• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسید پاشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ابوالفضل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اسید پاشی

ایجاد محدودیت برای فروش اسید برای دولت کار سختی نیست بنظرم. دولت رو متهم نمی‌کنم ها، دارم می‌گم بنظرم سخت نیست. چون فرآیند تولیدش انقدر آسون نیست که همه جا بشه انجام داد. منتها کسی که برای همچین کاری برنامه ریزی می‌کنه، حتما به اندازه کافی هم ذخیره می‌کنه. :‌) یعنی انقدر فکرش کار می‌کنه که نره مغازه بگه آقا اسید سولفوریک بدین.

بچه ها خیلی حرفتون عجیبه!!!
بابا اینا مواد شیمیاییه!! محدودیت چی اخه،، انرژی هسته ای نیست که کلا 10 تا ازمایشگاه داشته باشن و بشه کنترل کرد،، کل ازمایشگاهای دانشگاها پر اسیده.،،یه عالمه کارگاه و صنایع دارن استفاده.. باید طریق دیگه ای باشه برای جلوگیری از اسید پاشی
اسید نپاشن ، باز میپاشن!!!
باز تو ساخت صابون هست،، کلی کارگاه صابون سازی هست از اینا که مثلا صابون مراغه میسازن..

هیچ محدودیتی واس غیرقابل دسرس کردنش وجود نداره چون خیلی پر استفادس.
ولی واقعا قبول دارین که خیلی پرو بالش دادیم این قضیه رو؟کار به مقصر اصلی ندارم اما ما خودمون داریم ضربه به خودی میزنیم.از کاه کوه میسازیم رعب و وحشت ایجاد میکنیم.الان تقریبا همه جا بحث اصلی اسید مخصوصا تو وایبر.اگ اشتبا میکنم لطفا بگین
ما داریم این کارو خیلی شاخش میکنیم گروهشونو برجسته کردیم این همون چیزی نیس ک میخوان؟حالا مقصر هر کی میخواد باشه.مهم ترین وسیله داعش ایجاد رعب و وحشت تو دنیای مجازیه این رمز بزرگ شدنشونه.اینم مث همونه
با ایجاد وحشت برای هم بزرگش نکنیم این جنبشو

سلام.من شنیدم سر بی حجابی ها توی اصفهان. و زود قضاوت نکنید کار چه نهادیه >:p

حال ندارم نظرای قبل رو بخونم
اینکه اسید میپاشن و کارِ کیه و اینا مهمه ولی فقط یه چیزی اذیتم میکنه اونم اینه که چرا با اینکه توی هر خیابون و چهارراه و مناطق شلوغ شهر دوربین های مداربسته به تعداد موهای سرِ من وجود داره چطور نمیتونن اینارو بگیرن؟! ولی واسه یه قتل سیاسی یا ترور هایی که میشه روزی 100 بار دوربین ها رو چک میکنن تا مجرم رو پیدا کنن؟ چرا؟
جون ما دخترا اینقدر بی ارزشه؟ :|

همونطوری که بره ناقلا گفت اگر هم بشه محدودیتی برای خرید و فروش اسید اعمال کرد این کار فایده چندانی نداره و در واقع نوعی پاک کردن صورت مسئله است.... چونکه میتونن چیزه دیگه ای را جایگزین اسید کنند...
از طرف دیگه مثلا مگه مواد مخدر ممنوع نیست؟؟اما بازم به راحتی در دسترسه

باید انگیزه های این کار شناسایی بشه و با عاملینش[nb]که نمیخام دوباره بگم کی هستند ;D[/nb] به شدت برخورد بشه

به نقل از SalehM :
ایجاد محدودیت برای فروش اسید برای دولت کار سختی نیست بنظرم. دولت رو متهم نمی‌کنم ها، دارم می‌گم بنظرم سخت نیست. چون فرآیند تولیدش انقدر آسون نیست که همه جا بشه انجام داد. منتها کسی که برای همچین کاری برنامه ریزی می‌کنه، حتما به اندازه کافی هم ذخیره می‌کنه. :‌) یعنی انقدر فکرش کار می‌کنه که نره مغازه بگه آقا اسید سولفوریک بدین.
پیشنهاد بدید که چجوری محدودیت اعمال کنن؟؟ مثلا بگن به مردان زیر پنجاه سال نمیفروشیم؟؟
بلفرض محدودیت اعمال کردن اونوقت بازار سیاه به وجود نمیاد؟؟
هموطنان غیور :-" مت آمفتامین تو خونشون درست میکردند ... بعدش به نظرت نمیتونن اسیدهم بسازن؟

یکی از دوستان گذری زد ب توهم توطئه و آمریکا و اینکه شما ک هی میگی ما دچار توهم توطئه هستیم الان خودت گیر توهم توطئه ای و..
دوست من اولا ک بیا دوست باشیم :)) بنده و شما قبل از مسلمون بودن یا نبودن داریم از یکسری منابع و توی یک کشور استفاده میکنیم
ثانیا..این اتفاق رو بیا بررسی کنیم.تا وقتی ک عواملش گیر نیان ک حرفی نمیشه زد.وقتی هم گیر اومدن شک نکن..میگم شک نکن ک اگه با خود نظام باشن ک اصلا مجال حرف زدن پیدا نمیکنن اگر هم با کفار بی همه چیزی باشن ک متاسفانه گویا ما فکر میکنیم تمام زندگیشون در مردم و کشور ایران است بازم مطمئن باش هیچ اعترافی نخواهند کرد
این قضیه از سه حال خارج نیست.کسانی از درون نظام..کسانی مخالف نظام..و حالت سوم اینکه طرف همینجوری برداشتش از دین مبین اسلامی ک شما تبلیغ کردی(بنده شاید ب معنای کلمه خودمو مسلمون ندونم اما از اسلام واقعی چندان هم دور نیستم)همچین برداشت غلطی کرده و با خودش گفته وای موی نامحرم بریم اسیدبازی..

من میخوام تو فکر کنی یکم و بفهمی ک چقدر دور از ذهنه حالت سوم!..همین

به نقل از سوشــیانت :
پیشنهاد بدید که چجوری محدودیت اعمال کنن؟؟ مثلا بگن به مردان زیر پنجاه سال نمیفروشیم؟؟
بلفرض محدودیت اعمال کردن اونوقت بازار سیاه به وجود نمیاد؟؟
هموطنان غیور :-" مت آمفتامین تو خونشون درست میکردند ... بعدش به نظرت نمیتونن اسیدهم بسازن؟
ساختن اکس کار سختی نیست در وضعیت فعلی >) الان خیلی قلقلکم شد یه چیزای بیشتری بگم ولی میترسم جدا برن استفاده کنن ;D

و صدا و سيمایي که بالاخره بعد سه هفته تصمیم ميگيره یه خبری هم از قضیه اسيدپاشي بده و نصف خبر در حال دیس کردن بي بي سي عه.

Back
بالا