- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- مدال المپیاد
- برنز کامپیوتر ۹۵
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : فصلنامه. فصل اول. یلدا ۹۳
محشر ه : )
محشر ه : )
به نقل از kajesabz :آقا من به صورت اسکیپی (skipy ( شاید غلط باشه ! )) گوش دادم !
ولی !
به نظر خیلی حوصله سر بر میومد !
+ من نمیدونم چرا هر چی میشه مردم میگن چند ماه زحمت کشیدن ؟ ( اشاره مستقیم به دومین همایش بنیاد کودک )
در حالی که راحت تو یه هفته جمع میشه کرد این کار و اون همایش رو !
( البته شاید چون من هیچ وقت تو متن کار اینجور مسایل نبودم درک نمی کنم )
++ بیشتر به یک برنامه ی عادی رادیویی می خورد تا یک فصل نامه از سمپادیا !
( ینی یه مقدار جذاب تر ، باحال تر ، ... )
+++ میشه بگین الان سن مخاطب چقدر در نظر گرفته بود ؟
به شخصه به نظرم قشنگ جا واسه پیشرفت بازه ( ینی یکم خلاقیت ، یکم شور و نشاط )
و خب به نظرم بیشتر یه فصل نامه ی دورهمی بود تا عناوین مختلفش ( از سورپرایز گرفته تا فصل نامه 1 ( ویژه یلدا ) )
صدای مجری خوب بود ولی (واقعا به درد این برنامه های ادبی و حوصله سربر می خورد !)
داستان خوانی چی بود اون وسط ؟ ( ینی اینقد لازم بوده که یک ساعت و نیم بشه ؟ ( منظورم اینه بیشتر نقش زمان پر کردنی نبود ؟ )
در کل نمیدونم فاز این کسایی میگن خیلی خوب بود چیه ؟ ( شاید نمی خوان دل کسی نشکنه و شاید انتظاری از یه سری سمپادی ندارن )
+ البته شاید تمام این نقد ها ، غلط و کاملا اشتباه باشه چون کامل گوش ندادم !
# به نظرم که واقعا به درد یلدا نمیخورد ! ( می خورد ؟ )
*- این فیک بودن اکانت هم دلایلی دارد که خب بر همه مبرهنه ! ( شایدم مبرحن ؟؟؟ ) ( @ اصولا ما به مراتب بیشتر به کسی که بیاد بگه که عالی بود و خیلی جلب ( jalab ) بود و اینا غلاقه داریم !)
خب قابل پیشبینی بود !
به نقل از Aghaliat :آقا اون کسی که با فاطمه رحمتی بود با عنوان ژالان،نیلوفر.ب بود؛جایزه ما رو بدید بریم.
B-)
درسته؟
غلطهبه نقل از Aghaliat :آقا اون کسی که با فاطمه رحمتی بود با عنوان ژالان،نیلوفر.ب بود؛جایزه ما رو بدید بریم.
B-)
درسته؟
پایه ام علیبه نقل از ali jahangiri :خواننده ی عزیز اس ام اس داده میگه یاد سوری لند افتادم متنتو شنیدم![]()
تازه پیشنهاد داده آلبوم بدیم . امیررضا فیت علیه جهان . امید جهانم میگیم بیاد
از همون روزای بچگی که جای کارتون شجریان گوش میکردنبه نقل از This Is NiKy :اقای امیر رضا اینو چجوری درس کردین؟
از کی در تلاش بودید؟![]()