گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها من از فرادرس ریاضی۲گرفتم و دارم می بینم و انقدر اَه اَه و غیر جذاب و ابتدایی درس میده که حس میکنم کار عبثیه و نهایتا چیزی دست گیرم نمیشه. تا انتها ببینم یا رها کنم و دنبال یه منبع دیگه باشم؟

بچه ها من از فرادرس ریاضی۲گرفتم و دارم می بینم و انقدر اَه اَه و غیر جذاب و ابتدایی درس میده که حس میکنم کار عبثیه و نهایتا چیزی دست گیرم نمیشه. تا انتها ببینم یا رها کنم و دنبال یه منبع دیگه باشم؟
جزوه خوب از دانشگاهتون بخون.
من آپوستل رو دوست داشتم اگر جزو منابع درسیتون هست به نگاه بنداز و یا ویدئو از مکتب خونه ببین و یا فرادرس رو با سرعت دو برابر گوش بده ببین اوکی میشه یا نه
اگه زبانت خوبه ویدئوهای mit رو هم می تونی ببینی.

آخرین ویرایش:
هعیییی خداااایا
این ترم آخری جوری تنظیم کردم دو تا درس معارف داشته باشم اصن چک نکردم رفتم انتخاب واحد دیدم ۳ تا درس دارم
ب نظرتون یکیو مراجعه بزنم؟؟ یا زشته :دی

هعیییی خداااایا
این ترم آخری جوری تنظیم کردم دو تا درس معارف داشته باشم اصن چک نکردم رفتم انتخاب واحد دیدم ۳ تا درس دارم
ب نظرتون یکیو مراجعه بزنم؟؟ یا زشته :D
چه جوری ترم آخری؟
قاعدتا باید یه ترم دیگه اگه خیلی بچه خوبی باشی داشته باشی

کلا سمت اموزشای امید زندی نرو
مکتب خونه
سایت لایو اموز
سایت نخبگان شریف
البته گرونترن از فرادرس

بچه ها من به پاسخنامه کتاب توماس نیاز دارم و به خاطر این شرایط فقط میتونم نسخه الکترونیکش رو بگیرم. کسی جایی میشناسه این لعنتی رو داشته باشه؟ ((:

بچه ها من به پاسخنامه کتاب توماس نیاز دارم و به خاطر این شرایط فقط میتونم نسخه الکترونیکش رو بگیرم. کسی جایی میشناسه این لعنتی رو داشته باشه؟ ((:
انگلیسیش رو دانلود کن ؟-:

کلا سمت اموزشای امید زندی نرو
مکتب خونه
سایت لایو اموز
سایت نخبگان شریف
البته گرونترن از فرادرس

مکتب خونه آموزش ریاضی و درس های عمومی دانشگاهی مثل معادلاتش رایگانه

دوستان اپلای با ارشد سخت تر از اپلای با لیسانسه؟

دوستان اپلای با ارشد سخت تر از اپلای با لیسانسه؟
تا اونجایی که من در رابطه با رشته‌ی خودم خبر دارم، برای ارشد رفتن سخت‌تره. به دلایل مختلفی که نمی‌دونم اینجا جاش هست که بحث بشه یا نه.

بچه ها من استاد بیشتر از یک ساعت صحبت میکنه نمیتونم متوجه بشم چی میگه،یعنی نمیتونم تمرکز کنم روی حرفش. نه تنها استاد کلا وقتی مکالمه طولانی میشه من دیگه متوجه نمیشم.
شما سر کلاس ها اینطور نمیشین؟خصوصا الان که مجازی شده

این دروس جبرانی که سامانه نهاد گذاشته فعلا بدون استاده ،ممکنه دسترسی بدن به استاد هر درس که بتونه گواهی دانشجو خودش رو از سایت ببینه؟

این دروس جبرانی که سامانه نهاد گذاشته فعلا بدون استاده ،ممکنه دسترسی بدن به استاد هر درس که بتونه گواهی دانشجو خودش رو از سایت ببینه؟
ببین من دفاع مقدس ـم لعنتی تشکیل نشد الان دیدم سامانه دانشگاه خودمون برگزارش کرده،برو یه چک بکن ((: مثل من نیفتی تو کوزه

• لایک
امتیازات: آ.ا
ببین من دفاع مقدس ـم لعنتی تشکیل نشد الان دیدم سامانه دانشگاه خودمون برگزارش کرده،برو یه چک بکن ((: مثل من نیفتی تو کوزه
عمومی هام ارائه شده تو سایت ولی میخوام ببینم میشه دور زد این گواهی ها رو یا نه

عمومی هام ارائه شده تو سایت ولی میخوام ببینم میشه دور زد این گواهی ها رو یا نه
دانشگاه ما که یه جوری سخت گرفته و بچه ها اطلاعیه میذارن تو گروه که انگار درس تخصصیه.
کسی رو نداری ازش بپرسی؟از استادات؟

از هرکی میپرسم نمیدونه ):
اینکه من نهاد ندارم و اون کارای مزخرف بی تاثیر نیست تو بیخیال بودنم :-" ولی نگا وقتی اوضاع شلم شورباست ریسک نکن،نمی دونیم چی قراره بشه و وقتی آینده نامطمئنه اگه برات ریسکیه انجام بده کاراشو

• لایک
امتیازات: آ.ا
بچه ها ما دانشکده الهیات نداریم،من از کجا بفهمم "دفاع مقدس " رو از کدوم دانشکده باید پیگیری کنم؟:|
و یکی از درس هام دیدم تو سامانه گلستان حذف شده اصلا،برای شما این اتفاق نیفتاده؟

Back
بالا