بچه ها " برا غرفه هاشون " پول دادن ...به نقل از مُحَــدِّثـه :الان منظورتون از پول دادن چیه؟
بچه ها پول دادن یا به بچه ها پول دادن؟
والا همه ی بچه های فرزانگان دست به دست هم دادن پول اون موارد متفرقه رو خودشون جمع کردن و تهیه کردن ! مدرسه هیچ پولی واسه موارد متفرقه نداد مثل دومینو ها و غیره.
البته من باز هم تشکر میکنم از اینکه همون موارد اولیه رو برامون درست تهیه کرده.

اصن این حرفا برا چیه ؟؟؟به نقل از سجــــــــــــاد :نمی خواستم تاحالا چیزی بگم ولی دیگه خیلی حساس شده .
این حرف یکی از بچه هاست که تو فیس بوک نوشته . امیدوارم جواب همتونو داده باشم .
با سلام.این پست حرف دل خیلی از بچه های شهید بهشتی نیشابود(سمپاد) هست.فقط جنبه ی جوابیه داره.هر سوالی و هر حرفی هم جواب داده میشه.کسی اگر سوال داره یا انتقاد داره بدون بی احترامی بیان کنه.فقط قبلش این مسائل رو بخونید شاید سوالاتون برطرف بشه.
1- اول از اون عده ی کثیری که اومدن و از نمایشگاه مرکز ما بازدید به عمل آوردن کمال تشکر رو داریم.
2- متاسفانه دوستان من در هنگام تهیه کار برای نمایشگاه با مشکلات زیادی مواجه بودن.یکی از اینها مدیریت مرکز بود.همه معنای تفکیک جـنسیتی رو میدونن و افکار فردی که این افکار رو به اجرا در میاره هم مشخصه.این پست برای کل کل نیست.چون نمایشگاه ها در شرایط مساوی برگزار نشد.در جواب عده ای که گفتن قسمت قشنگ نمایشگاهتون اون تایمی بود که خانمی قطعه ی بتوون رو زد بگم دوست عزیز،امید(کیبوردیست گروه) هم جوابی برای اون خانم داشت.ولی مدیریت مرکز رو که همه دیدن.ما حاضر بودیم دو تا موزیک رو نزنیم و اون موزیک که کار خودمون بود رو اجرا کنیم.حضرت بانو،شما چند سال موسیقی خوندید؟؟؟؟؟؟معنی تنظیم دوباره ی آهنگ رو میدونید؟؟؟؟؟؟موزیکی که اجرا شد با تنظیمی متفاوت از اصل آهنگ بود.برای این اجرای به ظاهر ساده از عید داشت تمرین میشد.از تمامی درس ها زدیم تا برای نمایشگاه کارها رو برسونیم.بحث ما سر باقی غرفه ها نیست.موزیک و یا قطعه ی زیبا رو هم ما هم میتونستیم اجرا کنیم.نزدیک 10 عدد شعر و ملودی برای اجرا به مدیریت تحویل دادیم که سه تاشون انتخاب شد.اگر میبینید که موزیک های ما سبکی آکوستیک رو همراه داشت برای زیبا سازیش بود و گرنه پیدا کردن فردی که گیتار بیس یا الکتریک بزنه برای هنرمندایی امثال ما کار ساده ایه.باز یک خدا رو شکر میکنیم که لااقل نمایشگامون همش محصول خودمون بود و از پژوهش سرا یا ... چیزی نیاورده بودیم.
3- در تمامیه بحثا اعلام شد که پسرای مدرسه ما از نظر مجوز گرفتن مشکل دارن.همه اون لحظه رو دیدن.ما به خاطر اون خانمی که قطعه زد موزیک اصلیه گروه رو اجرا نکردیم.پس هی نگید .......
4- از همینجا به نوبه ی خودم از خانم جهانگیری تشکر میکنم چون اگر موسیقی ما بخواد تغییری توش ایجاد شه از همینجاست ولی سوال من اینه که آیا این قطعه فالش زده نشد؟؟؟؟؟؟آکوردای اصلی این قطعه به گوش من و باقی هنرجوهای موسیقی،فالش(خارج از نت)زده شد.ولی در هر صورت تشکری بینهایت را از اجرا کننده ی این قطعه داریم که باعث از بین رفتن حدود بین پسرها و دخترها بود.مهم نیست اولین موزیک گروه اجرا نشد.مهم اینه عده ای از روی عقیدشون بین پسر ها و دختر ها تفاوت نذارن.همه ی افراد در اون لحظه مدیریت و نحوه ی عمل ایشون رو دیدن.پس همه ی تقصیرات رو بر گردن ما نندازید.ما سعی در اجرا کردن به بهترین شکل را داشتیم ولی افراد مانع شدن.
باتشکر از دوست خوبم پرهام خطیب .
قانع که شدید ؟؟؟

آرش راس میگه !به نقل از -arash- :...
ولی زمانی ک دوستان ب مدیریت مرکز " عاقای سلیمی " گفتن !
ب دوستان گفته شما بیخود کردین ک گذاشتین این خانوم اجرا داشته باشه !!!
...

آره راس میگی فقط ب قول دوست عزیزم آرمینبه نقل از ناهیــــــــــــــــــــــد :فقط یه چیزی مونده که باید بگم
شما مگه نمیدونستید که تفکیک جـنسیتی شده و دخترا رو راه نمیدن حداقل کاری که میتونستین بکنین این بود که توی سایت مینوشتین!![]()

خواهش میکنم.به نقل از -arash- :آره راس میگی فقط ب قول دوست عزیزم آرمین
خیلی ناگهانی بود این موضوع ! شما ب بزرگی خودتون ببخشید
ولی ما ب مدارسی ک پوستر داده بودیم نامه زدیم نمیدونم چرا ی عده ای بازم اومده بودن !؟

روز شنبه ! بعد از مسابقه ی دومینو " فک کنم "به نقل از ناهیــــــــــــــــــــــد :خواهش میکنم.
شما کی دقیقا نامه زدید؟![]()