Special girl
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- FARZANEGAN
- شهر
- SHZ-JAH
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
تولد جمشید آبانهـ ..عین همون آبانیـ کهـ هر چیـ در زدیم درو وا نکرد...
خب جمشید به حبیب میگه سرگردون که ینی سرگشته،آواره،بی هدف...و حبیب میگه:خیره شدم به آفاق مغربی؛تو چه میدونی :)توی اپیزود 18 چرا وقتی جمشید ب حبیب میگه سرگردونی؟
اون یجورایی انگار خوشش نمیاد ک بهش بگه سرگردون؟!
ممظورش از آفاق مغربی چیه؟ غروب خورشید یعنی؟
ممنون از توضیحاتتون❤خب جمشید به حبیب میگه سرگردون که ینی سرگشته،آواره،بی هدف...و حبیب میگه:خیره شدم به آفاق مغربی؛تو چه میدونی :)
دلبرو میگه...آفاق ینی کرانه ی آسمان،آفاق مغربی معنی آسمون دم غروب خورشیدو میده...خیره است به اون حجم از زیبایی؛از نظر خودش این سرگردونی نیست،اوج زندگیه...
اپیزود 14 هم قشنگهفقط اپیزود 18
آره. اون بیت "لبت کجاست که خاک چشم به راه است" هم یه قسمت از اشعار محمد مختاری هست.دوستان اونجا که میگه
یه روز رفت بیرون و دیگه بر نگشت
منظورش محمد مختاری و نحوه قتلش هست
هویت هیچکدوم فاش نشده متأسفانه ولی شاید بشه از طریق توییترشون اقدام کرد...خیلی داستان پیچیده ای
کاش میتونستیم با گوینده ها یا نویسنده ارتباط برقرار کنیم
هویت هیچکدوم فاش نشده متأسفانه ولی شاید بشه از طریق توییترشون اقدام کرد...
دارن.مگه توییتر دارن
بعید میدونم اما خب ایشون کتاب خاطرات دارن؛ من نخوندم این کتاب رو ولی میشه صحت فرضیتون رو با خوندن این کتاب بسنجید.ولی من فکر کنم این ها خاطرات خود دکتر چهرازی هست
پادکستای اتاق سرد آبی رو پیشنهاد میکنم. با نویسندگی حمید سلیمی که از همون فضای آسایشگاه برداشت کرده...اما قصه عاشقانه هست و از تیکه های سیاسی چهرازی توش خبری نیست.پادکست های دیگه ای مثل رادیو چهرازی هست؟
که حالت روایی داشته باشه
ممنونپادکستای اتاق سرد آبی رو پیشنهاد میکنم. با نویسندگی حمید سلیمی که از همون فضای آسایشگاه برداشت کرده...اما قصه عاشقانه هست و از تیکه های سیاسی چهرازی توش خبری نیست.
میتونید "اتاق سرد آبی" رو تو ساند کلود سرچ کنید.
صدای محمود سرمدی هم عالیه...
کانال تلگرامی اصلی چهرازیاز کجا دانلود می کنید؟