد هم اینکه باز اونا راحتتر کنکور ارشد نرمافزار میدنا... ۲-۳ تا علوم کامپیوتری شریف که میشناسم امسال میخوان کنکور بدن گفتن تقریبا همه درسای کنکور نرمو پاس کردن.
آهان بعد یه چیزی. من اصراری ندارم علوم کامپیوتر شریفو حتما قبل بهشتی بزنید (هرچند اگر خودم بودم صددرصد اینکارو میکردم) ولی دیگه از علم و صنعت که بالاتر بزنید واقعا! (درمورد جو علم و صنعت یه پرس و جویی بکنید
)

کسی میتونه راهنمایی کنه؟