انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از نيلوفر ب. :
اغا به اين نتيجه. رسيديم انتخاب رشته نكنيم چون جاي خوب مثل تهران قبول نميشيم ،والسلام :|
بزن دور و بر خودتون. سال دیگه رتبت بدتر میشه ها. الانم که دو ماه از تابستون گذشته. سال دیگه اصلا انرژی نخواهی داشت. البته به خود آدمش هم بستگی داره.

به نقل از SalehM :
بزن دور و بر خودتون. سال دیگه رتبت بدتر میشه ها. الانم که دو ماه از تابستون گذشته. سال دیگه اصلا انرژی نخواهی داشت.

انقد اثر بدی داره همچین صحبتایی رو کسی که دو دله ،انقدر. :| حداقل ته صحبتاتون بگین " البته به خود آدمش هم بستگی داره "

به نقل از SalehM :
بزن دور و بر خودتون. سال دیگه رتبت بدتر میشه ها. الانم که دو ماه از تابستون گذشته. سال دیگه اصلا انرژی نخواهی داشت.

نخيرم بدتر نميشه ;Dخواستن توانستن است

به نقل از نيلوفر ب. :
نخيرم بدتر نميشه ;Dخواستن توانستن است
به نظر من با شرایطی که داشتین و اینا و الان فقط رتبه تون در حد تهران نیست و شهرای بزرگ دیگه قبول میشید.بمونید واسه سال دیگه.انسانی به تهران بودنش میارزه.تنهام که نیستین.دوتایین.راحتین واسه خوندن.

حالا ب خودتون مربوطه ولی بچه ها سال بعد خوندن خیلیه ها!..خیلی مرد مسیر میخواد
من خودم رفیق احمقم با هشتصد تجربی داره میذاره سال بعد چون پزشکی تهران یا شیراز میخواد و میگه قبول نشم سال بعد.و با وجود اینکه یکی از بااراده ترین آدماییه ک من میشناسم بش گفتم ی مدت مدیدی بات قهر میکنیم سر این حماقتت :))
صدبار طی سال از خودتون خواهید پرسید ک چرا یک سال از عمرم تلف شد..چرا الان هم دوره ای هام دارن دانشگاه علاقشونو میخونن و من دارم کنکور میخونم و کانون :|
البته میل خودتونه منتها خوب فکراتونو بکنید نا اگر هم خواستین بخونین طی سال دپ نشین

به نقل از SalehM :
من رتبم به هیچ کدوم نمیرسه!
شما برو ببین رتبه های یک تا ده کنکور دکترا، تهران میزنن یا شریف.
همه رشته ها اینجوری نیس ... فقط بعضی رشته ها تهران بهتر از شریفه
تو کنکور دکترا هم رتبه اندازه کنکور کارشناسی تو قبولی تأثیر نداره ،همون قدر که رتبه تأثیر داره رزومه و معدل هم تأثیر داره و همچنین اینکه استاد آشنا داشته باشی تو دانشگاه مقصد

کسایی که میخوان دکترا رو تو ایران بخونن کسایی هستن که تقریبا بیخیال خارج شدن و میخوان تو ایران بمونن

کلن اگه میخوای اپلای کنی برو شریف وگرنه برو تهران

به نقل از sahere :
به نظر من با شرایطی که داشتین و اینا و الان فقط رتبه تون در حد تهران نیست و شهرای بزرگ دیگه قبول میشید.بمونید واسه سال دیگه.انسانی به تهران بودنش میارزه.تنهام که نیستین.دوتایین.راحتین واسه خوندن.

مرسي عزيزم ،ميمنونيم سال بعد به اميد خدا >:D<

به نقل از sahere :
واسه همین گیر دادم بهشون دیگه. :دی فکر کنم مشهد قبول میشن.

حس میکنم به هیچ کدوم از رشته هایی که زدم هیچ علاقه ای ندارم :-?? :|

به نقل از SalehM :
واسه همین گیر دادم بهشون دیگه. :دی فکر کنم مشهد قبول میشن.
بله شبانه مشهد نيلوفر قبوله ولي نسترن قبول نميشه :|

دو تا سوال
کسی که مثلن هم زبان شرکت کرده هم ریاضی و میخواد جفتشو بزنه تو انتخاب رشته ش ، فقط یه رشته قبول میشه ینی ؟ یا از هردو گروه قبول میشه ؟
واسه اون کارنامه سبز ، مثلن من رشته X از دانشگاه Y قبول میشم ، واسه تغییر رشته به رشته Z حتمن باید اون رشته Z رو تو دانشگاه Y انتخاب کرده باشم ؟ یا که ربطی به دانشگاه نداره و فقط بودن اون رشته مهمه ؟

به نقل از پوریا عابدی :
حالا ب خودتون مربوطه ولی بچه ها سال بعد خوندن خیلیه ها!..خیلی مرد مسیر میخواد
من خودم رفیق احمقم با هشتصد تجربی داره میذاره سال بعد چون پزشکی تهران یا شیراز میخواد و میگه قبول نشم سال بعد.و با وجود اینکه یکی از بااراده ترین آدماییه ک من میشناسم بش گفتم ی مدت مدیدی بات قهر میکنیم سر این حماقتت :))
صدبار طی سال از خودتون خواهید پرسید ک چرا یک سال از عمرم تلف شد..چرا الان هم دوره ای هام دارن دانشگاه علاقشونو میخونن و من دارم کنکور میخونم و کانون :|
البته میل خودتونه منتها خوب فکراتونو بکنید نا اگر هم خواستین بخونین طی سال دپ نشین
از من که احمق تر نیست... :-"

به نقل از ! luminous ! :
دو تا سوال
کسی که مثلن هم زبان شرکت کرده هم ریاضی و میخواد جفتشو بزنه تو انتخاب رشته ش ، فقط یه رشته قبول میشه ینی ؟ یا از هردو گروه قبول میشه ؟
واسه اون کارنامه سبز ، مثلن من رشته X از دانشگاه Y قبول میشم ، واسه تغییر رشته به رشته Z حتمن باید اون رشته Z رو تو دانشگاه Y انتخاب کرده باشم ؟ یا که ربطی به دانشگاه نداره و فقط بودن اون رشته مهمه ؟
سوال اولت رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم فقط یکیشو قبول میشه!
اما سوال دومت خب واضحه دانشگاه مهمه!

دوستان یه زمانی بود تو کل کشور دوتا دانشگاه توپ بود، بقیه همه نصفه نیمه دانشگاه بودن. اون موقه خیلیا میزاشتن سال بعد بخونن که دانشگاه خوب قبول شن، ولی الان دیگه دانشگاه ها سطحشون خیلییی کشیده بالا. همین دانشگاه های شهر های کوچیک، اساتیدشون همه فارغ التحصیل های دکتری دانشگاه های برتر مثه شریف و تهران و امیرکبیر هستن.
به عنوان یه ادمی که توی این جو بوده و حداقل با اساتید 10-15 تا دانشگاه کوچیک و بزرگ ارتباط نزدیک دارم، بهتون میگم که عمرتون رو هدر ندید
بخدا چهار سال بعد میفهمید که بخاطر هیچ و پوچ یک سال زجر کشیدید.
الان انتخاب رشته کنید، بعد برای ارشد برید یه دانشگاه عالی. این بهترین کاره

به نقل از سعیـد :
تو دفترچه چیزی ننوشته؟ حرفی از غیرمتمرکز بودن نزده؟
راستش من که توصیح خاصی ندیدم!

من از الان دارم ++C میخونم اماده شم =))
انـــس گرفتم با رشتم =))

به نقل از sibsorkh2008 :
راستش من که توصیح خاصی ندیدم!
پس احتمالا با بقیه روزانه ها فرقی نداره دیگه.
به نقل از کوزت :
انـــس گرفتم با رشتم =))
ئه کامپیوتر زدی؟
پس با دقت بخون و خوب و پایه ای یاد بگیر.

به نقل از کوزت :
انـــس گرفتم با رشتم =))
سی بخون بابا. -__-
سی نخونده سی++ بخونی گیج می‌شی.
همون تکاملی که بقیه طی کردن برای برنامه نویسی رو طی کن.

به نقل از کوزت :
انـــس گرفتم با رشتم =))
چه حوصله ای داری :-"
من که خِسته ام تا 1 ماه آینده حوصله هیچی ندارم!

به نقل از ! luminous ! :
دو تا سوال
در مورد سوال اولت ؛ فقط از یه گروه قبول می شه .

Back
بالا