- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : اسم این فیلمه چی بود ؟!
یه فیلمی بود تلویزیون هم خیلی نشونش داده
راجع به یه قاتل سریالی بود که تو محل جرم واسه کارآگاها راهنمایی می ذاشت که قتل بعدیش قراره کجا باشه بعد چیزی که یادمه آخرین راهنمایی روی یه واگن یه مترو متروکه بود که راهنماییشون می کرد به یه اسکله. بعد یکی از این کارآگاه ها یه سیاهپوستی بود که یه مشکلی داشت از جاش نمی تونست تکون بخوره از دور تیم رو رهبری می کرد.
فکرم می کنم از روی یه کتاب باید باشه.
یه فیلمی بود تلویزیون هم خیلی نشونش داده
راجع به یه قاتل سریالی بود که تو محل جرم واسه کارآگاها راهنمایی می ذاشت که قتل بعدیش قراره کجا باشه بعد چیزی که یادمه آخرین راهنمایی روی یه واگن یه مترو متروکه بود که راهنماییشون می کرد به یه اسکله. بعد یکی از این کارآگاه ها یه سیاهپوستی بود که یه مشکلی داشت از جاش نمی تونست تکون بخوره از دور تیم رو رهبری می کرد.
فکرم می کنم از روی یه کتاب باید باشه.

ولی ماجرای یه دختربچّه بود که با پدر و مادرش میان یه خونه ویلایی تو جنگل، -فکر کنم فقط آخر هفته ها- و روابطشون با دخترشون اصلا خوب نیست . یعنی در حد شب به خیر گفتن مثلن. دختره بهش می خوره یازده-دوازده سالش باشه، چند تا گل روبروی خونه شون کاشته که منتظره سبز بشن ولی نمیشن. هرروز میاد نگاهشون می کنه و یه روز که خسته می شه فرار می کنه به جنگل، تو درختا یه جایی با شاخ و برگ واسه خودش درست می کنه و چند روز همون جا می مونه، برنمی گرده و پدرومادرش از اون جا می رن و دختره تو خونه می بینه هیچ کس نیست و فقط یه قوطی کنسرو پیدا می کنه که نمی تونه بازش کنه. دیگه یادم نمیاد چی میشه ولی آخرش وقت شب دختره تو جاده جلوی خونه قایم شده که ماشین مامان و باباش میاد و اونم می ره سوار می شه و برمی گردن، فکر کنم همین جا فیلم تموم می شه :-"