- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
پاسخ : فصلنامه. فصل اول. یلدا ۹۳
منم دلم نمیخواست جواب بدم چون کسی که همایش برگذار کرده باشه متوجه هست که چقدر هماهنگی هطول میکشه
به خصوص جشن بنیاد کودک که امسال به عهده من ب چون موسیقی وتمرینش هم جز وظایف من بود این زمان دوبرابر شد
به هرحال خوشحالم که خوب برگذار شد
هم پادکست و هم جشن
نیماجان تقریبا همه مون میدونیم این منتقد کی هستبه نقل از نــيما :دوست عزیز منتقد ! صرفا چون توی بخشی از صحبت هاتون در رابطه با دومین همایش سمپادیا و بنیاد کودک فرموده بودین و همینطور اینکه این فصلنامه رو میشد توی یک هفته آماده کرد . لازم میدونم یه چند موردی رو خدمتتون عرض کنم.
اول اینکه در رابطه با همایش سمپادیا و بنیاد کودک ، با اینکه امسال من خودم حتی روز برنامه نبودم و دوستان دیگه زحمت کار ها رو کشیدن ، اما باید بدونین که اون بخشی که شما و خیلی از دوستان میبینند صرفا امور اجرایی اون هست که یک هفته نه ! یک روز هم شاید بشه کارهاش رو انجام داد !
اما یه سری از مسائلی که شاید به چشم زیاد نیاد و وقت زیادی رو از دوستان میگیره همیشه وجود دارن توی این کار ها که اگر تجربه ی این موارد رو داشته باشید قطعا باهاشون آشنایی پیدا میکنین. برای مثال صرفا چند نمونه از مسائلی که دوستان برای برگزاری همین برنامه درگیرش بودن رو خدمتتون عرض میکنم:
1- پیگیری گرفتن موافقت مسئولین برای برگزاری برنامه در سالن سمپاد ، پیگیری با امور مالی و مسئولان برای رایگان شدن سالن ، امضای قرارداد با نمایندگی استعدادهای درخشان
(فقط برای اینکه بدونید این موضوع چقدر میتونه سخت باشه ، دوستان هاشمی نژادی فارغ التحصیل 92 تعریف میکردن که گویا مدیریت برای در اختیار قرار دادن سالن برای جشن فارغ التحصیلی شون موافقت نکرده . چون در نظر بگیر برای گرفتن موافقت یه همچین برنامه ای که به طور مختلط توی مشهد که یک شهر مذهبی و یک عالمه حساسیت داره برگزار میشه چقدر این موضوع دشوارتر خواهد بود.)
2 - گرفتن مجوز بنیاد کودک برای برگزاری مراسم ، هماهنگی با دفتر بنیاد کودک تهران و مشهد ، آماده سازی بیشتر از 200 رسید دریافت وجه (3 نسخه ای) برای ثبت نام کنندگان
3 - هماهنگی با گروه های مختلف تئاتر ، موسیقی ، شعبده بازی و مجری ... از مدت ها قبل و تلاش برای پیدا کردن زمانی مناسب برای دوستانی که قصد شرکت دارن و گروه هایی که قرار هست اجرا کنند.
( فقط برای اینکه در جریان باشید با یک گروه تئاتر که باهاشون هماهنگی های نهایی و توافق ها انجام شده بود به دلیل اینکه اون زمان اعضاشون جای دیگه ای اجرا داشتن کلا مجبور شدیم با یک گروه دیگه صحبت کنیم.)
4- طراحی و چاپ پوستر ، کارت دعوت ، بنر و ... ، توزیع کارت های دعوت و رسیدهای بنیاد کودک به عزیزانی که ثبت نام کردن.
( باتوجه به اینکه مبلغی که برای گرفتن 200 تا رسید با مبلغ 10 هزارتومان حدود 2 میلیون تومان نیاز بود و مطمئن نبودن که چه تعداد شرکت کننده بیا ! دوستان حدود 10 بار بیشتر برای این موضوع حضوری به اونجا رفتن ! )
و ...
راجع به این فصلنامه هم همین بس که برای بخش تبلیغ بنیاد کودکش ، آقای کهربا حدود 2 ، 3 ماه قبل به من گفته بودند و چندین و چند بار پیگیریش کردن و به دلیل کوتاهی من کار به تاخیر میافتد و ایشون مدام پیگیری میکردن . حساب کن اگر همه مثل من باشن چقدر این دوستان بایستی برای این کار وقت بزارن تا به نتیجه برسن.
منم دلم نمیخواست جواب بدم چون کسی که همایش برگذار کرده باشه متوجه هست که چقدر هماهنگی هطول میکشه
به خصوص جشن بنیاد کودک که امسال به عهده من ب چون موسیقی وتمرینش هم جز وظایف من بود این زمان دوبرابر شد
به هرحال خوشحالم که خوب برگذار شد
هم پادکست و هم جشن

به طور کاملا جدی گند میزدم به پادکست