پاسخ : گپ دانشجویی
دانشگاه ما به علت شرایط سیاسی سال 88 که بعضی معتقدند از تهران هم سیاسیتر بود کلا شورای صنفی تا سال 91 نداشت پایان سال 91 قرار بود که دوباره راه بیافته انتخاباتی در راه بود اما هنوز خبری از فعالیتشون ندیدم نمیدونم فعال شدند یا نه

اما انجمن علمی به این صورته که حدود 6 نفر کاندید میشند و بعدش رای گیری توسط تمام ورودیها صورت میگیره(رای گیری هم اینترنتی هست)
این مسئولین انجمن به صورت دلخواه خودشون برنامههای لازم رو طی یک سالی که عضوند عملی میکنند
کارهایی مثل بازدید از مراکز مختلف مرتبط با رشته ، برگزاری سمینار ، معارفه ، کلاسهای خارج درسی یا درسی برای دانشجوها ، چاپ نشریه
و حتی در مواردی اینقدر قدرتمند بودند که تونستند استادی رو واسه یک کلاس تغییر بدند و ...
اساسش خیلی چیز خوبیه اما یه سری سختیهایی داره
اولین مشکلش تو یه جا مثل دانشگاه ما اینه بودجه = 0 هست و شما باید خودت پول سازی کنی واسه هرکاری که داری هیچ حمایت مالی نمیشی به هر حال فکر کنم دانشگاههای دیگه اینطور نباشند
1) هماهنگی این 6 نفر نیاز به یک مدیریت عالی داره و کار هرکسی نیست
2) اگه مدیریت درست نشه و وظایف تقسیم نشه از لحاظ درسی فشار میاد
3) بعضیا هدفشون کار کردن برای انجمن نیست و کلا واسه چیزهای دیگه اومدند به کار واداشتند این افراد خیلی سخته
دانشجوهای دیگه غیر از این 6 نفر هم میتونند عضو انجمن باشند و کمک کنند که خیلی هم خوبه در کل بحث مدیریت حرف اول و آخر میزنه
یه مورد دیگه هم که هست یه دسته میاند از یک ورودی انجمن رو به عهده میگیرند و از صفر می رسند به نقطه x بعد دورشون تموم میشه میرند گروه بعدی باز میاد از نقطهی صفر شروع میکنه و میرسه به نقطه x+1 یا x-1 و تجربیات انتقال داده نمیشه و این خیلی بده
+بهتره که از چند ورودی جز این 6 نفر باشند
اینا مسائل کلی انجمن علمی ما بود #

احتمالا زیاد این مشکلات تو دانشگاههای دیگه کمتره ولی گفتم که حواستون باشه که بدونید چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و مثل رشته ما انجمن علمی ضربه نخوره ، شاید مهمترین قسمتش انتقال تجربه باشه

راستی نیازی نیست که اون 6-7 نفر درسشون عالی باشه ، اصلا دغدغهی درسی بالا ممکنه بد هم باشه چون ممکنه شونه از زیر وضایف خالی کنه و بره
و اینکه اون 6 نفر فی سبیل الله کار میکنند(فقط ممکنه به اون مسئول کلشون یه لوج بدن که اونم هیچ ارزشی نداره)
پیشنهاد میکنم که انجمن مختلط باشه که یک مقدار نظم بهتری داشته باشند و اینکه صدای هر دو گروه شنیده بشه