اسم این فیلمه چی بود؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s.pegasus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
يه فيلمي راجع به يه زندان تو شيلي بود كه مسيحيون إفراطي ادارش ميكردن
اوم چيز بيشتري ازش نديدم كه بخوام تعريف كنم براتون
دو تا آمريكايي نميدونم به چه هدفي وارد اين اسارتگاه ميشن و ...
واقعا نميدونم ديگه :))
آيا با اين اطلاعات كم اسم فيلم رو ميتونين بگين؟;;)
Colonia 2015

عاقا يك فيلمي بود من دوران دبستان فك كنم ديدمش:-"

يك سري موجودات فضايي فك كنم اومده بودن رو زمين
بعد پاهاي خيلي درازي داشتن و آدما رو با پاهاشون بر ميداشتن و ميذاشتن تو يك مخزني و فك كنم بعد دونه دونه ميخوردنشون
يعني يك چيزي مثل زبون ميومد داخل مخزن و يكيشونو بر ميداشت
بعد اولشم يادمه ماشينا كار نميكردن فقط ماشين نقش اصلي كار ميكرد كه دوستش فك كنم اوكيش كرده بود :د
تهشم چون موجود فضايي اصلي رو كشتن بقيشون مردن:-"

كسي اين فيلمو يادشه؟:-"

بعد پاهاي خيلي درازي داشتن و آدما رو با پاهاشون بر ميداشتن و ميذاشتن تو يك مخزني و فك كنم بعد دونه دونه ميخوردنشون
بعد اولشم يادمه ماشينا كار نميكردن فقط ماشين نقش اصلي كار ميكرد كه دوستش فك كنم اوكيش كرده بود :د

توضیحاتت منو یاد کتاب سه پایه ها tripodsمینداره که فیلم هم شده فکر کنم

War of the Worlds شاید بوده باشه

• لایک
امتیازات: G.MM
يه فيلمي راجع به يه زندان تو شيلي بود كه مسيحيون إفراطي ادارش ميكردن
اوم چيز بيشتري ازش نديدم كه بخوام تعريف كنم براتون
دو تا آمريكايي نميدونم به چه هدفي وارد اين اسارتگاه ميشن و ...
واقعا نميدونم ديگه :))
آيا با اين اطلاعات كم اسم فيلم رو ميتونين بگين؟;;)
ببخشید تا امروز به مغازه های تبریز مربای شیلیایی دیده بودم ولی دیگه فیلم شیلیایی ندیده بودم!:))
یه فیلم شبیه به اون دیده بودم ولی آمریکایی بود! ولی اصلا اسمش یادم نیست!
در ضمن یه فیلمی دیده بودم نظرات بالا رو که دیدم یاد اون افتادم البته منظورم زندان نیست!
فیلم قدیمی و خیلی دیدنی هست البته کودکانه هم هست ولی آخرش مرد رو به گریه میندازه!
جریان از یک پسر و دختربچه ای شروع میشه که سال ها هیچ دوستی نداشتن ولی بعد از سال ها اونا به هم میرسن ولی آخرش دختره میمیره و...!
اسم فیلم یادم رفته! نزدیک به 10 سال پیش دیده بودم!!!
نمیدونم ولی اسمش (پلی به سوی ؟؟؟) یادم نیست! تروبتا؟ یا ترابتا؟ :-"

آخرین ویرایش:
ببخشید تا امروز به مغازه های تبریز مربای شیلیایی دیده بودم ولی دیگه فیلم شیلیایی ندیده بودم!:))
یه فیلم شبیه به اون دیده بودم ولی آمریکایی بود! ولی اصلا اسمش یادم نیست!
در ضمن یه فیلمی دیده بودم نظرات بالا رو که دیدم یاد اون افتادم البته منظورم زندان نیست!
فیلم قدیمی و خیلی دیدنی هست البته کودکانه هم هست ولی آخرش مرد رو به گریه میندازه!
جریان از یک پسر و دختربچه ای شروع میشه که سال ها هیچ دوستی نداشتن ولی بعد از سال ها اونا به هم میرسن ولی آخرش دختره میمیره و...!
اسم فیلم یادم رفته! نزدیک به 10 سال پیش دیده بودم!!!
نمیدونم ولی اسمش (پلی به سوی ؟؟؟) یادم نیست! تروبتا؟ یا ترابتا؟ :-"
من این فیلم رو ندیدم ولی شما تقریبا کامل اسمشو میدونستین :D جناب گوگل میفرمایند که اسم فیلم «پلی به سوی ترابیتیا» می باشد ! Bridge to Terabithia !

بچه ها یه فیلمه بود که یه دختر تو دانشگاه بود بعد هم اتاقیش داشت چت میکرد یه دفعه میکشنش این دختره که میاد تو اتاق صدای جیغش رو میشنوه اما چون دوستش مشکل داشته فکر میکنه الکی داره داد میزنه بعد صبح رو دیوار با خون یه چیزی نوشته یه پسر خبرنگار هم هست عاشق هم میشن و این دختره هی فکر میکنه این قاتل رو میبینه کسی اسمشو میدونه

اوم يه كارگردان متاهل كه گاهي زيرآبي ميره :-" و روز بعد دختري كه باهاش بوده اتفاقي ميره پيشش و تست بازيگري ميده(نقش يه دخترِ تلفني :-")...
واضحه كه از جلو تلويزيون رد ميشدم فقط؟

براي مراسم تاج گذاري تاج يا عصا يا لباس يا يه همچين چيزي رو سمي يا اسيدي ميكنن بعد به جاي اون كسي كه قرار بوده تاجگذاري شه يكي ديگه ميميره؟

بچه ها...یه فیلمه بود من اخر نفهمیدم اسمش ۱۲ سال بردگی هست یا ۱۲+۱ سال بردگی هست
سال ۲۰۱۷ هم ساخته شده

12 سال بردگی برای سال 2013 هست اگه اشتباه نکنم.
1+12 سال بردگی هم وجود خارجی نداره :-"

12 سال بردگی برای سال 2013 هست اگه اشتباه نکنم.
1+12 سال بردگی هم وجود خارجی نداره :-"
آخه تابستون یکی گذاشته بود توی فروم کاور فیلم رو و بچه ها گفته بودن اینکه ۱۲ سال بردگیه اونم گفته بود اگه دقت کنین یه پلاس ۱ هم داره و....

گاها از این مسخره بازی در میارن راستش :))
ارجاع به Prison Break ایرانی :))
به هر حال این فیلمی که میگید فکر نکنم وجود داشته باشه.

سلام
اگه کسی میدونه بگه لطفا
یه فیلمه بود فقط یه تعدادی از مردم کره زمین تو یه قطار زنده مونده بودند بعد قطار به طبقات مختلف اجتماعی تقسیم شده بود قشری که خیلی ضعیفه قیام میکنه علیه قشر ثروتمند

سلام
اگه کسی میدونه بگه لطفا
یه فیلمه بود فقط یه تعدادی از مردم کره زمین تو یه قطار زنده مونده بودند بعد قطار به طبقات مختلف اجتماعی تقسیم شده بود قشری که خیلی ضعیفه قیام میکنه علیه قشر ثروتمند
شاید یکم دیره ولی اسمش snowpiercer

سلام
با تشکر از همگی دستندرکاران

من دنبال اسم یه فیلم هستم که مجموعه ای از فیلم های کوتاه هست محصول همین سالهای اخیر

توی یکی از این فیلم های کوتاه دو تا ماشین هست که توی جاده از کنار هم رد میشن و یه مشکلی با هم پیدا میکنن و اونی که ماشینش بهتر و سریعتر بود یه کاری میکنه که اون یکی زیاد خوشش نمیاد و بعدم گازشو میگیره و میره ولی یه مقدار جلوتر ماشینش خراب میشه و صبر میکنه تا کمک برسه ولی اون راننده ای که باهاش مشکل داشت از راه میرسه و سعی میکنه با ماشینش اون ماشین خرابه رو بهمراه راننده اش از بغل پل بندازه پایین و بعد با هم درگیر میشن و باقی ماجرا ... X_X

ممنون میشم اگر دیدینش کمک کنید.
با تشکر

یه فیلمه بود درمورد اینکه آدم فضاییا وجود دارن و میان رو کره زمین و یه عده که کت و شلوار کراوات دارنو میگیرنو باهاشون ارتباط برقرار میکنن و اینا
آدم فضاییاشم تقریبا رنگش قهوه ای بود
بین قهوه ای و صورتی
خیییییییلی وقت پیش دیدم
و اسمشو میخوام لطفا:(

سلام
با تشکر از همگی دستندرکاران

من دنبال اسم یه فیلم هستم که مجموعه ای از فیلم های کوتاه هست محصول همین سالهای اخیر

توی یکی از این فیلم های کوتاه دو تا ماشین هست که توی جاده از کنار هم رد میشن و یه مشکلی با هم پیدا میکنن و اونی که ماشینش بهتر و سریعتر بود یه کاری میکنه که اون یکی زیاد خوشش نمیاد و بعدم گازشو میگیره و میره ولی یه مقدار جلوتر ماشینش خراب میشه و صبر میکنه تا کمک برسه ولی اون راننده ای که باهاش مشکل داشت از راه میرسه و سعی میکنه با ماشینش اون ماشین خرابه رو بهمراه راننده اش از بغل پل بندازه پایین و بعد با هم درگیر میشن و باقی ماجرا ... X_X

ممنون میشم اگر دیدینش کمک کنید.
با تشکر
فكر ميكنم wild tales باشه

Back
بالا