• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسید پاشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ابوالفضل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اسید پاشی

من كه ميگم اين أسيد پاشي تو شهرما اتفاق مي أفته من ميترسم ،باجون مردم نميشه بازي كرد ،وقتي بياين رو دختر مردم أسيد بپاشن ،بازم ميگم بايد همشون قصاص شن

به نقل از نيلوفر ب. :
من كه ميگم اين أسيد پاشي تو شهرما اتفاق مي أفته من ميترسم ،باجون مردم نميشه بازي كرد ،وقتي بياين رو دختر مردم أسيد بپاشن ،بازم ميگم بايد همشون قصاص شن
قصاص واسه اینا کمه.
اون دخترها الان مرگُ به این زندگی ترجیح میدن...

به نقل از بره ناقلا :
ساختن اکس کار سختی نیست در وضعیت فعلی >) الان خیلی قلقلکم شد یه چیزای بیشتری بگم ولی میترسم جدا برن استفاده کنن ;D

حالا که دورهمیم بگو استفاده کنیم ;D

قرص اکسو میگی دیگه نه؟؟ ;D

به نقل از ...moOn... :
قصاص واسه اینا کمه.
اون دخترها الان مرگُ به این زندگی ترجیح میدن...
تا جایی که من می‌دونم قصاص یعنی اینکه عین جرم رو روی طرف انجام بدن. فکرکنم شما به اشتباه تصور می‌کنید که قصاص یعنی اعدام. ولی اینطوری نیست.
مثلا اگر دست کسی رو ببرن، قصاصش می‌شه بریدن دقیقا همون قسمت از دست مجرم. و به همین ترتیب...همه چیز عین به عین...

به نقل از مهســـــــــــــا :
تا جایی که من می‌دونم قصاص یعنی اینکه عین جرم رو روی طرف انجام بدن. فکرکنم شما به اشتباه تصور می‌کنید که قصاص یعنی اعدام. ولی اینطوری نیست.
مثلا اگر دست کسی رو ببرن، قصاصش می‌شه بریدن دقیقا همون قسمت از دست مجرم. و به همین ترتیب...همه چیز عین به عین...
بازهم کمه این قصاص.
دخترایی که صبح خودشون رو تو آیینه دیدن و شب فهمیدن که دیگه نمیشه نگاه کرد تو صورتی که هیچی ازش نمونده هیچوقت نمیتونن با این موضوع کنار بیان.
اما حداقل اونی که روش قصاص انجام میشه میدونه که چه بلایی قراره سرش بیاد و بازم این منصفانه نیس

امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم

به نقل از ッ MαryαM ッ :
بازهم کمه این قصاص.
دخترایی که صبح خودشون رو تو آیینه دیدن و شب فهمیدن که دیگه نمیشه نگاه کرد تو صورتی که هیچی ازش نمونده هیچوقت نمیتونن با این موضوع کنار بیان.
اما حداقل اونی که روش قصاص انجام میشه میدونه که چه بلایی قراره سرش بیاد و بازم این منصفانه نیس

امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم
می‌دونم. من صرفا در راستای اون پست گفتم اینو که یه وقت اشتباه نکنید معنی قصاص رو. اگر نه که به نظر من هیچ چیز نمی‌تونه برابر باشه با کاری که اون فرد انجام داده...
قصاص مجرم هم دردی از اون دخترا دوا نمی‌کنه. ولی فقط همین که باعث می‌شه یه کم خشم عمومی بخوابه و این‌که اقلا بدونن مجرم مجازات شده و هم این‌که باعث بشه در آينده جرئت کم‌تر بشه برای همچین اعمال وحشیانه‌ای...

خو اين يارو كه تو اسيد حل ميشه بيان روش چند بار اسيد بريزن

بله،میدونم :)
ولی هرچقدر فکر میکنم بنظرم هربلایی سرشون بیارن کمه .
من به زندگی این دخترا فکر میکنم،دیوونه میشم!
اونا حقشونه ولی این دخترا حقشون نبود. و این خیلی آزاردهنده ست.

به نقل از حسين. :
خو اين يارو كه تو اسيد حل ميشه بيان روش چند بار اسيد بريزن
اطلاعی ندارم از این‌که اگر چندبار جرم رو مرتکب شده باشه چی می‌شه قصاصش. چون مثلا کسی که ۴نفرو می‌کشه، فقط یه بار می‌کشنش! ۴بار نمی‌کشن که... شاید اینم همون‌طور باشه...نمی‌دونم من...
به نقل از ...moOn... :
صد در صد همین‌طوره...
من حتی نمی‌تونم بهش فکرکنم... هنوز فکر می‌کنم تمام این مدت کابوس بوده و الانه که بیدار شم و ببینم هیچ‌کدوم از اتفاقات این مدت نیفتاده... نه این اسیدپاشی‌های وحشیانه و نه اون آب‌پاشی‌های احمقانه‌ی پسرها برای ترسوندن دخترها...

به نقل از ...moOn... :

حالا كي بياد جواب گو باشه؟چرا دخترا أمنيت ندارن ؟روشون أسيد بپاشن ،جيگرم داره اتيش مي گيره هرلحظه خودم ُ جاي أونا بذارم نميتونم :( :((

من وقتي عكساي اون دخترا مي بينم تمام تنم ميلرزه :-s

Back
بالا