• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

من هنوز نرفتم ولی خیلی احساس غریبی میکنم واقعا نمیخوام برم .... نمیخوام...میخوام خونه بمونم کاش همین جا قبول شده بدم و...

به نقل از SaranaZ :
من هنوز نرفتم ولی خیلی احساس غریبی میکنم واقعا نمیخوام برم .... نمیخوام...میخوام خونه بمونم کاش همین جا قبول شده بدم و...

در سال کلی دانشجو داریم که می رن شهره غریب و خیلی هاشونم اول این حس دارند اما کم کم درست می شه این کم کم هم خیلی سریع اتفاق می افته :))
عادی می شه و اصلا دیگه دانشگاه یه مکان متفاوت نیست

به جایی که آدم خودش رو دل نگرون کنه و به مشکلات فکر کنه بهتره در مورد شهری که قبول شده تحقیق کنه
جاهای دیدنیش و تفریحیش و ...
این ترم اول کلا می شه یه گشت و گذار اساسی تو شهر و دانشگاه داشت (البته ترجیحا با دوست هاتون برین )، هرچی هم جلو تر میرین درس سخت تر می شه و فرصت کمتر ، پس از ترم یک خوب استفاده کنید)
درس هم فراموش نشه خیلی مهمه آدم همون اول میخشو محکم بکوبه

به نقل از SaranaZ :

اصن نارحت نباش بری بهت خوش میگذره 8-^
از یزد بهتره که :)) من خالم یزده هروخت میرم حوصلم سر میره انقد بی مکان و سرده :)) jk

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
اتفاقا من جزوه نویسی دوستم که پسره رو نسبت به همه قبول دارم چون درس رو می فهمه و می نویسه هرجاش هم مشکل بود با هم اصلاحش می کنیم در نهایت یه جزوه بدون غلط داریم

درسته خانوم ها خیلی تمیز می نویسند و در مجموع جزوه نویس بهتری اند اما هیچ عیبی نداره یه پسر هم جزوه بنویسه

خب بستگی به کلاسش داره. ورودی ما 200 نفره! از این 200 نفر 5 6 نفر گروه جزوه نویسی داریم که اونا تقسیم میکنند جلسه هارو و کل جلساتو اونا مینویسن تا جزوه های متفاوت نداشته باشیم. در مورد اشکالاش هم وقتی بچه ها از زیراکس گرفتند اگه کسی متوجه اشتباهی شد اطلاع میده تو سایت همه عوض میکنن. اینجوری خیلی بهتره تا هرکی یه جزوه واسه خودش بنویسه. واسه ورودی های جدید هم توصیه میشه در اولین فرصت این گروه رو تشکیل بدن. ;)

اندیشه اسلامی همه جا تفکیک جنسیتی داره آیا ؟

به نقل از سـهیل :

نه [-(

به نقل از سـهیل :
طبق چیزایی که من شنیدم اکثرن تفکیکه!
جالبه ما اندیشمون تفکیکه ولی استادش مرده :))

به نقل از X R@y :

چ دانشگاهی؟

فقط اندیشه یا بقیه دروس گروه معارف هم هست؟

به نقل از سـهیل :
نه! استادمون هم مذکر میباشند!

از مونثین و مذکرین هم دعوت نمودن تا در ابحاث شرکت جمعی داشته باشن!

اطراف ِ انتهای بزرگراه جلال( اشرفی؟ ) کلاس زبان میخوام برم، جایی میشناسه کسی؟ :-"

++ یه جا رفتم ، هزینه 1 ترمش 480 بود :| قم 80 عه :-?

Back
بالا