استوارت خوبه ساده گفته.پیچیده نیس.به نقل از جلبک :ریاضی عمومی خوب چه کتابی هست؟
زیاد پیچیده نباشه
) اسم و شماره دانشجویی میگیره به نقل از جلبک :ریاضی عمومی خوب چه کتابی هست؟
زیاد پیچیده نباشه
توماس خوبه .شهشهانی هم خوبه ولی با استوارت باید
خیلی مفهومی بخونی تا یاد بگیری
حراست مثل آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه.به نقل از moye :این حراست که از متخلافی همچون من () اسم و شماره دانشجویی میگیره
چه میکنه باش؟
من اتفاقا دیروز فهمیدم این انجمن ها امتیاز پژوهشی دارند و هم رزومه میشن. یعنی شما هم میتونی تو رزومت بزنی مثلا دبیر انجمن علمی فلان و هم اینکه میتونی امتیاز رسمی از دانشگاه و وزارت علوم بگیری و مثلا تو مصاحبه دکترا واست امتیاز حساب میشه و ...به نقل از Niam :به نظرتون خوبه آدم وارد انجمن و اینا بشه ؟ یعنی چیز مهمیه ؟
این انجمنا چی هستن اصن ؟ چیکار میکنن؟به نقل از میم ح میم دال :من اتفاقا دیروز فهمیدم این انجمن ها امتیاز پژوهشی دارند و هم رزومه میشن. یعنی شما هم میتونی تو رزومت بزنی مثلا دبیر انجمن علمی فلان و هم اینکه میتونی امتیاز رسمی از دانشگاه و وزارت علوم بگیری و مثلا تو مصاحبه دکترا واست امتیاز حساب میشه و ...
بعدشم بستگی به رشته و فعالیت اینا داره. مثلا رشته ای مثل صنایع میتونه از طریق انجمن کلی لینک بزنه و آدمای مختلف رو بشناسه که خیلی تو کار به دردش میخوره.
به نقل از جلبک :ریاضی عمومی خوب چه کتابی هست؟
زیاد پیچیده نباشه
یه سری کورسهای آموزشی هست مثلا تو کلاس درس یا ...به نقل از جلبک :واسه فیزیک1 چی بخونم؟ ویرایش شش هالیدی رو اصصصلا ازش نمیفهمم هیچی
کمک
برو امتحانای پایان ترم دوره های قبلی رو حل کن.
دانشگاه ما روزی هفتاد تومنه فک کنم. ولی خب همون موقع که ازت نمیگیرناگر کتاب کتابخونه رو بعد از مهلتش تحویل بدم (مثلا دوسه هفته بعد از مهلت) جریمش چجوریاس؟