- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : اسید پاشی
.
.

به نقل از مهســـــــــــــا :من هم گفتم که قطعا منظور ایشون این نبوده...
اگر واقعا یکم اطلاعات داشتین میدیدین حرفتون خیلی غیر عاقلانست،، خوب نمیشه کل صنعت رو (که الان خودشم مریضه و از گیرهای الکی لطمه خورده )بیان restricted کنن و کل مواد شیمیایی رو regulated وارد بازار کنن که مردم اسید نپاشن..به نقل از Bahar_R :خب جالبه بدونید که خرید و فروش اسید آزاده و هیچ محدودیتی براش وجود نداره. اسید که شیر و ماست نیس که لازم باشه هر کسی بره مغازه بخره. حداقل چیزی که باید باشه اینه که هرکسی باید برای خریدش مجوز ارائه بده.
بازار سیاه و قاچاقی و اینا پیشکش باشه، همین بازار قانونی رو اول کنترل کنن.![]()
بعد از اون هم باید اسید و مواد شیمیایی که به آزمایشگاه ها، کارخونه ها و کارگاه ها داده میشه نظارت باشه روش. یعنی باید مشخص باشه فلان مقدار از این ماده وارد فلان جا میشه برای چه مصرفی و خروجی چی میده. در صورتی که گزارشی مبنی بر فروخته شدن این مواد به افراد متفرقه داده شد براش جریمه های سنگین باشه.
قطعا راه های دیگه ای هم هست علاوه بر این. منبع

به نقل از Free boy :میدونم اما توی همین تاپیک،چند بار با اتکا به برداشت اشتباه از سخنان ایشون این واقعه رو سازماندهی شده از طرف گروه های مذهبی معرفی کرده بودند...

خب آخه اون دیگه به موضوع تاپیک ارتباط پیدا نمیکنه...به نقل از _NAzILA_ :حالا اگه منظور امام جمعه اسید پاشی هم نبوده لابد منظورش شلاق و باتوم بوده !
مگه" لا اکراه فی الدین "نداریم ؟! آخر سر ک عذاب دسته جمعی نازل نمیشه اونا هم با بد حجابا برن جهنم [-(
به نقل از _NAzILA_ :حالا اگه منظور امام جمعه اسید پاشی هم نبوده لابد منظورش شلاق و باتوم بوده !
مگه" لا اکراه فی الدین "نداریم ؟! آخر سر ک عذاب دسته جمعی نازل نمیشه اونا هم با بد حجابا برن جهنم [-(
قد تبین الرشد من الغی))؟ها ها بیا 6 سال دارو بخون یاد میگیریبه نقل از سوشــیانت :حالا که دورهمیم بگو استفاده کنیم
قرص اکسو میگی دیگه نه؟؟![]()

خب منظورت چیه الان؟به نقل از Sanctum :شما که انقد "لا اکراه فی الدین" میکنید ، هیچ به ادامش نگاه کردید کهقد تبین الرشد من الغی))؟