• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

مراجعه به آموزش دانشکده و درخواست ریست کردن.

بچه ها میخواید از جزوه عکس بگیرید توصیه میکنم از CamScanner استفاده کنید. خیلی فرق میکنه با عکس معمولی! عکس هایی که میده به راحتی قابل پرینت هستند. رنگ بک گراند رو سفید میکنه و حتی میشه عکس ها رو تبدیل به پی دی اف کرد. این یک نمونه ش :

photo_2015_12_10_09_57_44.jpg

به نقل از سمندون :D :
بچه ها!
ریاضی 1 بیوفتیم :-" می ذارن ریاضی 2 و معادلاتو ترم بعد بر داریم؟
بله. هر درسی بیافتی از پیش نیازی تبدیل به هم نیازی میشه. ولی این سه درس باهم اشکت رو در میارن !!!

چه سوت و کور ! :-"
شما امتحانتون تموم نشده هنوز !؟ #:-S :-?

اگه مایل بودین یکم از تجربیاتتون بگید در زمینه دانشگاه؟
شاید بدرد دیگریی هم خورد :دی ;)

دانشگاه خیلیی به آدم خوش میگذره مخصوصا موقع ناهار :D

بچه ها میدونید میشه از پزشکی سراسری به پزشکی آزاد تهران رفت؟ اگر قبلا طرف قبول شده باشه پزشکی آزاد تهران رو و بخواد از پزشکی دولتی شهرستان بیاد آزاد تهران واحدهاشو قبول میکنن؟

به نقل از میم ح میم دال :
بچه ها میدونید میشه از پزشکی سراسری به پزشکی آزاد تهران رفت؟ اگر قبلا طرف قبول شده باشه پزشکی آزاد تهران رو و بخواد از پزشکی دولتی شهرستان بیاد آزاد تهران واحدهاشو قبول میکنن؟

کدوم شهرستان؟ من می‌دونم برای تطبیق واحد بین سراسریا بستگی داره شیوه نوین باشن یا نه. عمومیاشو که قبول می‌کنن، بقیه‌ش هم طبق شنیده‌های من اگه سایر شرایط (=پارتی، چون سراسری به سراسری نیست و آزاد ه) حل شده باشه، واسه انتقال از نوین به غیرنوین بعد از قبول شدن علوم پایه مشکلی نیست، قبلشو نشنیدم کسی موفق شده باشه دوروبرم.

اکر دانشگاه مبدا ریفورم باشه فقط عمومیا رو میتونه تطبیق بده

سلام دوستان فارغ التحصیل

کسایی که الان تدریس میکنین چجوری شروع کردین به تدریس؟

• لایک
امتیازات: mhdl

سلام به همگی!
من یه سوال خیلی حیاتی در مورد نمرات و این جور مسائل دارم
خواهش می کنم کمکم کنید! [-o< [-o< [-o<
می دونم که با این امتحانایی که من دادم تا این جا، نمره ی دو تا از درسام اون طوری که می خوام نمیشه (یعنی با 15 اینا پاس می شم) ولی چون واسه معدل 18 به بالا هدف گذاری کرده بودم با این شرایط همه چی میریزه به هم :-ss :-ss =(( =(( ، از طرف دیگه واسه اپلای کردن ریز نمرات نقش مهمی داره!
حالا راه حل من چیه؟!! می خوام برم از استادای این دو درس خواهش کنم که منو رد کنن! و در عوض تو تابستون این دو درسو بردارم و مثل بچه ی آدم بشینم و بخونم و ایشالا 20 اینا بگیرم (چون درس های ساده ای هستن)و می دونم که می تونم.
ولی مسئله ای که پیش میاد اینه که <<چه تو کارنامه ی این ترم و چه تو کارنامه ی کل مردود ثبت میشه و معدل این ترمم میاد پایین>>در عوض اگه مثلا 20 بگیرم -طبق آیین نامه ی جدید- نمره های مردودی تو کارنامه ی کل هستن و تو کارنامه ی کل عبارت مردود به چشم می خوره #-o #-o و معدل این ترمم کم باقی می مونه ولی در عوض نمره های جدید تو محاسبه معدل کل لحاظ می شن و مردودی ها تاثیری ندارن.
الان اگه من این کارو بکنم موقع اپلای ، چه دیدی نسبت به این مردودی ها وجود خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟ آیا نمره ی کم بدون مردودی بهتره یا مردودی جبران شده با نمره ی بالا؟؟؟؟؟
واقعا خیلی درگیر این مسئله هستم لطفا کمکم کنید. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

راه حل جبران با نمرات بالاتر درس های دیگه تو ترم های بعدیه. فقط همین.

به نقل از .waha. :
چه سوت و کور ! :-"
شما امتحانتون تموم نشده هنوز !؟ #:-S :-?

اگه مایل بودین یکم از تجربیاتتون بگید در زمینه دانشگاه؟
شاید بدرد دیگریی هم خورد :دی ;)

ما امتحاناتمون حتی شروع هم نشده! :((

راه حل جبران با نمرات بالاتر درس های دیگه تو ترم های بعدیه. فقط همین.
یعنی می گید اگه من این کارو بکنم ،حتی با وجود این که فرض رو بر این بگیریم نمره ی خوبی میارم ،بازم به ضرر منه؟؟؟؟؟؟

هیچکس‌ نمیره به استاد بگه نمره ۱۵ منو بنداز ! ۶واحد عقب افتادنم کم‌چیزی نیست. قطعا ایده شما اشتباهه.

به نقل از Radin666666 :
سلام به همگی!
می دونم که با این امتحانایی که من دادم تا این جا، نمره ی دو تا از درسام اون طوری که می خوام نمیشه (یعنی با 15 اینا پاس می شم) ولی چون واسه معدل 18 به بالا هدف گذاری کرده بودم با این شرایط همه چی میریزه به هم :-ss :-ss =(( =(( ، از طرف دیگه واسه اپلای کردن ریز نمرات نقش مهمی داره!
حالا راه حل من چیه؟!! می خوام برم از استادای این دو درس خواهش کنم که منو رد کنن! و در عوض تو تابستون این دو درسو بردارم و مثل بچه ی آدم بشینم و بخونم و ایشالا 20 اینا بگیرم (چون درس های ساده ای هستن)و می دونم که می تونم.
ولی مسئله ای که پیش میاد اینه که <<چه تو کارنامه ی این ترم و چه تو کارنامه ی کل مردود ثبت میشه و معدل این ترمم میاد پایین>>در عوض اگه مثلا 20 بگیرم -طبق آیین نامه ی جدید- نمره های مردودی تو کارنامه ی کل هستن و تو کارنامه ی کل عبارت مردود به چشم می خوره #-o #-o و معدل این ترمم کم باقی می مونه ولی در عوض نمره های جدید تو محاسبه معدل کل لحاظ می شن و مردودی ها تاثیری ندارن.
الان اگه من این کارو بکنم موقع اپلای ، چه دیدی نسبت به این مردودی ها وجود خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟ آیا نمره ی کم بدون مردودی بهتره یا مردودی جبران شده با نمره ی بالا؟؟؟؟؟

اول اینکه مطمئن شین چنین چیزی حتمیه، اینکه نمره ی قبلی توی محاسبه معدل نمیاد. چون یه سری دوستای من امسال از آموزش پرسیده بودن بشون گفته بودن حساب میشه
و خب کلا هم هر روزی یه قانون میاد خیلی شاید عاقلانه نباشه این کار

و در ضمن برای اپلای اکثر دانشگاه های خارجی سیستم نمره هاشون فرق میکنه به خصوص آمریکا کاندانا اینا که از 4 ه بعدا اگه بگن خودتون تبدیل کنین یا خودشون تبدیل کنن معمولا نمره های 14-15 B حساب میشه (3 از 4) که بین بقیه نمره ها اگه اونا خوب باشن واقعا اونقدر تاثیری نداره

سلام بچه ها یه سوال تا بحال شده کار تحقیقاتی با یکی از اساتیدتون بر دارید یعنی استاد تون داره یه مطالعه وپژوهشی میکنه بعدباهاش برید همراه بشید وکنارش کار کنید ویاد بگیرید؟؟ بعد این پیشنهاد از طرف خودتون بوده؟؟چجوری واینا

به نقل از نمیدانم :
سلام بچه ها یه سوال تا بحال شده کار تحقیقاتی با یکی از اساتیدتون بر دارید یعنی استاد تون داره یه مطالعه وپژوهشی میکنه بعدباهاش برید همراه بشید وکنارش کار کنید ویاد بگیرید؟؟ بعد این پیشنهاد از طرف خودتون بوده؟؟چجوری واینا
این اتفاق تو کارشناسی خیلی کم اتفاق میافته. بیشتر برای سطوح ارشد و دکتراست. دلیلشم واضحه.

به نقل از Radin666666 :
سلام به همگی!

به هییییییچ عنوان اینکار رو نکنید. تاثیر یک مردودی در کارنامه به مراتب بدتر از تاثیر چند صدم اختلاف معدلی هست که ممکنه اون درس ایجاد کنه. در همین حد از اهمیت سابقه مردودی درس بگم که یکی از ملاک های گروه مکانیک دانشگاه فردوسی برای جذب استاد این هست که در طول دوران تحصیلش مردودی در کارنامه اش نداشته باشه !!!
درسته تاثیرش از توی معدل کل حذف میشه ، اما در هر صورت یک مردودی تو کارنامه تون وجود خواهد داشت.
+ اگر ولی مثلا درسی رو با 10-11 داشتین پاس میکردین منطقی هست که بگین شما رو با 9.5 بندازه تا ترم بعد دوباره پاس کنین !

به نقل از نمیدانم :
من با 2 تا از استاد هام تو دوران کارشناسی کار کردم. اولیش اینجوری بود که یک پروژه اکسترا درسی داد و من رفتم تو آزمایشگاهش و با دانشجو های تحصیلات تکمیلیش منو لینک کرد و بعد از اینکه اون پروژه تموم شد و نمره اون درس رو گرفتم خودش پیشنهاد داد که بیا اینجا ادامه بده کارتو و باهم کار کنیم و ... ! تقریبا 6 ماهی تو آزمایشگاه رباتیک دانشکده مون باهاش روی 2 تا پروژه کار کردم و یک رزومه ای هم بابتشون گرفتم. اما خب به خاطر اینکه میخواستم برم گرایش سیالات دیگه از سال سوم دانشگاه ادامه ندادم.

دومیش هم مربوط به یک استادی بود که برای برگزاری یک کنفرانس ملی که اون دبیر برگزاریش بود بهش کمک کردم. دیگه اونجا کاملا باهم رفیق شدیم و اون کلا منو به اسم کوچیک صدا میکنه و باهم به فکر کارهای مختلف دیگه ای مثل مقاله دادن و شرکت زدن و ... هم هستیم.
استاد پروژه و کارآموزیم و ... هم همه شون همون هست ! :D

البته محمد راس میگه ! عملا من باوجود همه اینا هیچ کدوم از کارهایی که انجام دادم واقعا جوری نبوده که ازش مقاله در بیاد و ... ! و خب به همین دلایل اساتید هم اکثرا ترجیحشون اینه وقتشون رو برای دانشجوهای تحصیلات تکمیلی بزارن. :دی

به نقل از نمیدانم :
سلام :D
خوب اساتید ترجیح میدن بیشتر با بچه های کارشناسی ارشد و دکترا کار کنن اونم به خاطر اینه که به یه سطح قابل قبولی رسیدن و استاد تو وقتش صرفه جویی میشه و زودتر وارد کار میشن اما بچه های کارشناسی هم میتونن تو این زمینه کار کنن اگر خود استاد پیشنهاد نداده باشه شما میتونی رو فیلد مورد علاقت مطالعه داشته باشی و بعد از اینکه به یه سطح قابل قبولی رسیدی بری پیش استادی که رو اون فیلد کار میکنه و پیشنهاد همکاری بهش بدی دیگه قبول کردن یا نکردن بستگی به خود استاد داره ولی برای دوره کارشناسی خیلی لازم و ضروری نیست اینکار اگه باشه که خیلی عالیه ولی اگرم نشد هیچ اتفاق خاصی نمیفته و چیزیو از دست نمیدی ;)

ممنون بچه ها

رشته من هنوز ارشدش این واحد نیومده بعد این استاده خیلی شاخه ... از شدت شاخیش روم نمیشه برم باهاشون صحبت کنم.
حالا تابستون ببینیم چی میشه

Back
بالا