من اگه خلافکار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mrs.Clever
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میرفتم تو کار جعل اسناد و هک سایتا (امسال که واسه چند نفر کارنامه کنکور جعلی ساختم احساس میکردم پاسپورت و شناسنامه ی جعلی واسه چند تا قاچاقچی و سیاسی دارم میسازم ):))

بعدش از هوش منسا گونه ام در راه قاچاق مواد مخدر استفاده میکردم و در نهایت به شخصیتی مثل پدر خوانده تبدیل میشدم:-"

آخرین ویرایش:
به عنوان یک عضو ساده تو یه باند افیون مشغول می شدم و از اون جایی که هیچوقت جرئت و پتانسیل این کار و نداشتم ، به جای ترقی پله پله ، پلیس یکی از خطرناک ترین افراد :D در زمینه مواد مخدر رو دستگیر می کرد و به حبس ابد محکوم می شدم . ( اعدام دوست ندارم حبس ابد رو ترجیح میدم :T2)

دختر دایی عزیزمو تیکه تیکه می کردم به علاوه ی کسایی که با حرفاشون باعث شدن تصور بقیه درباره من از این رو به اون رو بشه
از خونه فرار میکردم

پاسخ : من اگه خلافکار بودم .....

هکر می شدم اطلاعات شخصی بقیه رو بر میداشتم و تهدید...
جعل اسناد ميكردم
و جاسوس

آخرین ویرایش:
/نگین دختری که زندگیم و نابود کردو به قتل میرسوندم(با صد و بیست ضربه چاقو :@ )،اوناییکه زور میگن رو خفه میکردم ، کلی دلار میدزدیدم و بین مردم پخش میکردم

ادم اگه می خواد خلافکار باشه باید خلاف سنگین بکنه مثلا بزنه یه مسئول درجه یک حکومتی که ازش متنفره رو بکشه:-"

به به بزار فک کنم :D
هکر می شدم یا جاسوس خیلی خفنه;)
ولی نه رییس مافیا خفن تره کلی ادم زیر دستت خلاف میکنن و برات آدم میکشن یا...(بالاخره من رییس که نباید امر خطیری مثل کشتن ی اضافی رو بر عهده بگیرم ک :-" ) از صب تا شب لام تا کام حرف نزنی فقط ی کله بیای خود یارو منظورو بگیره...هاهاها>)>)
بعد با پولهای عزیزم میرم ی جایی از این دنیا زتدگی خوب و آبرومندم رو ادامه میدم... چقد رویایی8->

میزدم تو کار آدم ربایی اصلا هم شوخی ندارم بچه ها وجوونا رو میدزدیدم و قاچاق انسان انجام میدادم هزاران کودکو میدزدیم و میفروختم
:/

خب اول اینکه صد در صد هکر میشدم و حریم خصوصی خیلیا رو هک میکردم اونموقع هم فاش میکردم برا همه
دوم اینکه در کنار هکری ملکه مواد مخدر میشدم و رفقا رو حمایت میکردم که بد نگذره بهشون :))

اینقدر فیزیک و شیمی میخوندم اینقدر میخوندم اینقدر میخوندم تا به یه حالت جدیدی از بمب میرسیدم و بعدش همه چیز رو نابود میکردم..اووووف>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)>)8->

حالت دوم

سیاست مداری فاسد که حمله میکردم و تمام افریقا و منابع اش رو میگرفتم

حالت سوم
یه باند خفن ادم کشی راه مینداختم
همین بسه حالا

به جرم هک چندین سایت و حساب سلبرتیا

یکی دیگشم:
میرم داخل خیابون یکیو ک به بقیه تیکه میندازه و اذیتشون میکنه رو نشون میکردم و میدزدیدمش و انقدر عزابش میدادم و به شکلی فجیح شکنجش میدادم ک خودش ، خودشو بکشه (:

لابی گری و کارچاق کنی تو واشنگتن و کاخ سفید یا مثل جردن بلفورت اوراق بهادار کلاهبرداری میکردم.

Back
بالا