mysterious queen
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان٣
- شهر
- مشهد
پاسخ : آزادی بیان آری یا خیر؟
منظورم صرفن فحاشی نیست. گفتم واژگانی که آرامش معتقد به یک عقیده رو به هم میریزه.
این پست مربوط به تاپیک "هرکسی میتونه عقیدهیِ خودش رو داشتهباشه" ست. ممنونم میشم که بخونین و نظرتون رو راجع بهش بگین.
بله؛ فحاشی جرمـه از نظر قضایی و حقوقی.به نقل از Bahar_R :درسته، یه سری چیزا واضحه و همه به عنوان ناسزا گفتن و فحاشی میشناسنش ولی معمولا اون موضوعاتی که مناقشه سرشه جزو اون دستهی واضح نیست.
+ فحاشی فکر کنم جرم باشه جدا از اینکه خطاب به کی گفته میشه. اگر هم نباشه معمولا کسی نوشته یا نگارهای که با این ادبیات چیزی رو بیان میکنه زیاد ارزشمند و مطرح نمیدونه.
منظورم صرفن فحاشی نیست. گفتم واژگانی که آرامش معتقد به یک عقیده رو به هم میریزه.
این پست مربوط به تاپیک "هرکسی میتونه عقیدهیِ خودش رو داشتهباشه" ست. ممنونم میشم که بخونین و نظرتون رو راجع بهش بگین.
من این جا سعی کردم که اخلاق علمی رو توضیح بدم.به نقل از Miss Mysterious :فرق میکنه!
همون قدر که "بشین" با "بتمرگ" تفاوت داره! جفتش یک معنا داره.
توهین همون طور که گفتهشد تعریفِ دقیقی نداره؛ اما میشه مطمئن بود که توهینها آرامش روانیِ یک فرد رو به هم میریزن و به همین دلیل هم هست که وادار به واکنش میکنن افراد رو.
بعدش هم دلیلی وجود نداره که ما به هر "عقیده" ای (نه اندیشه) احترام بذاریم همون طور که دلیلی نداره ما به "عقیده" ای بیحرمتی کنیم.
اما عقیدهای هست که از نظرِ ما درست نیست و ما مییام و اون رو نقد میکنیم و مثلن به این نتیجه میرسیم که به یه سری دلایل(که ذکرشون میکنیم) این امکان وجود داره که اصلن خدایی نباشه و در نتیجه اومدنِ پیامبری هم معنا نداره. این توهین نیست، چون یک بحثِ علمیست.(این که حالا که خدایی نیست و طبیعتن پیامبری نیومده، چه برداشتهایی ازش میشه؟ مسئله اینـه. که وقتی اون برداشتها مثلِ دروغگو بودن و سودجو بودن و فلان به دلیلِ این که آرامش روانیِ یک جامعه رو به هم میریزن و باعث میشن شورش اتفاق بیفته دلیلی نداره گفته بشه؛ و اگه هدف واقعن تبلیغ و نقد و از اشتباه در آوردنِ یک عده باشه و بخوایم بحثِ علمی بمونه، نباید این حرفا گفتهبشه تا افرادِ پیرویِ یک عقیده هم بهانهای برایِ فرار از یک جوابِ منطقی نداشتهباشن.)
بله؛ باید آزادی داشت در موردِ عقاید حرف زد ونقدشون کرد. اما با توجه به بندهایِ دیگه که در موردش توضیحدادم این آزادیِ بدون چارچوبی که شما میگین بی معنا میشه.به نقل از مازیمون :جایی در مورد لزوم احترام گذاشتن به خود عقاید صحبت نشده. احترام به انسان هست. ولی به عقاید خیر.
و در ازادیه بیان شرطی گذاشته نشده.
ولی در کنارش قوانین دیگه محدودش می کنن. یعنی گفته همه ی انسان ها برابرن از هر نظر. ( نژاد و عقیده و باقی مسایل باعث برتریه کسی بر کسی دیگه نیست! )
پس مثلن با وجوده ازادیه بیان حرف های نژاد پرستانه نمیشه زد!
یا نمیشه فردی رو بابت عقایدش کوبید.
ولی در مورده خوده عقاید میشه با ازادیه کامل صحبت کرد.

و کدوم معتقد رو بیایم معیار بگیریم اصلا؟