گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عمومی هام ارائه شده تو سایت ولی میخوام ببینم میشه دور زد این گواهی ها رو یا نه
قبلا سوالاش لو میرفت
الان ی کانال گذاشتن ی سری نمونه سوال میدن شاید سوالاش تکراری بوود
گروهشم جوین شو ب نظرم
@NahadFree

امسالم که عمومی هارو راحت میتونیم سپری کنیم.اطلاعیه اومده که ۱۵ نمره از سایت نهاده فقط ۵ نمرش مال استاده

امسالم که عمومی هارو راحت میتونیم سپری کنیم.اطلاعیه اومده که ۱۵ نمره از سایت نهاده فقط ۵ نمرش مال استاده
ن سایتش خرابه من از رو نگاه می کنم مطمئتم جوابش همینه بعد بهم نمره ی کم تر می ده‍♀️داغونه سایتش~X(

سکوت مطلقی بین دانشجویان برقراره):هرچند ما دوران سمپاد راگذر کردیم باهمه خوبی ها و بدی هاش.روز سمپاد رو به همه فارغ التحصیلان پزشکان و مهندسان و همه سمپادی های گل تبریک میگم.انشالا مسیر موفقیت و پیشرفت را در جای جای خاک این کشور بپیمایید
اراتمند شما‍

بچه‌ها بیاین این درسای سایت نهاد رو باهم بزنیم :D

بچه ها این ایام که نمیشه کلاس و این ها رفت،سایتی کانالی چیزی میشناسید که تبادل مهارت ها بشه؟
من خیلی فکر کردم چه مهارتی دارم،دیدم آمار و احتمال مقدماتی و ریاضی ـم تو یه سطحی هست به کسی کمک کنم،در عوض میخوام خوشنویسی با خودکار و چیزهایی مثل این ازش یاد بگیرم.
به طور رندوم اینجا رو انتخاب کردم که بگم،امیدوارم یه مهربون جوابم رو بده ((:

آقا یه بنده خدایی میاد توضیح مشروح سیر تا پیاز راجب نهاد و کاربردش بگه؟

آره:-" هیچی ازش نمی دونم!
خوب مثلا ما توی دانشگاهمون همه ی استادا یه گروه واتس اپ زدن و اونجا قشنگ توضیح دادن،ک باید توی گروه ها و کانالای دانشگاه بگردی پیداشون کنی. ولی به طور کلی به ازای هر جلسه کلاسی ک برگزار نشده باید 2 جلسه از اینایی ک توی نهاد هست رو بری حالا اولویتشم از توی اون قسمتی ک نوشته ورود به دوره جبرانی انتخاب میکنی.

در واقع چون رسما هیچی ازش نمی دونم، این بیشتر گیجم کرد!
آدرس سایتش رو داری؟ باید فیلم ببینی جزوه داره،آزمون میدی و نمره می گیری یه گواهی هم می گیری. یکم وقت گیره و شلوغ میشه ارور میده. یکم باید عجله کنی اونطور که بچه هامون میگفتن سنگین میشه.
اگر میخوای هزینه کنی و کسی برات انجام بده من چندتا کانال دارم. اگر نه هم که زودتر بری سراغش بهتره

نه ندارمش:-"
تقلب‌م تو مرام ما نیست #هه #شاخ

حدودا چقد میگیرن؟ :-"
راستش من نميدونم و قيمت ها متفاوته. اما بچه ها يه درس كوفت رو براش بيست هزارتومن داده بودن.
ميدوني،يكم زودتر گفته بودين انقدر حوصله م سر رفته بود واسه همه تون ميشستم حل ميكردم،الان هر روز كوييز دارم ((:
حالا اگر ميخواي آدرس ـش رو بدم بپرسي اصلا.

راستش من نميدونم و قيمت ها متفاوته. اما بچه ها يه درس كوفت رو براش بيست هزارتومن داده بودن.
ميدوني،يكم زودتر گفته بودين انقدر حوصله م سر رفته بود واسه همه تون ميشستم حل ميكردم،الان هر روز كوييز دارم ((:
حالا اگر ميخواي آدرس ـش رو بدم بپرسي اصلا.
حقیقتا میترسم فقط به سایت نهاد ختم نشه و قسمت اعظمی از نمره دست استاد باشه بازم، برا همین به احتمال زیاد حذف کنم درسو؛ مرسی :*

حقیقتا میترسم فقط به سایت نهاد ختم نشه و قسمت اعظمی از نمره دست استاد باشه بازم، برا همین به احتمال زیاد حذف کنم درسو؛ مرسی :*
نههه حذف نكن حيفه،اگه واحداتون مثل ما همه ش سه واحدي چهار واحدين ـن يه عمومي ـم يه عموميه،نيست؟ ((:
واستا از همكلاسي هام كه تهش رو درآوردن بپرسم باز،تو پ.خ بهت ميگم

درسی رو حذف نمیکنید این ترم؟
انقدر تنبلی کردم تو این قرنطینه که باید دو درس ( 5 واحد ) رو حذف کنم ~X(

Back
بالا