پاسخ : آغاز رای گیری اولین مسابقه شعر سمپادیا
به نقل از sahere :
نمیدونم چرا انقدر زبان شعر شما ثقیل عه

مثلا بیت برف و بام کلا نمیفهمم چی میگین !به نظرم شعر قویه ولی روون نیست.من اصن درحدی نیستم که بیام راجب شعرا حرف بزنم ولی خب واسه خالی نبودن عریضه.
والله ثقیل نیست ؛ الان سخت کلمه فکر کنم بحر باشه سخت ترین عبارت حباب انجام که از ترکیبات رایجه سبک اصفهانی ( یا همون هندی خودمون) که یادم بمونه بعدا در مورد این نوع ترکیبات صحبت میکنم... فکر میکنم مشکل شما بیشتر با ایماژها باشه ...مشکل روونیش رو هم بگید ، نسیه نقد نکنید... ممنون جهت پر کردن عریضه!
به نقل از زهرا27 :
شایدبه خاطرحرفای اضافه ی زیادشه.منم چندبارخوندم هنوزم خوب نمیتونم بفهمم البته ساحره رونمیدونم ولی من کلامخاطب زیادی عامه ام.
حرفای اضافش زیاد نیست ... خوب میشمردید ... 7 تا حرف اضافه داره فکر کنم شما به طور عادی هم از همین بسامد استفاده میکنید.
به نقل از جـُــلـّادِ لـاغِـــر :> :
ب نظر من شعر یکّم مفهوم واحد نداره ینی آدم در پایان شعر نميفهمه که دقيقن شاعر چه هدف و منظوری از بیان این کلمات داشت ! احساس میکنم یه مقدار برای اینکه شعر ادبی تر بشه و سنگین تر توجه به مفهوم و معنی شعر کمتر شده ولی در کل بسیار عالی بود مخصوصن به کار بردن کلمات در جای خودش و جمله بندی های بسیار زیبا !
برای من مهم ترین ویژگی شعر پلات هستش... و خیلی هم روی پیوستگی وسواس دارم....
اصلا خوب نیست که مفهوم ابیات رو بگم ولی خوب....
بیت اول : میگه دل با گریه آروم میگیره
بیت دوم : از اینکه دل ما اینجوری آروم میشه گله میکنه ( البته با استفاده از کلماتی که بار منفی دارن نه خیلی بولد )
بیت سوم: حالا میاد سراغ اینکه چرا غم در دل ما زیاده ، میگه چون بام ما کوتاه تره یعنی مظلوم تریم سختی ها و مشکلات ما بیشتر میشه.
بیت چهارم : این سختی ها باعث غم میشه و انسان غمگین اسمش هم یادش نمیمونه چه برسه به این اسمش عالم گیر بشه! ؛ یعنی این دو بیت داره میگه اون غمی که با اشک آروم میشه چرا به وجود میاد و چطور باعث غم میشه.
بیت پنجم : میگه این همه تلاش و سختی ما و شور و امید ما برای رسیدن به ساحل آخرش به حباب گشتن و فنا شدن ختم میشه
واقعا سخت بود؟؟؟؟
میخوام پیشنهاد بدم اشعارم برای قرابت معنایی های کنکور انتخاب بشه!