پاسخ : بررسي بيست وهشتمين دوره ي المپياد. ادبي ٩٣-٩٤
خب ملت اولاً خسته نباشید...
ثانیاً اگه مایل بودید بیاید بگید چه کردید... (یکی نیست به من بگه آخه به تو چه؟

)
ثالثاً اگه سخت یا آسون بوده برای همه همین بوده، کف جابجا میشه. روحیهتون را به هم نریزید.
رابعاً جناب امیر سادات موسوی (مدال طلای جهانی نجوم ۲۰۰۷ اوکراین و مدال نقره المپیاد جهانی نجوم ۲۰۰۸ اندونزی و البته شاعر!) چند سال پیش خطاب به نجومیها نوشته بود:
از اشتباهات من این بود که پارسال بعد از این که مرحله اول را دادم تا زمانی که نتایج اعلام شد (اواخر اسفند) مثل قبل از مرحله اول مطالعاتم را ادامه ندادم و این حدود یک ماه را با سردی گذراندم. حالا چرا این را می گویم؟ برای این که شما عبرت بگیرید و درست و حسابی کارتان را ادامه دهید. (حالا قیافهی من را شطرنجی کنید و یک بار دیگر این جملات را بخوانید.)
حالا در نظر بگیرید که یکی از طلاهای ادبی هم میگه این حرفها را آویزهٔ گوشتون بکنید و یک بار دیگر این جملات را بخونید!
خامساً اگه کسی بعد از آزمون اومد گفت «فولمارک کردم» یا «صد زدم» دو حالت داره: یا داره دروغ میگه، یا باید بریم کمیته را بهدلیل بیلیاقتی و طرح سؤالات چرت برکنار کنیم! (و بدیهیه که حالت اول خیلی خیلی محتملتر ه!) روحیهتون را با گوشدادن به حرفهای اینهایی که میگن «ببخشید! من امسال پیشدبستانی هستم، با کلید باشگاه هم که چک کردم صد و سی درصد زده بودم. قبول میشم؟» خراب نکنید.
سادساً نظر من دربارهٔ عربیها (۹۱ تا ۹۵ کد دو) به ترتیب اینه:
ب. مادران برای راحتی فرزندانشان شب را بیدار میمانند.
ج. التلمیذ (اسم کان نه مبتدا)
ج. منفصل منصوب مخاطب
الف. لتسخیر بعض قوی الطبیعیة
الف. علمی (اسم مثنی است و اسم منسوب نیست.)
توضیح ج: اعداد اصلی مرکب (یازده تا نوزده) به جز دوازده هر دو جزءشون مبنی علی الفتح عه. بعد از کجا باید میدونستید این را؟ اگه فهمیدید به من هم بگید! (توی عربی ۲ انسانی هم فقط اعداد یک تا دوازده اومده.)
توضیح ب: سهُل یسهُل سهولة طبق لغتنامه فعل لازمه. (میتونستید بگید چون إسهال و تسهیل داریم، پس خود فعل مجرد باید لازم بوده باشه که با این دو تا باب متعدیش کرده باشیم.)
بقیهش را هم ندیدم تا الآن. قول کلید olympiad-adabi.ir را از مسؤولاش گرفتم...
سابعاً موفق باشید! ان شاء الله اول تابستون بیاید بنویسید مرحله دو قبول شدید!
ثامناً سؤالی بود بنویسید، خودم یا همدورهایهام بالاخره یکیمون میایم جواب میدیم.