گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

92ای ها بشتابید لطفا،تا در مورد چگونه دینی بخوانیم هم بحث نشده :|

به نقل از Aghaliat :
به این اساتیدِ دکتر بگیم "استاد" یا "دکتر"؛که آخرِ ترم؛رأفتِ کمیابِ نمره دادن رو بیشتر درک کنیم؟! :-"
#آدم باید فکر آیندشم باشه دیگه B-)
#توجه:این قدم صرفا در راستای اهداف عالی آموزش عالی کشور برداشته میشه.
#من تویه دوران مدرسه از این کارای خز نکردم میخام کسبِ تجربه کنم صرفاً،نیتم خیره :-"
بستگی به استادش داره
ما یه استاد داشتیم
ایشون پدر مقاومت مصالح ایران هستن
بش میگفتیم دکتر
بعد میرفتیم اون زیر میرا میخندیدیم بش : ))
خیلی خوب بود استادش : ))
اینقدر سر و صدا میکردیم سر کلاسش ، به من میگفت شولوغی نکن : ))
ازش سوال میپرسیدم ، فکر میکرد دارم مسخره ـش میکنم . میگفت من که میدونم تو میخوایی منو امتحان کنی
=
بعضیا رو هم تابلو ـه بگیم دکتر . همون استاد خوبه
=
بعضیا هم سر کلاسشون نمیخواد اصلا صدا کنی استادو ، دستو می بری بالا و همزمان شروع میکنی به حرف زدن

به نقل از L<>Y :
92ای ها بشتابید لطفا،تا در مورد چگونه دینی بخوانیم هم بحث نشده :|
کلن باس یه کل بندازیم بین 92 ایا با 93 ایا
مث اینکه شماها دست بر دار نیستین

سعی کنید رفتارتون درست باشه جدن.
کول بازی و خوشمزگی های تحقیر امیز نسبت ب هم کلاسیا، زیر پا گذاشتن حد و مرزا و بی نزاکتی ؛ میتونه خیلی سریع، خیلی سریع شما رو تو کل دانشگاه شناخته شده کنه و خیلی راه خوب و سریعی هست. منتها شناخته شدن از نوع منفی کاملا. و اینکه کسی براتون شخصیت قائل نمیشه.
به خاطر خوابگاه و در حال شناخت بودن بچه ها؛ و اینکه هرکسی یه تصویر ذهنی ایجاد میکنه از خودش توی کلاس؛ این مسائل محدود به چند فرد مقابل شما نمی مونه. خیلی سریع کل کلاس و بعد هم حتی سال بالایی هاتون از نوع رفتارشما مطلع میشن و با همون لیبل میخورید ( که الزامن موافق نیستم با این )

ازاونجایی که ممکنه این منش و اخلاق یه عده باشه؛ جدا از درست و غلط حداقل این رو میگم ک بذاریدش برای کل شهز تا دم در دانشگاه حداقل. شما اقلا چهارسال؛ یا رشته هایی مثل ما 6-7 سال دانشگاهید با این ادم ها و هرروزچشم تو چشمید و کارتون هم قطعا به هم میفته یه موقع. و واقعا اغلب جو دانشگاه جای اینجور رفتارا نیس و خیلی بیشتر از مثلا توی خیابون ناجور بودنش به چشم میاد.

و یه چیزی هم رک و راست بگم، به کسی که لینجوری میکنه میگن (تو یونی ما اقلا ) بچه است و هنوز از فاز دبیرستانیش درنیومده و رفتار اجتماعی نداره.

×هدف صرفا ااگاه سازیه
× اصن فک نمیکردم لازم بشه اینجا همچین چیزایی رو بگم : -" خودتون ببخشید و به خودتون نگیرید.
× این بچه های باحال و فانی که توی 92 یها داشتیم که بحثشون جداس اصن :دی

بچه ها از روزی که نتایج میاد چند روز بعدش باید بریم واسه ثبت نام و اینا؟! فرداش؟! :-"
و اینکه دقیقا چه تاریخی نتایج میاد؟!

به نقل از Fateme.RMA :
بچه ها از روزی که نتایج میاد چند روز بعدش باید بریم واسه ثبت نام و اینا؟! فرداش؟! :-"
و اینکه دقیقا چه تاریخی نتایج میاد؟!
هر دانشگاهی بعد نتایج اطلاعیه میزنه و اعلام می کنه.بستگی به دانشگاه داره،یه دانشگاه دو سه روز بعد نتایج باید بری واسه ثبت نام،یه دانشگاهم مثلا هفته اول مهر!

نتايج تربيت معلم زدن دوستام با رتبه ي زير هزار بيرجند وگرگان ،بجنورد قبول شدن :(

به نقل از نيلوفر ب. :
نتايج تربيت معلم زدن دوستام با رتبه ي زير هزار بيرجند وگرگان ،بجنورد قبول شدن :(
مطمینی نتایج رو زدن خواهر منم مصاحبه رفت ولی نتایج که نیومده.اومده؟؟؟؟؟

بچه ها کسی خبر داره نتایج نهایی کی قراره بیاد؟ :-??

بچه ها به شما مدرک دیپلم رو دادن؟
به ما هیچی ندادن،حتی نمیدونم معدل دیپلمم چند شده
الان هم دارم یه فرمی پر میکنم که باید اطلاعات دیپلم رو وارد کنم

باید بری از مدرسه بگیری.
اگه اصلیش نیومده باشه یه گواهی موقت میدن.
حتما باید پرونده رو بگیری.

به نقل از asemaneh… :
مطمینی نتایج رو زدن خواهر منم مصاحبه رفت ولی نتایج که نیومده.اومده؟؟؟؟؟

دوستام گفتن نميدونم :-<

به نقل از Lily Delicated :
بچه ها به شما مدرک دیپلم رو دادن؟
به ما هیچی ندادن،حتی نمیدونم معدل دیپلمم چند شده
الان هم دارم یه فرمی پر میکنم که باید اطلاعات دیپلم رو وارد کنم
دیپلم تو پرونده‌ته!
یعنی مالِ ما که بود، واسه ثبتِ نام کنکور چون لازم بود، مدرسه پرونده رو داد به‌مون و ما اطلاعات رو وارد کردیم و بعد ازمون گرفتن‌ش.
بعد از امتحانایِ نهایی سوم، دیپلم صادر می‌شه و تویِ پرونده قرار می‌گیره.

دیگه خسته شدیم.... :(

به نقل از GAZAL :
بچه ها کسی خبر داره نتایج نهایی کی قراره بیاد؟ :-??
نیمه‌یِ دوم شهریور.

من شنیدم هفته دوم :-/

به نقل از نازنین :) :
من شنیدم هفته دوم :-/

من یه جا خوندم هفته دوم یه جا دیگه نیمه دوم ...... پارسال یکی از بچه ها گفت 17ام اومده ...... کسی میدونه دانشگاه شهید بهشتی نسبت به بقیه دانشگاها کلاساش دیرتر شروع میشه یا زودتر؟؟؟

به نقل از masijoon :
من یه جا خوندم هفته دوم یه جا دیگه نیمه دوم ...... پارسال یکی از بچه ها گفت 17ام اومده ...... کسی میدونه دانشگاه شهید بهشتی نسبت به بقیه دانشگاها کلاساش دیرتر شروع میشه یا زودتر؟؟؟

طبق تقویم آموزشی اکثر دانشگاه ها ترم جدید از 22 شهریور شروع میشه و معمولا ورودی های جدید هم از هفته دوم شروع میشه کلاساشون یعنی 29 شهریور احتمال زیاد باید سر کلاس باشید. هفته قبلش هم (از 22 شهریور تا 29 شهریور) احتمالا هفته ثیت نامتون خواهد بود. نتایج هم تا پارسال بعد از 15 ام میومد. امسال رو دقیق نمیدونم ولی تا پارسال روال اینجوری بود ;)

Back
بالا