من اگه خلافکار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mrs.Clever
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اسید فکر نکنم تزریقی باشه ها :-" اصلا تو رگا جریان پیدا نمی کنه که بکشه :-"
ی کتاب میخوندم یکی دو سال پیشـ
دختره قاتل بود
بعد اسید تزریق میکرد
بعدم صورتشونو با اسید نابود میکرد

اگ بشم ی چیزی مث فیلم مکانیک میشم : )

قاتل حرفه ای میشدم
با صدا خفه کن میکشتم

تنها چیزی که به مخم زد با دیدن این تاپیک زدن یه باند از هوش های سیاه برای ترور اختلاسیا بود..
اونم نه فقط ترور میبردمشون تو یه معدن اونقدر شکنجشون میدادم تا بمیرن..
اگه خلافکار میشدم زندگی براشون نمیذاشتم:/

خلافکار فقط اونی که اِن هزار میلیارد اختلاس میکنه
بقیش سوسول بازیه 8-|
به دردسرشم نمیرزه 8-|

اونی که هزار میلیارد اختلاس میکنه الزامن خلافکار نیست
شاید حتا یه فرد محترم باشه:/

• لایک
امتیازات: fteh
یکی مثه جوکر تو dark night 2008 ک واسه سرگرمی اینکارو میکنه
اونجوری میشدم​

در روسیه یک قانون هست که من دیده بودم!
اون هایی که در روسیه یک شهروند روسی رو به قتل میرسونند حکمشون حبس ابد هست!
ولی برای قاچاق مواد مخدر به هر مقداری حتی به اندازه بند انگشت هم باشه اعدام هست!!!
اون هم اعدام با شلاق (1984 ضربه شلاق!) یا تیرباران شکمی! و برای جنایت کاران مخدر پمپ خون به خارج بدن و مثله کردن اعضا که آخرین عضو سر هست که از بدن زنده زنده جدا میکنند!
بنده به نا به اعتقادم مخالف سرسخت کاهش جرم حاملان مواد مخدر از 2kg به 50kg هستم!!!
بنده اگر جنایتکار بودم خودم تک تک قاچاقچیان مواد مخدر از مقامات و پلیس های فاسد رو خودم با یک گلوله میکشتم!
حیف هست که 2 گلوله به اون ها حروم کنی!!! واقعا حیفه!!!
در ضمن من خودم یک شبکه مخوف مافیایی میساختم که عملکرد دولت مردان و مسئولان رو کنترل کنه!:D

آخرین ویرایش:
نمیدونم شما از کدوم روسیه حرف میزنید...منتها تا جایی که میدونم عملا در روسیه اعدامی انجام نشده در سال ۲۰۱۶.
+
میخواستم بگم قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی بیشتر از باقی کارهای خلاف سود داره و اگه من خلاف کار بودم میرفتم تو کار فروش مواد و مشروبات الکلی
منتها پست بالایی رو خوندم پشیمون شدم از گفتنش... نیاید بکشیدمون حالا :))
++ طرف خودش انتخاب میکنه که مواد/مشروب بخره و اجباری در کار نیست. و خب بار جرمی این کار خیلی کمتر از باقی چیزها مثل قتل/دزدی/ فروش انسان/ فروش اعضا و... هست...یعنی ما اگه میگیم سیگار بده ولی فرد خودش حق داره که انتخاب کنه میخواد سیگاری بشه یا نه با همین منطق میتونیم مواد رو هم توجیه کنیم.

میشدم رابين هود /m\:D><

در روسیه یک قانون هست که من دیده بودم!
اون هایی که در روسیه یک شهروند روسی رو به قتل میرسونند حکمشون حبس ابد هست!
ولی برای قاچاق مواد مخدر به هر مقداری حتی به اندازه بند انگشت هم باشه اعدام هست!!!
اون هم اعدام با شلاق (1984 ضربه شلاق!) یا تیرباران شکمی! و برای جنایت کاران مخدر پمپ خون به خارج بدن و مثله کردن اعضا که آخرین عضو سر هست که از بدن زنده زنده جدا میکنند!
بنده به نا به اعتقادم مخالف سرسخت کاهش جرم حاملان مواد مخدر از 2kg به 50kg هستم!!!
بنده اگر جنایتکار بودم خودم تک تک قاچاقچیان مواد مخدر از مقامات و پلیس های فاسد رو خودم با یک گلوله میکشتم!
حیف هست که 2 گلوله به اون ها حروم کنی!!! واقعا حیفه!!!
در ضمن من خودم یک شبکه مخوف مافیایی میساختم که عملکرد دولت مردان و مسئولان رو کنترل کنه!:D
چقدر وحشی ان:eek:

هکر کلاه سیاه:)
وای واقعا فوق العادس!
ولی در حالت عادی خاکستری بهتره!
کلا یه worm و تروجان بسازی نابود کنه بره جلو!
بات نت هم خوبه صرفا برا خرابکاری

از وقتی سریال fringeرو دیدم
نظرم عوض شد
یه دانشمند بزرگ که بتونه همچین اشوب هایی درست کنه
تازه اگه من بودم همون اول ماموری مثل اولیویا دانم رو میکشتم ک کسی تو کارم دخالت نکنه....

من انقد فک کردن به عمل مجرمانه برام ترسناک و سخته که از فکر به هیچ عمل مجرمانه ای برام لذتبخش نیست...! یعنی ازم بپرسید اگه جرم آزاد باشه چه جرمی می کنی، شاید بگم هیچ کار...! ولی اگه بحث تخیل باشه، من نامرئی شدن و توی زندگی بقیه سرک کشیدن رو خیلی دوس دارم :)) فک کنم جزو جرمها دسته بندی نمیشه :D

من که واسه دل خودم خلاف میکردم
یعنی سرگرمی نه این که لزوما به کس خاصی اسیب بزنم فقط رو کم کنی
که با اینکه نمیخواستی ولی من خونه رو خالی کردم یا سیستمت رو هک کردم
اصولا برنامه ریز دزدیا میشدم و حتما بایست با یه گروه کار کنم تا موفق بشم

من دوستداشتم عه این زن هارا باشم:////
البته الآنم هستمااااا...ولی نه اونقد..
دوست داشتم قاتل باشم بعد عاشقه یه ریسس باند مواد مخدرم بشم....وای خیلی خوبع*-*

Back
بالا