Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
رنگ اینو میشه عوض کرد؟(پروفایل تلگرامی که عکسی نداره.)
چطور؟
میتونی بگی قربان شما .یا نفرمایید کاری نکردم کهدر جواب "ممنون" باید چی گفت؟
به جز "خواهش میکنم". اگه میشه چندتا معرفی کنید یکی رو انتخاب کنیم
همین طور در جواب "معذرت میخوام". بازم به جز "خواهش میکنم"
نوچ نمیشه
رنگ اینو میشه عوض کرد؟(پروفایل تلگرامی که عکسی نداره.)
چطور؟
الوند موزیکجای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم
بات تلگرامی میشناسید واسه آهنگ انگلیسی که تقریبا بتونه از گوگل بی نیازمون کنه؟
melobotجای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم
بات تلگرامی میشناسید واسه آهنگ انگلیسی که تقریبا بتونه از گوگل بی نیازمون کنه؟
بله ، ولی دقیقا یادم نمیاد کی ، فقط یادمه گفت تو زندگی یه کمبود هایی دارم که سعی می کنم به زودی درستش کنمتا حالا کسی تو دورهمی در حواب "احساس خوشبختی میکنی؟" گفته "نه" ؟
اصولن نمی کنن! تو هم نترس.تاحالا شده یک کلاس همگی باهم برگه سفید بدن بعد هم هیچ کاری باهاشون نکنن
پاسخ : سوالات تصادفی
مگه پول چاپ نمیشه پس چرا بعضی کشورها به کشورهای دیگه بدهکار میشن خوب پول چاپ کنن واسه خودشون!!!!
واقعا ذهنمو سه ساله درگیر کرده ولی هیچ وقت نپرسیدمش دی
کسی میدونه چطوریاست؟؟؟
بيماري نيست ولي اسمش كمبود اعتماد به نفس عه بعضيا هم "خود كم بيني" صداش ميكنن...بيماري نيست ولي درمان دارهتا حالا شده تو هر جمعی که میرید احساس تنهایی کنید؟ احساس کنید متعلق به اون جمع نیستید یا اونا پذیرای شما نیستن؟ حس کنید که به شما بی محلی میکنن؟ و بعد همه تقصیر ها رو بندازید گردن روابط عمومی خودتون؟ اگه براتون پیش اومده.. اسم این بیماری چیه؟؟
ولی این چیزیه که واقعا اینطوریه من اینطوری حس میکنم ولی خیلی به واقعیت نزدیکه تازه من فکر میکنم ک خودبزرگ بینی دارم و گاهی اوقات با غرور رفتار میکنم برا همین همیشه سعی میکنم یه جورایی با فروتنی و خاکی رفتار کنم ولی باز اون حس رو دارم..بيماري نيست ولي اسمش كمبود اعتماد به نفس عه بعضيا هم "خود كم بيني" صداش ميكنن...بيماري نيست ولي درمان داره
VPN 360 - Unlimited VPN Proxy by Infinity Software Co., Limited https://itunes.apple.com/us/app/vpn-360-unlimited-vpn-proxy/id1193154948?mt=8هر چی قند شکن داشتم به فاک رفته. اگه یه دونشو میشناسید که وصل میشه لطفا معرفی کنید.(برای ios)
پ.ن: نمیدونستم کجا باید بپرسم.
منم اینجوریم؛ چند جلسهای هست که میرم پیش روانشناس. احتمالا کمک کننده باشه.ولی این چیزیه که واقعا اینطوریه من اینطوری حس میکنم ولی خیلی به واقعیت نزدیکه تازه من فکر میکنم ک خودبزرگ بینی دارم و گاهی اوقات با غرور رفتار میکنم برا همین همیشه سعی میکنم یه جورایی با فروتنی و خاکی رفتار کنم ولی باز اون حس رو دارم..
دایره به خاطر اینه که فضای بیشتری رو در بر بگیره و نور بیشتری دریافت کنه ولی تصویر در دوربین(یا موبایل) کات میشه، البته زدن چنین حرفی صحیح نیست و یک مقایسه اشتباهه تصور شما اینه که یه نفر اونطرف لنز نشسته و از یه دریچه دایره ای شکل دنیا رو میبینه که تصور خنده داریه..واقعا چرا لنز دوربین دایره است ولی عکسی که میگیره مربعه؟!