• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من اگه خلافکار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mrs.Clever
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عانیتا و پانیذ و سمانه و نازنین رو میکشتم:))
از بچه‌های سایت نیستن عاا:)

میرفتم تو کار جعل اسناد و هک سایتا (امسال که واسه چند نفر کارنامه کنکور جعلی ساختم احساس میکردم پاسپورت و شناسنامه ی جعلی واسه چند تا قاچاقچی و سیاسی دارم میسازم ):))

بعدش از هوش منسا گونه ام در راه قاچاق مواد مخدر استفاده میکردم و در نهایت به شخصیتی مثل پدر خوانده تبدیل میشدم:-"

آخرین ویرایش:
به عنوان یک عضو ساده تو یه باند افیون مشغول می شدم و از اون جایی که هیچوقت جرئت و پتانسیل این کار و نداشتم ، به جای ترقی پله پله ، پلیس یکی از خطرناک ترین افراد :D در زمینه مواد مخدر رو دستگیر می کرد و به حبس ابد محکوم می شدم . ( اعدام دوست ندارم حبس ابد رو ترجیح میدم :T2)

دختر دایی عزیزمو تیکه تیکه می کردم به علاوه ی کسایی که با حرفاشون باعث شدن تصور بقیه درباره من از این رو به اون رو بشه
از خونه فرار میکردم

/نگین دختری که زندگیم و نابود کردو به قتل میرسوندم(با صد و بیست ضربه چاقو :@ )،اوناییکه زور میگن رو خفه میکردم ، کلی دلار میدزدیدم و بین مردم پخش میکردم

ادم اگه می خواد خلافکار باشه باید خلاف سنگین بکنه مثلا بزنه یه مسئول درجه یک حکومتی که ازش متنفره رو بکشه:-"

به به بزار فک کنم :D
هکر می شدم یا جاسوس خیلی خفنه;)
ولی نه رییس مافیا خفن تره کلی ادم زیر دستت خلاف میکنن و برات آدم میکشن یا...(بالاخره من رییس که نباید امر خطیری مثل کشتن ی اضافی رو بر عهده بگیرم ک :-" ) از صب تا شب لام تا کام حرف نزنی فقط ی کله بیای خود یارو منظورو بگیره...هاهاها>)>)
بعد با پولهای عزیزم میرم ی جایی از این دنیا زتدگی خوب و آبرومندم رو ادامه میدم... چقد رویایی8->

میزدم تو کار آدم ربایی اصلا هم شوخی ندارم بچه ها وجوونا رو میدزدیدم و قاچاق انسان انجام میدادم هزاران کودکو میدزدیم و میفروختم
:/

خب اول اینکه صد در صد هکر میشدم و حریم خصوصی خیلیا رو هک میکردم اونموقع هم فاش میکردم برا همه
دوم اینکه در کنار هکری ملکه مواد مخدر میشدم و رفقا رو حمایت میکردم که بد نگذره بهشون :))

اینقدر فیزیک و شیمی میخوندم اینقدر میخوندم اینقدر میخوندم تا به یه حالت جدیدی از بمب میرسیدم و بعدش همه چیز رو نابود میکردم..اووووف>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)8->

حالت دوم

سیاست مداری فاسد که حمله میکردم و تمام افریقا و منابع اش رو میگرفتم

حالت سوم
یه باند خفن ادم کشی راه مینداختم
همین بسه حالا

به جرم هک چندین سایت و حساب سلبرتیا

یکی دیگشم:
میرم داخل خیابون یکیو ک به بقیه تیکه میندازه و اذیتشون میکنه رو نشون میکردم و میدزدیدمش و انقدر عزابش میدادم و به شکلی فجیح شکنجش میدادم ک خودش ، خودشو بکشه (:

لابی گری و کارچاق کنی تو واشنگتن و کاخ سفید یا مثل جردن بلفورت اوراق بهادار کلاهبرداری میکردم.

چرت و پرت از بازار سیاه می‌خریدم و میریختم سطل اشغال تا بیت کوین جمع کنم.صادرات سیتریزین ایرانی خیلی باحاله،چون برا هرکس یه اثری داره مثل غش کردن،سگ شدن و... .فکر کنم بهتر از مواد مخدر جواب میده.
در نهایت اختلاس بیسکوییت مادر رو انجام میدادم،وی یاد آن پیام بازرگانی می افتد(مادربزرگ در حال خوردن بیسکوییت مادر....)

Back
بالا