اگه همین درس ها بکشونتت پایین چی؟دیگه خیلی باید نخونده باشی که ترم اول مشروط بشی! ادبیات و زبان و یه درس معارف و تربیت بدنی و ... این درس ها اصولا نمیذارن کسی مشروط بشه
بخوایم ساده نگاه کنیم به قضیه ۲ مدل پروژه داریم!! یکی پروژه ای که انجام میدی و در ازاش پول میگیری!! دومی هم میشه حالات دیگه پرژه ای که برای پول نیست!! الان تو دنبال کدوم حالتی؟؟های گایز
من ترم دو هستم و تصمیم گرفتم با توجه به شرایط پیرامون و تجربه هایی که از بچه های خود دانشکده گرفتم، پروژه های دانشجویی تو زمینه تحصیلی خودم انجام بدم.
ولی نمیدونم چه جوری باید شروع کنم، و از همه مهمتر یه ذره ترس دارم.
دومی، میخوام سطح علمیم بره بالابخوایم ساده نگاه کنیم به قضیه ۲ مدل پروژه داریم!! یکی پروژه ای که انجام میدی و در ازاش پول میگیری!! دومی هم میشه حالات دیگه پرژه ای که برای پول نیست!! الان تو دنبال کدوم حالتی؟؟
اقتصاد هستمسلام
علوم پایه هم داریم اینورا ؟
اقتصاد چطور
سعی کن خیلی باهاش درگیرنشی، بعدا برای کار یکم گیر میافتیجدن زیاد گیر حراست بیفتی مشکلی پیش نمیاد؟حراست ما برترین حراست دانشگاه های ایران شناخته شده
![]()
من باشون درگیر نمیشم اونا با من درگیر میشنسعی کن خیلی باهاش درگیرنشی، بعدا برای کار یکم گیر میافتی
هرجا برای استخدام و کار بری، از حراست دانشگاهتون یه چیزی شبیه استعلامیه میگیرن، به غیر از چیزایی که از طرف حراست تو پروندت درج شده، خب خوب نیست حراست باهات خوب نباشهمن باشون درگیر نمیشم اونا با من درگیر میشنچجور مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
سلام ... جدیییی ... اقتصاد کجا میخونید ؟ ورودی چند ؟ لیسانس یا ارشد ؟اقتصاد هستم![]()
سلام ... جدیییی ... اقتصاد کجا میخونید ؟ ورودی چند ؟ لیسانس یا ارشد ؟
های گایز
من ترم دو هستم و تصمیم گرفتم با توجه به شرایط پیرامون و تجربه هایی که از بچه های خود دانشکده گرفتم، پروژه های دانشجویی تو زمینه تحصیلی خودم انجام بدم.
ولی نمیدونم چه جوری باید شروع کنم، و از همه مهمتر یه ذره ترس دارم.