happiestchemist
ملکه ی شیشه ای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : حذف سهمیه کنکور المپیاد ها!!!
ای بابا خدا به دادتون برسه.واقعا یاد سال کنکور میوفتم چیزی شد ناراحتی یادم نمیوفته، عذاب طلا نشدن و اون همه امید و ارزو یه طرف ، تراز گزینه دو و سنجش هم از طرف دیگه .
میدونم تو باشگاه مثالهای اونجوری زیاده، اصلا گیرم سطح علمی عالی ولی دوتا تست رو بد زدی و نقره شدی مثل ما و دستت به جایی بند نیست، خوب?
من الان نگران الانتونم، وقتتونو میزارید پای سهمیه تمرکزتون روی درساتون کم میشه خدای نکرده. اینا رو بسپرید به خانواده، یا خانواده هایی که وضعیت مالی مناسب دارن از وکیل استفاده کنن و کار رو جلو ببرن، نمیدونم یه کار کنید خودتون زیاد درگیر نشید، همین یه سالو به سلامتی بگذرونید فقط.
بعد داروسازی زیر گروه پزشکیه. اون هم یادم نیست فکر نکنم جهانی بوده باشه، یادمه یه جورایی میگن زیر سیبیلی رد میکنن
به نقل از h@di :بخشنامهٔ انقلاب فرهنگی (مصوبهٔ ۷۱۲، جلسهٔ ۲ خرداد ۹۱) یه مادهواحده اضافه کرد که:یعنی پزشکی برای المپیاد ریاضی و فیزیک و ... رشتهٔ مرتبط حساب میشه! بیدلیل نبود که داروسازی تهران را مثال زدم... (الآن شک کردم داروسازی را جزء گروه پزشکی حساب میکنند یا نه؛ و دوباره شک کردم فقط برای طلاهای جهانی این را اجرا میکنند یا نه. کلمهٔ جهانی را اولین بار ه دارم بهش دقت میکنم! اون دوستتون طلای جهانی هم داشت آیا؟)@ خسته نباشید: خیلی ممنون
@ بقیهش: ببینید از پارسال شرایط یه کمی فرق کرده. خیلی از المپیادیها معدل نهاییشون پایینه (اکثر دوستهای من حدود ۱۷ بودند) و تأثیر معدل از پارسال شد تأثیر مستقیم. (خدا را شکر شخص خودم این جا خیلی ضربه نمیبینم، ولی بیشتر بچهها...) رقابتها خیلی شدیدتر شده. تمایل داوطلبها هم عوض شده؛ مثلاً اکثر بچههای المپیاد کامپیوتر میخواند کامپیوتر بخونند، بعدش از کنکور دو سال پیش تمایل از برق به سمت کامپیوتر اومده، یعنی دو تا رشتههای تاپ ریاضی تقریباً تقریباً براشون غیرقابل دسترسه...
شخص خودم با توجه به ترازهای کانونم و ترازهای کنکور و کانون اونهایی که پارسال قبول شدند، میتونستم مطمئن باشم با ۲۰٪ نرمافزار شریف میارم؛ و حالا با ۱۰٪ تقریباً میتونم مطمئن باشم اگه همینطوری پیش برم سختافزار تهران هم نمیارم!
ضمناً ایمان به نکتهٔ ظریفی اشاره کرد:علاوه بر این -شما که خوتون باشگاه بودید، در جریانید- همیشه رنگ مدالها بر اساس سطح دانش فرد و حتی اشتباهاتش معلوم نمیشه.... (از این مورد چیز بیشتری نمیتونم عمومی بگم. اگه قبول ندارید پ.خ بدید تا از دورهٔ امسال مثال واقعی بگم...)
متأسفانه باید بگم امیدوار نباشید! گفته بودم:و الآن هم همین کار را کردند؛ یعنی بخشنامهٔ جدید با هیچ مصوبهٔ بالادستیای متناقض نیست که دیوان عدالت اداری لغوش کنه. وزارتخونه میتونه صرفاً چون «دلش میخواد» کل سهمیه را از اساس لغو کنه چون خودش یه زمانی «دلش خواسته» و تصویبش کرده! اگه سیاست کلی حمایت از نخبههاست، وزارتخونه میتونه بگه این جزء وظایف بنیاد ملی نخبگانه و ربطی به ما نداره. ( + فکر کردید تا همین الآن بخشنامهٔ قبلی تمام و کمال اجراء میشد؟ فکر میکنید چند تا از دانشکدههای تاپ کشور توی چند سال اخیر زیر بار این بخشنامه رفته بودند؟)
پ.ن: چقدر طولانی شد؛ و چقدر نقلقولهاش زیاد شد مجبور شدم اینطوریش کنم دیگه
ای بابا خدا به دادتون برسه.واقعا یاد سال کنکور میوفتم چیزی شد ناراحتی یادم نمیوفته، عذاب طلا نشدن و اون همه امید و ارزو یه طرف ، تراز گزینه دو و سنجش هم از طرف دیگه .
میدونم تو باشگاه مثالهای اونجوری زیاده، اصلا گیرم سطح علمی عالی ولی دوتا تست رو بد زدی و نقره شدی مثل ما و دستت به جایی بند نیست، خوب?
من الان نگران الانتونم، وقتتونو میزارید پای سهمیه تمرکزتون روی درساتون کم میشه خدای نکرده. اینا رو بسپرید به خانواده، یا خانواده هایی که وضعیت مالی مناسب دارن از وکیل استفاده کنن و کار رو جلو ببرن، نمیدونم یه کار کنید خودتون زیاد درگیر نشید، همین یه سالو به سلامتی بگذرونید فقط.
بعد داروسازی زیر گروه پزشکیه. اون هم یادم نیست فکر نکنم جهانی بوده باشه، یادمه یه جورایی میگن زیر سیبیلی رد میکنن