- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : هدف گذاری در دوران دانشجویی
ارز 70 تا دختر ورودی ما ، تک تک بپرسید برنامت چیه، میگه بستگی داره وضعیت تاهلم چی بشه و بعد باید تصمیم بگیرم.
خوب منفی میدین ، بحث کنید چرا به نظرتون اشتباهه،به نقل از بره ناقلا :من در واقع هنوزم نتونستم دقیق کاری که میخوام رو انتخاب کنم ولی بین3تا کاری که حدس میرنم احتمالا اینده شغلیم باشه شروع کردم و وارد شدم.
ولی در مورد خود ما خیلی بستگی به عامل ازدواج داره، تا تکلیفمون معلوم نشه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.
مثلا تخصص خوندن و طرحش رو هم 12سال طول میکشه که طرحشم تو تهران نیست، باید بدونی که میتونی ایا بری یا نه..
ارز 70 تا دختر ورودی ما ، تک تک بپرسید برنامت چیه، میگه بستگی داره وضعیت تاهلم چی بشه و بعد باید تصمیم بگیرم.

چون شخصیتم جوریه که کلا همیشه اهداف و برنامههای خودم رو معیار و محور میگیرم و دیگری اگر قراره با من همراه بشه باید این برنامهها و اهدافم رو هم بپذیره. برای همین به هیچ عنوان به وضعیت تاهلم بستگی نداره اینکه میخوام چی کار کنم. فقط یه بعدش به اون بستگی داره که اونو فعلا بهش فکر نمیکنم 

تاحالا شده با زنداداشت یا خواهرت بحرفی؟ واقعا فک کنم نهایتا تا۲سال بعد ازدواج بشه مث قبل موند، در قبال چنین تغیری میخوای بگی همهچی مث قبل خواهد بود؟
)