- نام مرکز سمپاد
- فرز2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : گپ دانشجویی
اومدم بگم خسته نباشین ایشالا سال دیگه نوبت ماست... :-ss
اومدم بگم خسته نباشین ایشالا سال دیگه نوبت ماست... :-ss
مرسی که سر زدی :)به نقل از ❀uranuscelona❀ :اومدم بگم خسته نباشین ایشالا سال دیگه نوبت ماست... :-ss
صرفا یه فرضیه است با این اوضاع پیش رو باید به گزینه های دیگه فکر کنم (:-شکست نفسی )به نقل از Shawn :مرسی که سر زدی :)
شما که شریفی نگران نباش
خیلی پایین بود؟به نقل از ارغوان :سطح بحثتون من رو جدّاً تحتتاثیر قرار داد.
ساعت مطالعه کمه که این فکرو میکنی؟به نقل از ❀uranuscelona❀ :صرفا یه فرضیه است با این اوضاع پیش رو باید به گزینه های دیگه فکر کنم (:-شکست نفسی )
نه وقتی رتبه تک رقمی قلم چی تو کلاستون باشه حس رقیب برتر بینی پیدا میکنی به گزینه های دیگه ناگزیر می اندیشیبه نقل از Shawn :خیلی پایین بود؟ ساعت مطالعه کمه که این فکرو میکنی؟
برق شریف من نگفتم من گفتم شریفبه نقل از ❀uranuscelona❀ :نه وقتی رتبه تک رقمی قلم چی تو کلاستون باشه حس رقیب برتر بینی پیدا میکنی به گزینه های دیگه ناگزیر می اندیشی
هدف برق و مکانیکه اخه از اولم همین بود!! متزلزل شده ولی بیسش تغییر نمیکنهبه نقل از Shawn :برق شریف من نگفتم من گفتم شریف
هدف نهای حسابداری نباشه حالابه نقل از ❀uranuscelona❀ :هدف برق و مکانیکه اخه از اولم همین بود!! متزلزل شده ولی بیسش تغییر نمیکنه
گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟ اینو باید طرفای بهمن ازم بپرسیبه نقل از Shawn :هدف نهای حسابداری نباشه حالا
بعله واقعا خوش به حال اونایی که راحت شدن :)به نقل از ❀uranuscelona❀ :گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟ اینو باید طرفای بهمن ازم بپرسی
خوش بحالتون راحت شدین
اون موقع که دیگه رو ابرامبه نقل از Shawn :بعله واقعا خوش به حال اونایی که راحت شدن :)
بهمنی که میاد نه بعدیش ازت میپرسم
من که از روز کنکور به بعد کلا به درس فکر نکردمبه نقل از ❀uranuscelona❀ :اون موقع که دیگه رو ابرام
چه حالی دارین واقعا؟ خیلی سبک شدین نه؟
برای تابستون بعد کنکورم بیشتر از این چند ماه قبلش برنامه ریختمبه نقل از Shawn :من که از روز کنکور به بعد کلا به درس فکر نکردم
سبک که شدیم ولی الافیم دیگه
بعد از کنکور به 3 ماه بر برنامگی نیاز داری...برنامه نریز براش به نظرمبه نقل از ❀uranuscelona❀ :برای تابستون بعد کنکورم بیشتر از این چند ماه قبلش برنامه ریختم
تفریحیه همشبه نقل از Shawn :بعد از کنکور به 3 ماه بر برنامگی نیاز داری...برنامه نریز براش به نظرم
بهشون برسی ایشالا :)به نقل از ❀uranuscelona❀ :تفریحیه همش
دانشگاه
نیستم امیدوارم اینو بفهمیتو جو یه جا وایسادن برا یه ملت آدم سخنرانی کردن