• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

+ با خودتون حرف بزنین :D مثلا اتفاقای روز رو واسه خودتون تعریف کنین، درباره اش نظر بدین، تحلیل کنین :D هم اگه لغتی رو بلد نباشین / یادتون رفته باشه میفهمین هم تمرینه واسه گرامر استفاده از زمان گذشته و نقل قول و اینا :-"

به نظر مسخره میاد ولی تأثیر داره واقعا :-"

خیلی هم خوبه انگلیسی بخونین و بنویسین. اینجوری عادت می کنین که انگلیسی رو به عنوان یک زبان علمی و نه فقط کلامی بشناسین. کتاب داستان بخونین، مقاله، اخبار. بعد سعی کنید نظراتتون رو بنویسید. مثلن یه سری چیزای خاص هست که اینجوری باهاش اشنا میشین، مثل نوع و شکل افعالی که باید موقع خاطره پردازی استفاده کنین، کلمه های بیشتر برای توصیف. که عموما توی مکالمات ساده قابل استفاده نیستند ولی یاد گیری و دونستنشون اهمیت داره.

ميشه يکي گرایش هاي ارشد نرم افزارو به انگليسي بگه !
و راجعبشون یکم توضیح بدين :|

به نقل از پگاه :
+ با خودتون حرف بزنین :D مثلا اتفاقای روز رو واسه خودتون تعریف کنین، درباره اش نظر بدین، تحلیل کنین :D هم اگه لغتی رو بلد نباشین / یادتون رفته باشه میفهمین هم تمرینه واسه گرامر استفاده از زمان گذشته و نقل قول و اینا :-"

به نظر مسخره میاد ولی تأثیر داره واقعا :-"

من اينکارو هميشه ميکنم جلو اينه
مامانم ميگه ديوونم اما خيلي عم مفيده =))

به نقل از ali 73 :
میگم شما ها هم مثل من هستین یا نه ؟
من ترم یک که اومدم دانشگاه ماه اول خونوادم هر روز زنگ میزدن بعد ماه دوم هفته ای 6 بار ماه سوم هفته ای 5 بار و این روال اومده تا الان که ترم 6 اگه من زنگ نزنم بهشون اونا اصلا دیگه زنگ نمیزنن :)) :))
احساس میکنم بس دیر دیر میرم خونمون کلا از صحنه ی خونواده محو شدم و منو فراموش کردن :D
آره همین شدت واسه منم صدق میکنه منتها هموز کم نشده :-"
ولی تو خونه خطر محو شدن از صحنه رو دارم :D

دوستان دیروز معظم‌اله در بیاناتشون از "اردوهای مختلط دانشجویی به اروپا" انتقاد کردند!
خوب بلافاصله بعد از شنیدن این خبر من به حالت 8-^ در اومدم.[nb]طبیعتا نه بخاطر مختلط بودن که بخاطر اروپایی بودن اردو[/nb] و سوالاتی برام ایجاد شد که اونها رو در پایین میپرسم ازتون:

۱.برای چی بی‌خبر رفتین نامردا؟! :(
۲.این اردوها رو چه دانشگاه‌هایی برگزار می‌کنند و هدفشون چیه دقیقا و در اون‌ها از چه مکان‌هایی بازدید میشه؟
۳.مربوط به دوره کارشناسی هستند یا ارشد؟
و...

در کل قضیه چیه؟

به نقل از NEO :
دوستان دیروز معظم‌اله در بیاناتشون از "اردوهای مختلط دانشجویی به اروپا" انتقاد کردند!
خوب بلافاصله بعد از شنیدن این خبر من به حالت 8-^ در اومدم.[nb]طبیعتا نه بخاطر مختلط بودن که بخاطر اروپایی بودن اردو[/nb] و سوالاتی برام ایجاد شد که اونها رو در پایین میپرسم ازتون:

۱.برای چی بی‌خبر رفتین نامردا؟! :(
۲.این اردوها رو چه دانشگاه‌هایی برگزار می‌کنند و هدفشون چیه دقیقا و در اون‌ها از چه مکان‌هایی بازدید میشه؟
۳.مربوط به دوره کارشناسی هستند یا ارشد؟
و...

در کل قضیه چیه؟
دقیقا این سوالات برای منم ایجاد شد :D
هر چند باری که خبرو شنیدم گفتم خدااایاااا دانشگاه ما که نهایت مختلط بیرون بردنش بازدیدای چند ساعته ست، فوقش بچه های معماری بخوان اردوی چند روزه ی خارج از استان برن. اونوقت اردوی مختلط به اروپا دقیقا جریانش چیه دیگه!

یک اردوی مختلط رفته بود ترکیه ظاهرا و بی جنبه بازی هم درآوردن.از طرف دانشگاه تهران هم بوده ظاهرا

به نقل از ali 73 :
یک اردوی مختلط رفته بود ترکیه ظاهرا و بی جنبه بازی هم درآوردن.از طرف دانشگاه تهران هم بوده ظاهرا
واقعا؟! دانشگاه ما اینقد باحاله خبر نداشتم؟! ;;) ;;) ;;) ;;)

من چند سال پیش توی کتاب
برو پی کارت انتشارات خیلی سبز خونده بودم همچین اردوهایی هست و براش برنامه داشتم اما دست قضا افتادیم یه دانشگاهی که تا یک خیابون اونورترم اردو نمی برند :))
(البته الان بهتر شده)

سلام بچه ها
این جا کسی،دانشجو ی دانشگاه تفرش؟
لطفا اگه هی اعلام حضور کنه

Back
بالا