نه نه ریاضی !به نقل از ٭kosar :علوم کامپیوتر تو دانشکده کامپیوتره ؟؟؟
این 3 تا دانشگاه برای کارشناسی پذیرش شبانه ندارن که بخوان خوابگاه بدن .ارشد و دکتری هم فک نکنم بدن....به نقل از Hespride :تهران و امیرکبیر و شریف رو تقریبا مطمئنم که به شبانه ها نمیدن. خود بچه های خوابگاه باید بگن دقیقشو.
.به نقل از CrazyBõY :نه نه ریاضی !![]()
بله ولی واحدای غیر مشترکم زیاد داریم ...به نقل از کوزت :.
واحداشم خیلی مشابه ریاضیه
به نقل از Sοgand :الان ب من گفته شد با احتمال خیلی بالایی داروسازی مشهد شیراز اصفهان قبول هستم. تبریزم ب سبب بومی بودن صد در صد![]()
![]()
![]()
تبریز ک خوب اصن نمیخام.
بین این سه تا شهر خیلی سخته انتخاب واقعن.
ب نظر میاد شیراز بهتر باشه نه؟!
به نقل از مهسا.م :ته کسی که علوم آزمایشگاهی خونده چی میشه ؟! نهایت میتونه به کجا برسه؟
نظر شماها درباره رشته های دیگه تجربی چیه؟![]()
به نقل از CrazyBõY :اونایی که شیراز رتبتون میخوره واقعا حیفه شیراز نزنید برید اصفهان یا تبریز یا هر کوفت زهرمار دیگه ای ! من خودم آرزو داشتم شیرازی نبودم میومدم خوابگاه شیراز !![]()
تهران : آدمای خودخواه (من شنیدم)(همین که به جز تهرانیا رو میگن شهرستانی شاید یه نمونش باشه!)- آب و هوای خیلی بد
اصفهان : یه ریزه آلوده - یجورایی صنعتی شده - آدماش هم یکم بقیه رو تحویل نمیگیرن !
تبریز هم خیلی با غیر خودشون نمیسازن !
مشهد هم خب خیلی شهر باحالی نیس ! یه جو خاصی داره من نمی پسندم !
ولی شیراز ! عوف ! اصن شهر اینطوری ندیدم ! آب و هواش شمال شهر خیلی خیلی خوبه و خنک ! جنوبش هم از شهرای دیگه هواش بهتره !میتونید هر روز برید بیرون ! جاهای خیلی قشنگی داره واسه تفریح و گردش ! مردمونش که من جزوشونم اکثریت با غریبه ها خوبن ! کلا کوه داره پارک داره قشنگه و اینا !
خب مطالب بالا یه ریزه زیاده روی شد چون خودم شیرازیم ولی بازم شیراز خوبه !![]()
در ضمن این صفتایی که واسه شهرای دیگه گفتم رو به دل نگیرید ! یکم حس ناسیونالیسمیم (!؟) زد بالا ! در ضمن صرفا شنیده هام بود !
اینم ببینید :
![]()
پ.ن : شبا تا ساعت 2-3 هم شلوغه و خطر خاصی نداره !
پ.ن 2 : دختر شیرازی هم معروفه دیگه !تبلیغ از این بهتر !؟
به نقل از REZA73 :سلام
منطقه2: 5150
زیر گروه1: 5002
وضع ظرفیت که معلوم نیست،بعد از دندون شهرم، دندون و داروی شهرای خیلی پایین رو بزنم؟؟
بین اینا:
فیزیوتراپی،علوم آزمایشگاهی،تغذیه،رادیولوژی
کدوم بهتره؟
درآمدش برام مهمه
اما الان دارم به هر رشته یه ایرادی میگیرم
فیزیو: با افراد مسن و معلول(توهین نباشه) سروکار دارم
رادیو: همش فیزیکه
آزمایشگاه: خیلی کثیفه
ممنون میشم یه راهنمایی کنین دوستان
تو همه جای دنیا یا دانشکده مستقل داره ( مثل استنفورد ) یا همراه دانشکده مهندسی برق هست ( مثل ام آی تی ) منتها از اونجا که ما بالاخره یکجور باید همه چیز رو بومی کنیم، در ایران در دانشکده ریاضی هست. ( البته جا های دیگه ای هم وجود داره جز ایران که سی اس زیر دانشکده ریاضی باشه. )به نقل از ٭kosar :علوم کامپیوتر تو دانشکده کامپیوتره ؟؟؟
به نقل از سعیـد :مگه نگفت دیگه نمیاد؟
اینکه میرزه بری تهران یا نه که بستگی به خودت داره. اگه من باشم حتما میرم تهران.
اما دانشگاه ها! بدون شک تهران دانشگاه خیلی بهتریه از امیرکبیر. ولی اگه این گزینه رو بخایم ندیده بگیریم و صرفا روی دانشکده کامپیوتر و رشته آیتی تمرکز کنیم؛ یه تفاوت عمده اینه که استادای گروه آیتی امیرکبیر استادای بی نهایت ساده گیری هستند. به طوری که ما سخت و نرمی ها به درسو اختیاری که از آیتی برمیداریم به عنوان مهمترین شانس دوران تحصیل برای گرفتن یه 20 بی دردسر نگاه میکنیم. ولی خب طبق صحبتای قبلی مهسا آیتی خوندن تو تهران به هیچ وجه به این سادگی نیست.
آیتی کلا رشته ی بی پایه ایه. درساش رو هم یه سری استاد از اینور اونور مهمان میشن میان ارائه میدن (هم تو تهران هم امیرکبیر) هیچ جای معتبر دنیا همچین رشته ای نداره و همین کار رو اندکی سخت میکنه برای پذیرش گرفتن. تو پذیرش گرفتن دانشگاه تهرانی ها اندکی شانس بیشتری دارن چون دانشگاهشون شناخته شده تره. ولی فکر نمیکنم صنایع و مکانیک رو بشه از نظر پذیرش با رشته های کامپیوتر مقایسه کرد.
در طرف دیگه چون امیرکبیری ها کمتر اپلای میکنن، بیشتر میرن سر کار! پس دانشجوی امیرکبیر تو خیلی از شرکتا میتونه رابطه پیدا کنه و بره دست به کار بشه (البته تهران هم نباید زیاد فرقی بکنه از این نظر)
در کل اگر شرایط دانشگاه های تهران و امیرکبیر یکی بود خودم امیرکبیر رو بالاتر از تهران میزدم