- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
کتابشو که من خوندم اسمش A man with iron mask بود،حالا فیلمشو حقیقتا نمیدونم اسمش چیه؟!
ممنون الان سرچ کردم اسم فیلمشم همینهکتابشو که من خوندم اسمش A man with iron mask بود،حالا فیلمشو حقیقتا نمیدونم اسمش چیه؟!
فکر کنم life of the party باشهیه فیلم خارجی دیدم ولی اسمش یادم نیس
داستانش این بود که یه مادر و دختر همزمان باهم می رن دانشگاه توی یه رشته هستن اگه اشتباه نکنم باستان شناسی و باهم می خوان فارغ التحصیل بشن
منون میشم اگه می دونید اسمشو بگید:)
این بود اگ اشتباه نکنماسم فیلمی که بازیگر نقش اصلیش یه زن هست که میتونه ذهن دیگران رو بخونه و این قضیه باعث دردسرش شده و دیونش کرده چون صدای افکار و ذهن تمام دوربریاش میاد تو ذهن اینزن و باعث شده تحت مراقبت پزشک روانشناس باشه و با کمک این روانشناس شرایط طبیعی خودش رو پیدا میکنه و با پیشنهاد دکتر روانشانس وارد گارد پلیس میشه تا بتونه به اونا کمک کنه و در اولین همکاری وارد یک اتاق بازجویی میشه و در زمان بازجویی ذهن طرف رو میخونه
from hell باید باشه اگه اشتباه نکنمیه فیلمی هس ک جانی دپ توش نقش کار آگاه بازی کرده بود بعد یه فردی که فراماسونی بود برای اجرای یه جور مثلا مراسم مذهبی میخاست ۵تا دختر رو بکشه بعد با انگور اونارو گول میزد دل و رودشونو در میاورد میزاشت رو جسدشون ....اسمش چیه یادم نمیاد لامصبببب
ممنوناین بود اگ اشتباه نکنم
https://www.imdb.com/title/tt0339785/?ref_=ttpl_pl_tt
سلام دوستان ، چه جالب که همچین تاپیکی هست
منم فقط یدونه سریال ذهنمو بشدت درگیر کرده
شاید ۱۰ -۱۲ سال پیش ، یه سریال خارجی علمی تخیلی و فضایی از شبکه ی ۳ پخش شد ، که موضوعش در مورد یه خواهر و برادر کوچیک بود که یه خواهر بزرگتر از خودشون داشتن که به این صورت بود که همشون طی یه اتفاقی از زمین خارج شدن و وارد یه فضای عجیب شدن و ....
سریال از شبکه ی ۳ و جمعه شب ها پخش میشد ، ولی خب در کمال تعجب فقط ۳-۴ قسمتش پخش شد و پخشش بصورت کامل متوقف شد ، برای همین هم هست که اطلاع بیشتری ازش ندارم
راستی یه موضوع دیگه اسم سریالشم طولانی بود و اگه اشتباه نکنم ، توی اسم سریال هم کلمه ی «زمین» هم بکار برده شده بود
ممنون میشم اگه کسی میدونه اسم این سریال رو بگه
پاسخ : اسم این فیلمه چی بود ؟!
يه انيميشنه ، تو مايه هاي فلسفيه ..داستان يه شهر دو بعدي روي كاغذه كه افراد در طبقات اجتماعي اي هستن و تعداد اضلاع اشكال هر چي بيشتر باشه طبقه ي اجتماعيشون بيشتره، تا اينكه يكي از شهروندا با يه مكعب آشنا ميشه و ... اسمش چيه فقط يادم نيست ،
ایرانی نیست،اونقدم قدیمی نباشه فک کنم
اولش ی بچهپولدار ولخرجو نشون داد ک چون مست بود تصادف کرد،ی دخترم تو ماشینش بود..بعد باباهه فرستادش ی جایی شبیه ی ساحل صخرهای،نوک ی صخره بود فک کنم!ک ب خودش بیاد مثلا،نمیدونم ی جایی بود ک چنتا جوون دیگههم توش بود ی حالت مربیم اونجا بود
بعد ی مدت ی عده بهشون حمله کردن فک کنم مربیهرو کشتن بعد اینا زدن ب جنگلو برای بقا جنگیدن:)غلط نکنم بعد ی مدتم اومدن نجاتشون دادن
هرچی زور میزنم اسمش یادم نمیاد
رز زرداسم این فیلمه ایرانی قدیمی چیه؟؟؟ که یه زنه با یه مرده عروسی میکنه که تو اون ( مراسمی که ( همان شب ) ، بعد از تالار با همان لباس های عروسی ، عروس داماد سوار ماشین عروس میشن و بقی باماشناشون دنبال ماشین عروس میکنن هی بوق بوق میکنن که اگه اشتباه نکنم به این مراسم میگن عروس کشون) که توی این مراسم که دوماد (داماد) راندیی ماشین عروس بود یک دفعه تسمیم میگیره که دوتایی برن شمال و میهمان ها (مهمان ها) را جا بزاره و از دست مهمنا ( مهمان ها) فرار کنه و بعد این که فرار کردن تو راه پیشه یه جگرکی وای میسن که دروست همون موقع که دوماد (داماد) در مغازه جگرکی رو باز می کنه که وارد مغازه بشه ، عروس خانم که داخل ماشین نشسته بود یک دفعه دید که یه ماشین عروس درست کنار ماشین اونا وای میس آقا دوماد اونا هم از ماشین پیاده میشه که یکدگرا میبینند بعد یکدفعه تصویر اوز میشه بعدش نشون میدن که دوتاد دومادا دارن باهم صحبت می کنند جگر ها را آماده میکنند و دوتا عروسا داخل یکی از ماشین ها نشسته صحبت می کنند ؛ بعد از خوردن جیگر ها و راه افتادن دوتا عروس ها توی یکی از ماشین ها و دوتا دومادا ها توی اون یکی ماشین مینشینند باهم دیگه میرن تو جاده چالوس که برن شمال بعد که توی جاده چالوس وارد هر یک از تونل ها می شودند هی بوق بوق
می کردند جیق میزنند شادی میکردند تا اینکه وقتی که از یکی از تونل ها برون می آیند یک اتفاق میافتد که بقیش رو یادم نمیاد
+ البته بگم که این فیلم شباهت زیادی به فیلمه عروس دارد
خدا خیرت بده دست درد نکنهرز زرد