من اگه خلافکار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mrs.Clever
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من اگه می‌تونستم کل برق مملکتو قطع می‌کردم ...! اگه یه ماه برق نباشه یه عده کثیری عادت میکنن به زندگی بدون برق و یه عده قلیلی هم ایده‌های نابی می‌زدن ... :-"
برادر من رشد جمعیت به اندازه کافی بالا هست چیکار به برق داری:))

خلاف کار ؟
من پست تر از اون هایی ک اختلاس می کنن نمیشناسم ، با وضع مردم که خیلی هم خوب نیست و خانواده هایی که نیاز دارند ، چطوری روشون میشه ؟

من اگه خلافکار بودم ،خلاف همه قانونا عمل میکردم
نقض بعضی قانونا که یه روزی زندگیتو شکلات تلخ کردن می تونه خیلی جذاب باشه
مثه.....

کلاهبرداری میکردم:-j
البته از آدم پولدارا:-"
اونم کسایی که فقط با اختلاس پول درآوردن:D

من اگه خلافکارم میشدم سعی میکردم مث جوکر باشم و آدمای خوب رو درگیر جنایاتم بکنم و این تفکر رو در جامعه غالب کنم که آدم خوب وجود نداره و هرکس تو یه سری موقعیت ها دست به کثیف ترین و وحشیانه ترین کارا میکنه
مثلا یه مرد مورد اعتماد مردم رو مجبور میکنم بره داخل یه مهدکودک همه بچه ها رو از پشت بوم بندازه پایین وگرنه همه خونوادش کشته میشن
یا یه سری رو مجبورم میکردم با اسلحه یکی از بچه هاشون رو بکشن وگرنه همشون کشته میشن

البته فقط یکم ذهنم خلاقه : -"
خیلی مهربون تر از این صحبتام

اگه خلافکار میشدم دوست داشتم از این خلافکاراو قمار بازای فراحرفه ای میشدم،از اینا که سر مبلغای خیلییی بالا قمار میکردن و البته هوش بالایی دارن یا مسلما تقلب میکنن،..شایدم از این هکرای خیلی شاخ،،،شاید هم اداره بزرگترین باند مواد مخدر...قاتل بودن رو نه،جالب نیس...

من چند وقته دارم رو قاتل بودن فک میکنم
از این قاتلایی که در ملا عام میزنن یکی رو تیکه تیکه میکنن
بعد جنازشو از پل هوایی اویزون میکردم
با خونشم نقاشی میکردم رو زمین
رمانتیک میشد

دلم میخواست این تایمایی ک برق هارو قط میکنن برم کابل های برقو بدزدم
هم کم خطره هم اینا یادمیگیرن بدون حساب و کتاب کنتور ندن دس ملت:D

فک کنم کلاهبرداری و سرقت از یه مکان با امنیت بالا (ازینا ک برای ورود بهش باید ازون سنسورای لیزری بگذری :)) ) باحال باشه

اگه خلافکار بودم میرفتم تو کار پیدا کردن و قاچاق عتیقه های باستانی حالا یه چن نفریم اون وسط مسطا میکشتم:-"

من اگه خلافکار بودم....
.....
......
......
......
.......
.......
......
......
.....
.....
......
......
......
......
......
......
........
.......
.........
........
.......
.......
خیلی دوست داشتم *****باشم حیف که نمیشه:-":D

اگه خلافکار بودم همه اونایی که دارن براحتی حق میخورنو راس راس راه میرن و میکشتم...

اگه خلافکار بودم برای معالجه بیماری میرفتم آلمان. بعد که مردم ازم شکایت کردن یواشکی از بیمارستان فرار میکردم بر میگشتم کشورم.:D

پ.ن: هرگونه تشابهی در این داستان کاملا تصادفی است:D
واو ایشون عجب ذهن خلاقی داشتن.

ولی من اگه خلافکار بودم قاچاق مواد رو ترجیح میدادم. خیلی شیک مجلسی زیر دستام کارامو برام انجام میدن چون من خیلی خسته استم و حوصله کارای خلاف دیگه رو ندارم که توش نیاز به تحرک باشه

از این خلافکارایی میشدم که هدفشون لذت شخصیه نه پول …
میزدم هر چی مدرسه تو جای جای کشور عزیزم میدیدمو تبدیل به ویرانه میکردم، کار خیر هم حساب میشد این طوری:-"

Back
بالا