بستگی به استادش دارهبه نقل از Aghaliat :به این اساتیدِ دکتر بگیم "استاد" یا "دکتر"؛که آخرِ ترم؛رأفتِ کمیابِ نمره دادن رو بیشتر درک کنیم؟!
#آدم باید فکر آیندشم باشه دیگه B-)
#توجه:این قدم صرفا در راستای اهداف عالی آموزش عالی کشور برداشته میشه.
#من تویه دوران مدرسه از این کارای خز نکردم میخام کسبِ تجربه کنم صرفاً،نیتم خیره
کلن باس یه کل بندازیم بین 92 ایا با 93 ایابه نقل از L<>Y :92ای ها بشتابید لطفا،تا در مورد چگونه دینی بخوانیم هم بحث نشده
هر دانشگاهی بعد نتایج اطلاعیه میزنه و اعلام می کنه.بستگی به دانشگاه داره،یه دانشگاه دو سه روز بعد نتایج باید بری واسه ثبت نام،یه دانشگاهم مثلا هفته اول مهر!به نقل از Fateme.RMA :بچه ها از روزی که نتایج میاد چند روز بعدش باید بریم واسه ثبت نام و اینا؟! فرداش؟!
و اینکه دقیقا چه تاریخی نتایج میاد؟!
به نقل از سامان19 :معنی گمال رو هر کی گفت جایزه داره!
سگ
مطمینی نتایج رو زدن خواهر منم مصاحبه رفت ولی نتایج که نیومده.اومده؟؟؟؟؟به نقل از نيلوفر ب. :نتايج تربيت معلم زدن دوستام با رتبه ي زير هزار بيرجند وگرگان ،بجنورد قبول شدن
به نقل از asemaneh… :مطمینی نتایج رو زدن خواهر منم مصاحبه رفت ولی نتایج که نیومده.اومده؟؟؟؟؟
دیپلم تو پروندهته!به نقل از Lily Delicated :بچه ها به شما مدرک دیپلم رو دادن؟
به ما هیچی ندادن،حتی نمیدونم معدل دیپلمم چند شده
الان هم دارم یه فرمی پر میکنم که باید اطلاعات دیپلم رو وارد کنم
نیمهیِ دوم شهریور.به نقل از GAZAL :بچه ها کسی خبر داره نتایج نهایی کی قراره بیاد؟
نیمه دوم یا هفته دوم؟به نقل از Mysterious Quéèn :نیمهیِ دوم شهریور.
به نقل از نازنین :) :من شنیدم هفته دوم
به نقل از masijoon :من یه جا خوندم هفته دوم یه جا دیگه نیمه دوم ...... پارسال یکی از بچه ها گفت 17ام اومده ...... کسی میدونه دانشگاه شهید بهشتی نسبت به بقیه دانشگاها کلاساش دیرتر شروع میشه یا زودتر؟؟؟