- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
آره wild tales درستهفكر ميكنم wild tales باشه
آره wild tales درستهفكر ميكنم wild tales باشه
اردوی تایستانی نیستش ؟؟؟اگه یه تیکه از یه کتاب باشه چی؟ من تاپیکشو پیدا نکردم.
یه کتابه بود راجب یه سری بچه که توی یه اردوی تابستونی بودن و هر چند وقت باید یه آزمون خطرناکمیدادن و میرفتن توی یه جنگل و هر گروهی که زنده میموند برنده بود. مجموعه کتاب بود فکر کنم. ژانر وحشت...
هفته پیش باغ کتابو بخاطرش وجب کردم تک تک کتابها رو چک کردم.
اره خودشهاردوی تایستانی نیستش ؟؟؟
تقریبا داستان همچین مدلی داره
از ارال استابن
فک کنم فهمیدم ..سلام دوستان من قبلا یه فیلمی دیدم خیلی دنبال اسمشم چندتا بچه بودن که از این ماشین مناسبقه ای بدون سقف ها کوچیکا داشتن و چندتا خلاف کار دنبالشون بودن به جاییش هم موقع تعقیب و گریز از زیر یه کامیون رد میشن و کسایی که تعقیبشون میکردن خوردن به کامیون نمیدپنم فک کنم اینا یه چیزی برداشته بودن که مال اپن ادم بدا بود ، کسی میتونه اسمشو بگه؟؟؟؟ اخرشم فک کنم یه جایی بودن حالت کمد مانند باز میکردن توش پرونده بود هی ازش میرفتن بالا و همینجوری تا سقف روی قفسه ها پا گذاشتن و میرفتن بالا
اره همین بود اسمش چیع؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگهفک کنم فهمیدم ..
اسمشو نمی دونم ولی داستان از این قرار بود که باباهه دو عمل نداشت بعد مامانه سرور امنیتی ی شرکت بزرگ رو داشت بعد بچه هه با دو تا از دوستاش می رن تا از اون شرکته برا پول عمل باباشون بدزدن .
بعد چون مامانه به شرکت /بانک گفته بود ک سیستم امنیتی ضعیفه ، اونا گوش نکرده بودم و افتتاح کرده بودن شرکت / بانکو . بعد دزدی برای اینکه گندش درنیاد، مامانه اینو بهونه کرد که از بچه ها خواسته بوده امنیت اینجا و محک بزنن:/
catch that kidsاره همین بود اسمش چیع؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thiefسلام یه فیلمی هست دنبالش میگردم . لطفت اگه کسی میدونه بگه . ممنون
اول فیلم یکی ارباب رعد و برقه از دریا میاد بیرون با یکی تو زمین صحبت میکنه بعد این پسره نمیدونه که این باباشه خلاصه اینو میبرن یه جای دیگه که اونجا که مثله یه جنگل مانند بوده اموزشش میدن . بعد همه اینا ، میخوان برن یکیو بکشن که باید یه درو باز کنن . برای باز کردنه این در باید 3 تا مروارید سفید پیدا کنن که هر کردوم از اینا مزواریدا دسته یه هیولاست .که یکسشئن یه قدرتی داره که اینه که تو چشمتش نگاه کنی سنگ میشی بعد مثلت ظرف میره بجنگه باهاش یه هیینه برمیداره از تو ایینه نگاش میکنه که سنگ نشه
سریال پرستاران(All Saints)بچه ها یه سریال هس که خارجیه دقیقا نمیدونم مال کدوم کشوره احتمال زیاد آمریکاس ۱۰_۱۲ سال پیش تو تلوزیون ایران نشون میداد من اونموقه بچه بودم چنتا دکتر و پرستار بودن که کار روزمره اونارو نشون میداد کسی دیده یا یادشه اسمشو؟؟