- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
به نقل از میم ح میم دال :آقا توی ورد پاورقی که میزنم و انگلیسی مینویسم عدش پاورقی رو انگلیسی میکنه. پایان ناممه. باید اینا فارسی بشن. چیکار کنم؟
راست به چپ میکنم فارسی میشه ولی خب میره سمت راست خط. سمت چپ هم دوباره میارمش عددش میره انتهای عبارت ضایع میشه.
یس فاینلیبه نقل از مازیمون :یعنی بالاخره معجزه شد شاید تو فارغ التحصیل بشی ؟ من دیگه نا امید شده بودم ازت![]()
اتفاقا منم امروز دنبال همین بودمبه نقل از علی رضا ح. :آقا همین الان متوجه شدم که تاییدیه مدرک پیشدانشگاهیم نرسیده به دانشگاه، در کل این رو میدونم که این مدرک کوفتی یه جای کارش میلنگه! الان با این اوصاف من نمیتونم انتخاب واحد بکنم دیگه؟ و برای اینکه درستش بکنم چیکار باید بکنم؟
من یه نفرو دیدم انتقالی گرفته بود، مدل اینکه 90% رتبه آخرین قبولی رو آورده بود. ولی لیسانسشم توی دانشگاه مقصد خونده بود و درسش خیلی خوب بود. هییت علمی هم باشی خیلی راحته.به نقل از امـیـرحـسـیـن :کسی تا حالا فردی رو دیده که از برگه سبزش واسه ارشد استفاده کنه؟شدنیه؟
مثل اینکه بعد چند ترم که مهمان میخونی تو یه دانشگاه اگر خیلی خوب باشه معدلت ممکنه همونجا نگهت دارنبه نقل از puzzle :من یه نفرو دیدم انتقالی گرفته بود، مدل اینکه 90% رتبه آخرین قبولی رو آورده بود. ولی لیسانسشم توی دانشگاه مقصد خونده بود و درسش خیلی خوب بود. هییت علمی هم باشی خیلی راحته.
ینی یه درس رو بجای اینکه تو دانشگاه خودت بخونی یه دانشگاه دیگه مهمان بشی و اونجا بخونی.به نقل از :| :سلام
کسی میدونه مهمان تک درس شدن یعنی چی؟
و باید براش چیکار کرد؟
هزینه هاش چطوریاس؟
یسری شرایط داره که بتونی استفاده کنی ، که اونا رو تو سایتش زده میتونی بخونیبه نقل از میم ح میم دال :آقا کسی از سالن مطالعه کتابخونه ملی استفاده کرده؟ چجوریاست؟
اون استعداد درخشانی که تو شرایط زده منظورش سمپاد نیست ،شاید شرایط دیگه ش رو داشتن اونا ، کلیییی شرایط داره به جز ارشد به بالا بودنبه نقل از یگ :توی سایت نوشته بود باید نخبه ی علمی با ورزشی باشی
تو پیج هر فرزانگان یکی ای عکس کتابخونه ملیو دیدم(کنکور خونی)
ینی همشون نخبه بودن؟![]()
خب میدونم منظورش اعضای نخبگانهبه نقل از F@|-|!mEh :اون استعداد درخشانی که تو شرایط زده منظورش سمپاد نیست ،شاید شرایط دیگه ش رو داشتن اونا ، کلیییی شرایط داره به جز ارشد به بالا بودن