Ehsan.Ansari
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- حلی شماره دار!
- شهر
- 021
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی کشاورزی
پاسخ : آغاز رای گیری اولین مسابقه شعر سمپادیا
سلام رفقا! خسته نباشید همگی. مسابقه ی خوبی بود. با اینکه شعر من نرسید به مسابقه ولی حال داد کلا!
راستش من در مورد شعر نو و نیمایی و سپید اونقدری نمیدونم که بخوام نقد محتوایی داشته باشم. فقط از اونجایی ک حس میکنم این شعر به قصد یه شعر نیمایی سروده شده، اون قسمتاییش ک فکر میکنم ایراد وزنی داره رو مشخص میکنم.
می نشینم لب جوی
دست در آب زنم
ماهیان رقص کنند
می نشینم لب جوی
با دلی گرفته از غربت سخت
از غم رفتن این ماهی ها
می نشینم لب جوی
پای بر آب برم
دامنم تر شود از اشک غریبانه شان
ماهی ! ای تشنه لبِ خشکیِ رود
من هستم او هست ما هستیم !
دست در دست هم اندازیم باز
آب در جوی روان سازیم باز !
بنفش: اینجا یه کار شاخ کردیا
سبز: همه ش درسته! مو لا درزش نمیره
زرد: توضیحاتشو توی قرمز میدم
قرمز: 1) هست : کشیده : بلند + کوتاه : _U
که باید باشه :بلند : _
اصلاحیه پیشنهادی: من هستم، او هم! ما هستیم.
2) قسمت "اندازیم" و "سازیم" وزنشون درسته!!! ولی نکته اینجاس ک برای اینکه وزن اینا درست باشه باید به ترتیب "دستِ" و "جوی" رو با اشباع بخونیم. و از اونجایی ک فکر کنیم، آخر "جوی" ساکن باشه و کسره نداشته باشه، نمیشه با اشباع خوندش. حالا اگه حتی آخرش کسره داشته باشه و بشه با اشباع خوند، وزنش در یک هجا در هر رکن با وزن بقیه ی شعر متفاوته!
به هر حال اصلاحیه ی پیشنهادی: دست در دست خدا اندازیم - آب در جوی روان میسازیم
سلام رفقا! خسته نباشید همگی. مسابقه ی خوبی بود. با اینکه شعر من نرسید به مسابقه ولی حال داد کلا!
راستش من در مورد شعر نو و نیمایی و سپید اونقدری نمیدونم که بخوام نقد محتوایی داشته باشم. فقط از اونجایی ک حس میکنم این شعر به قصد یه شعر نیمایی سروده شده، اون قسمتاییش ک فکر میکنم ایراد وزنی داره رو مشخص میکنم.
می نشینم لب جوی
دست در آب زنم
ماهیان رقص کنند
می نشینم لب جوی
با دلی گرفته از غربت سخت
از غم رفتن این ماهی ها
می نشینم لب جوی
پای بر آب برم
دامنم تر شود از اشک غریبانه شان
ماهی ! ای تشنه لبِ خشکیِ رود
من هستم او هست ما هستیم !
دست در دست هم اندازیم باز
آب در جوی روان سازیم باز !
بنفش: اینجا یه کار شاخ کردیا

سبز: همه ش درسته! مو لا درزش نمیره
زرد: توضیحاتشو توی قرمز میدم

قرمز: 1) هست : کشیده : بلند + کوتاه : _U
که باید باشه :بلند : _
اصلاحیه پیشنهادی: من هستم، او هم! ما هستیم.
2) قسمت "اندازیم" و "سازیم" وزنشون درسته!!! ولی نکته اینجاس ک برای اینکه وزن اینا درست باشه باید به ترتیب "دستِ" و "جوی" رو با اشباع بخونیم. و از اونجایی ک فکر کنیم، آخر "جوی" ساکن باشه و کسره نداشته باشه، نمیشه با اشباع خوندش. حالا اگه حتی آخرش کسره داشته باشه و بشه با اشباع خوند، وزنش در یک هجا در هر رکن با وزن بقیه ی شعر متفاوته!
به هر حال اصلاحیه ی پیشنهادی: دست در دست خدا اندازیم - آب در جوی روان میسازیم

""

) ولی به دلیل اینکه گفته بودم شرکت میکنم و با فکر اینکه اگه همه بخوان دَر بِرَن (