- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : گپ دانشجویی
بعد مردم از پزک جماعت خیییلی میترسن امکان نداره هی برن پیله کنن، ولی میان داروخانه فک میکنن الان حق دارن ازمون داروی مجانی بخوان چون ما اون همه دارو داریم، دوتا بسته اش کم بشه ضرر زیادی نمیکنیم، یا توقع دارن بخشش کنیم ولی این بخشش اینجا این نیست ما پول خدمتی که بهش میدیمو نگیریم بلکه توقع دارن درامد چند روزمونو ببخشیم
و کاش واقعا مستحقای واقعی میومدن درخواست میکردن.
نه رایگان انجام دادن کاری یعنی همون تایمتو داری میدی ولی وقتی مکررا بیان و پول بخوان و دارو و ،، در واقع داری پول میدی برای جنسی که مال خودتم نبوده ، شاید اون وسط هزار تومن حق خودت بود ولی در واقع پول چند ساعت کار کردن قبلتم میدی.به نقل از sadlove :پخش میشه ک رایگان انجام داده . اشخاص دیگه ای میان خواهش میکنن رایگان براش انجام بدن .
بعد مردم از پزک جماعت خیییلی میترسن امکان نداره هی برن پیله کنن، ولی میان داروخانه فک میکنن الان حق دارن ازمون داروی مجانی بخوان چون ما اون همه دارو داریم، دوتا بسته اش کم بشه ضرر زیادی نمیکنیم، یا توقع دارن بخشش کنیم ولی این بخشش اینجا این نیست ما پول خدمتی که بهش میدیمو نگیریم بلکه توقع دارن درامد چند روزمونو ببخشیم
و کاش واقعا مستحقای واقعی میومدن درخواست میکردن.

اشکاااان(بغلیش) این با فلان رتبه اومده اینجا...
ینی امکانش هست من بدبخت نشم؟
انگار من دارم جور خاصی فکر میکنم!!!

) میشه استفاده کرد.دقیق تر توضیح بدین سوالتو؟معرفی برای چی؟ثبت نام؟حق استفاده؟چی؟