maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : عشق،آري؟يا خير؟
ببین روابط تو سن های کم شکننده تره. چون افراد خودشون هنوز درست نمی دونن چی می خوان.
مثلن من می خواستم از ایران برم. خانمه ایکس می خواست ایران بمونه! و مثلن ما تو چند سال دوستی اصلن به این موضوع فکر نکرده بودیم چون موردش پیش نیومده بود.
هوس این وسط بر عکس یک جاذبس نه دافعه. و اهمیت زیادی هم داره. رابطه ی جنسی هم اهمیت زیادی داره یعنی خیلی از جدا شدن ها دلیلش همینه. ( حتا دلایل طلاق تو خانواده ها ) و خوب اگه تو رابطه دو نفره رابطه ی جنسی مورد پسند هر دو طرف نباشه خوب رابطه میشکنه. دلیلش هم اینه که نمیشه رابطه جنسی رو کلن کنار گذاشت.
+ من بعدن اینو ویرایش می کنم الان باید برم.
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :چون که این جا بزرگ تر نشسته من یه سوال بپرسم؟
نمی دونم بسته به سنمه یا کلن مدلم اینه (دوستانی که منو می شناسن)خیلی آرمانی به عشق نگاه می کنم. اگه به عشقی که همراه با هوسه نگاه بکنیم حالا نمی گیم بد هوسی که باید باشه.این عشق تا کی ادامه داره؟همیشگیه؟از اینایی نیست که شیش ماه به زور می شه؟
و این که حسی که ماه اول و سال اول هست ده سال دیگه هم هست؟
من تحلیل نمی خوام فقط تجربه می خوام
ببین روابط تو سن های کم شکننده تره. چون افراد خودشون هنوز درست نمی دونن چی می خوان.
مثلن من می خواستم از ایران برم. خانمه ایکس می خواست ایران بمونه! و مثلن ما تو چند سال دوستی اصلن به این موضوع فکر نکرده بودیم چون موردش پیش نیومده بود.
هوس این وسط بر عکس یک جاذبس نه دافعه. و اهمیت زیادی هم داره. رابطه ی جنسی هم اهمیت زیادی داره یعنی خیلی از جدا شدن ها دلیلش همینه. ( حتا دلایل طلاق تو خانواده ها ) و خوب اگه تو رابطه دو نفره رابطه ی جنسی مورد پسند هر دو طرف نباشه خوب رابطه میشکنه. دلیلش هم اینه که نمیشه رابطه جنسی رو کلن کنار گذاشت.
+ من بعدن اینو ویرایش می کنم الان باید برم.