پاسخ : فصلنامه. فصل اول. یلدا ۹۳
اول از همه من یه تشکر از همسایمون بکنم که اگه نبودو نتش رمز داشت من نمیتونستم این تاپیکو بزنم
راسته که میگن اگه به ی چیزی زیاد فک کنی اتفاق میوفته
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
ما از ۱ هفته قبل هی میگفیم اگه روز پادکست نت نباشه؟میگفم نت همسایه نباشه که نت خونه هس ولی دقیقا۵ مین قبل اینکه تاپیکوبزنم نت خونه قط شد و نت همسایه به دادم رسید
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
بعضیا تو این مسیر خیلی کمک کردن واقعا ممنونم ازشون
ما از چن ماه قبل تو فکر این پادکست بودیم بعد هی هر دفعه یه ایده جدید به ذهن میرسید
شاید تو این چن ماه هر روز تو فکر پادکست بودیم اینکه بتونیم شب یلدا آمادش کنیم
تا ساعت۳ ی بار بیدار بودیم واسه آیتم طنز شاید باورتون نشه ولی من اون روز۴ساعت خوابیدم فقط دلم به این خوش بود که این بخشو یسریانجام بدن که متاسفانه نشد
حالا بماند که بعضیا قبلش به این ایده میخندیدن و...
تو این مدت کهربا خیلی خیلی زحمت کشید ینی هرچقدر ازش تشکر کنم کمه
و اینکه تو سخت ترین شرایط .mitra.کسی بود که با تموم انرژی هاش کمک کرد اینکه هی من پیشش غر میزدم و اون انرژی میداد فوق العادس
وویس مادربزرگ پدربزرگا یکی از آیتمایی بود که میترسیدیم به پادکست نرسه میترا ۲ بار رفت خونه سالمندان ولی خب بش اجازه ندادنو از این صوبتا بعد تصمیم گرفتیم من زنگ بزنم به مادربزرگم و راجب شب یلدا حرف بزنم من تا اون موقع فک میکردم جمعه شب یلداس بعد به میترا میگم مادربزرگم نمیدونس جمعه شب یلداس میترا گفت راس میگه دیگه.. رفتم تقویمو نگاه کردم اوه عجب سوتی دادم شب یلدا یکشنبه س بعد تصمیم گرفتیم این وویسو همینطوری تو پادکست بذاریم یکم شاد شید
که البته بعد از ضبط این وویس بهار هم زحمت کشید رفت خونه سالمندان و وویس ضبط کرد
میدونید درست کردن پادکست به نظر آسون میاد ولی وقتی کار ب دستتون بیاد میبینید وای چقدر سخته جدا از تدوینش اینکه یکیو پیدا کنی صداشو ضبط کنه واسه آیتما همین مسئله هم باعث شد یسری از کاربرا ی چیزایی راجب پادکست بفهمن هی به یکی میگفتی این متنو میشه بخونی مثلا اول میگفت باشه بعد میگفت نه...
به هر حال دست همگی که همکاری کردن وویس فرستادن کلی درد نکنه
و اونایی هم که دوست داشتن صداشون تو پادکست باشه امیدوارم دفعات بعد بتونیم وویسشونو تو پادکست بذاریم
سر بنر پادکست هم ما دلمون به تیم گرافیکی خوش بود که دقیقه ۹۰ متاسفانه گفتن انجام نمیدن و این بنرهم با عجله ۱ساعته آماده شد
منو ول کنید کلی حرف دارم بزنم
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)