• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

بچه ها من الان تحته فشاره اینم که میگن تو اگه الان تجربی با این رتبه یا کمترش شاید پزشکی قبول میشدی باید این همه زحمت بکشی تهشم بیکار میشی انتخاب رشته نکن ساله بعد تجربی بده و ....
چیکار کنم؟؟؟

به نقل از niloooofar :
بچه ها من الان تحته فشاره اینم که میگن تو اگه الان تجربی با این رتبه یا کمترش شاید پزشکی قبول میشدی باید این همه زحمت بکشی تهشم بیکار میشی انتخاب رشته نکن ساله بعد تجربی بده و ....
چیکار کنم؟؟؟
وااااااااا ..چه کاریه ..خب اگه دوست داشتی بری تجربی از اول میرفتی ...
این کار عاقلانه ای نیست ...
کی میدونه چی پیش میاد ..از کجا معلوم سال دیگه پزشکی قبول بشی؟؟اگر قبول بشی از کجا معلوم بتونی پزشکی رو دوس داشته باشه؟؟
مهارت داشته باشی بیکار نمیمونی؟؟
هرجور خودت دوس داری عمل کن ..ولی به نظر من اصلن درست نیست ...

به نقل از ز-ر-د :
من کاری به اینکه کردوم دانشگاه بالاتره و کدوم استاداش بهتره و .... ندارم ...به نظر من بزنین شریف ..نزنین ممکنه بعدش پشیمون بشین ...تا یه مشکلی براتون تو زمینه درس و دانشگاه پیش بیاد میگید کاش شریف بودم ..

من خیلی عذر میخوام، ولی لطفا بچه ها رو اینجوری راهنمایی نفرمایید دیگه :| این الان کمک بود؟ :O

به نقل از !..Per$iaNboY..! :
من خیلی عذر میخوام، ولی لطفا بچه ها رو اینجوری راهنمایی نفرمایید دیگه :| این الان کمک بود؟ :O
من نگفتم حرفم درسته ...گفتم نظر منه ...
من خودم تجربشو داشتم ..فقط حس خودمو گفتم ...
راهنمایی بدی هم نکردم ...کاری که رایجه همینه ... مثلا ریاضی باهنر کرمان خیلی قویه ولی کسی با رتبه 2000 و علاقه مند به ریاضی نمیزنه ریاضی کرمان میزنه ریاضی دانشگاه تهران ...

به نقل از ز-ر-د :
وااااااااا ..چه کاریه ..خب اگه دوست داشتی بری تجربی از اول میرفتی ...
این کار عاقلانه ای نیست ...
کی میدونه چی پیش میاد ..از کجا معلوم سال دیگه پزشکی قبول بشی؟؟اگر قبول بشی از کجا معلوم بتونی پزشکی رو دوس داشته باشه؟؟
مهارت داشته باشی بیکار نمیمونی؟؟
هرجور خودت دوس داری عمل کن ..ولی به نظر من اصلن درست نیست ...
علاقه که اصلا هیچ علاقه ای به زیست و پزشکی و اینا ندارم !
حالا اینا میگن چون پولش خوبه برو

به نقل از niloooofar :
علاقه که اصلا هیچ علاقه ای به زیست و پزشکی و اینا ندارم !
حالا اینا میگن چون پولش خوبه برو
واقعا خودت چی فکر می کنی؟ :|
ببخشید که اینجوری میگم اما گاهی یه سوالاتی می پرسید،( نه شما،کلی می گم) که آدم می مونه واقعا!

شایدم من واسه مشاوره دادن و جواب سوال دادن ساخته نشدم،تحملم کمه!

به نقل از رعنا. :
سلام! اینا انتخابای منه:
کامپیوتر(نرم افزار)شریف
کامپیوتر(فناوری اطلاعات)شریف
عمران شریف
بقیشم همینا بقیه دانشگاها
فقط شک کردم جای دومی و سومی رو عوض کنم یا نه؟ من عاشق نرم افزارم و آی تی رو به خاطر نزدیکیش به نرم می خوام برم از طرفی عمرانو هم دوست دارم(نه به اندازه نرم افزار) واقعا موندم چیکار کنم! هلپ می پلیز!

به نظر من شک ـت کاملا منطقیه :-? انتخاب سختیه.... اگه عشق اپلای باشی (که من حقیقتا این عشق رو درک نمیکنم هدفش رو) که همین آی تی بزنی منطقیه... ولی اگه صرفا عشق اپلای نیستی به نظرم عمران رشته ی بهتریه... توصیه میکنم با دانشجو های این رشته ها از همین دانشگاها مشورت کنی توو این فرصتی که مونده

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از Niloof@r :
با توجه به رتبه ت دندون دانشگاه های تیپ 2 قبول میشی در حالی که پزشکی تبریز قبولی که تیپ یکه. اما خب ادامه تحصیل واسه پزشکی هم در نظر بگیر.
اولویت تبریز به همدان درسته. تبریز که دانشگاه خوبی داره, چرا دوست نداری تبریزُ؟!

دوره ! بعد میگن هم وطنان تورک زیاد اوکی نیستن با بقیه ملیت ها و اقوام و اینا
یه ذره شاید بحث نعصب اینا میگن پیش میاد. همین نگرانم کرده.
واقعن همدان خیلی پایین تر از تبریزه؟

پزشکی و دندون هم که کماکان مسئله یی هستش :د

به نقل از شــــقایــــق :
واقعا خودت چی فکر می کنی؟ :|
ببخشید که اینجوری میگم اما گاهی یه سوالاتی می پرسید،( نه شما،کلی می گم) که آدم می مونه واقعا!

شایدم من واسه مشاوره دادن و جواب سوال دادن ساخته نشدم،تحملم کمه!

خودم که میگم بمونم ریاضی

به نقل از ز-ر-د :
من نگفتم حرفم درسته ...گفتم نظر منه ...
من خودم تجربشو داشتم ..فقط حس خودمو گفتم ...
راهنمایی بدی هم نکردم ...کاری که رایجه همینه ... مثلا ریاضی باهنر کرمان خیلی قویه ولی کسی با رتبه 2000 و علاقه مند به ریاضی نمیزنه ریاضی کرمان میزنه ریاضی دانشگاه تهران ...

خیلی مثال بی ربط بود... چون صرفا سر قوی بودن یا نبودن نیست... دنیایی تفاوته بین جو دانشگاها!
ضمنا،

تجربه ی مشابه با تجربه ی عینی خیلی فرق داره...

شما هروقت چند نفر رتبه ی زیر 100 رو دیدی که از اینکه تهران زدند (مثلا) پشیمونند و حسرت میخورن که چرا شریف نزدند بعد حرفتون میشه منطقی...
وگرنه به نظرم پستتون صرفا و صرفا همون "نظر شخصی" بود... که به نظرم زیاد نباید اینجا "نظر شخصی" بدیم چون روو آینده ی بچه ها تاثیر میذاره!

اگه اینطوری بود کسی دیگه بین برق شریف و تهران، نرم شریف و تهران، و همه ی رشته های متتاظر فکر نمیکرد! همه زارت میزدند شریف...

قبول دارم که یک سندرم و بیماری خاص هست که طبق روال "اکثرا" میزنن شریف تا جایی که جا داره، ولی خب اشتباه بزرگیه به نظرم در نظر نگرفتن خیلی از فاکتور های دیگه...

رتبه ی زیر 100 هر سال چند نفر میرن دانشگاه تهران ( بازم مثلا) یا حتی رتبه ی 300-400 منطقه میرن مکانیک عمران فردوسی ( ایضا مثلا) و فک نمیکنم آدمای احمقی باشن، و یا پشیمون باشن... خیلی از چیزا رو سنجیدن اتفاقا ...

Back
بالا