پاسخ : هدف گذاری در دوران دانشجویی
میایم تو بحث
:-اس
نقل قول از همتون
من شخصا حس میکنم اون ایگو م میره زیر سوال اگه حس کنم منتظرم یکی بیاد با من ازدواج کنه بعد من باش هماهنگ شم.یعنی بخودی خود من یه مقدار جهت همراهی با اون آقا(و متقابلا ایشون)یه مقدار انعطاف نشون میدم دیگه درست؟حالا اینکه من از الان که وجود خارجی نداره ایشون بیام اماده به خدمت نگه دارم خودم رو روی اعصابم.میره.بخصوص که میدونم از اون سمت پسرا ها کسی اینجوری دوجانبه فکر نمیکنه.همشون میشینن اهداف جاه طلبانه میچینند
آزاد و رها طور. بعد یه جا هم میگن اینجا میرم زن میگیرم تازه میگن خونه دار باشه بهم.برسه یا کارکنه پول دربیاره من خرج ندم :/ :/ :/
ترجیح میدم زن مستقل ازاد مدرن باشم
الان کلا روال کارم اینه که بر اساس خودم برنامه میریزم. تک نفره. یه جوری که منعطف باشه .حالا اگر هر جایی اون وسط دونفره شد مشکلی نیست یه جور با هم صلاح میریم برنامه ها اداپت شن باهم؛-" هم اون حق داره هم من.
شخصا الان تو برنامه ریزی اقتصادیم دوران دانشجوییم#مرتبط با تاپیک
درچند سال اینده چند تا اپشن دارم ک روشون فک میکنم الان( که حالا جاش یه تاپیک دیگه است باید مفصل بگم و نظربگیرم) مثلا
از سال دیگه شروع کنم به اپدیت دیوایس و خرید و علاقمندیام.فاز وای اپل سیکس پلاس اومد:/اصنم بعیدنیس البته
دو یا سه سال دیگه ماشین بگیرم
ماشین نگیرم و 3تا5سال دیگه خونه بگیرم
پولم رو بریزم پای مارک لباس و بازار و فلان:"":/
خب الان اگه یه وقت این وسط ازدواج کنم چی؟:" هیچکودوم اینا بدردنمیخوره
چون اپشنم میشه کمک به خرج خونه و خب ساختن پایه زندگیم که ببینیم به چی میرسیم
(البته اپشن کمک نکردنم هست حتی.زورنیست که) که البته کسی که اینکارومیکنه راضیه چون بازم خرج زندگی خودشه. پس فعلا با این برنامه که خبری نیست میریم جلوامیدواریم که بهم نخوره
ولی خب یه جا عوض میشه بالاخره:؟
+کسب تجربه برا شغل اینده ام و امادگی برای فارغ التحصیلی.
+توصیه اقتصادی داشتین پ خ کنید
:"